• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ne hissesi acaba kısaca bahsedebilir misiniz. Şimdiye kadar hep annem altın birikimi yaptığı için altın birikimi dışında hiç bişeyden bilgim haberim yok
Günaydın. Direkt hisse ismi veremiyorum . Msjalrin devamını okuyabilirsiniz.
Borsayı hiç bilmediğiniz için, karını her yıl düzenli dağıtan şirketler var. Bunlar temettü hisseleri olarak geçiyor. Onları youtube dan arastirabilirsiniz. Tuncay tursucunun özellikle videolarını tavsiye ediyorum🌺

Merhaba, zararda olan hisselerime ekleme yaptım geçen hafta maliyet düşürmek için beraber daha da aşağıya düştük. 🥴🥴😔😔
Merhaba bu sene mi borsaya başlamıştır?
Endişe etme borsaya yeni girdigimi dönemde çok böyle dönem yaşadım, ve hepsi düzeldi. Yine düzeleceğine inaniyorum😉 hisselerin iyi olsun yeter ki.

25.000 zararım var ama öyle bir rehavet varki üzerimde çok şaşkınım😄Top patlasa umursamaz derler ya öyle bir gevseklik. Geçen hafta perşembe yalan yok panik olmuştum.Enerji hisselerini sattım üstüme bi rahatlık geldi. Sadece sevmediğim enerji hissesi den 97 lot kaldı oda beni psikolojimi etkileyecek kadar çok degil.

Heryer kırmızı dahada düşmez ins. Eşim bugün sordu noldu borsa hesabın diye.Sağlığına duacı dedim😂
Benim esimde satmasini bileceksin diyir🤣🤣Keşke paramız olsa da eklesek de🤭 ben bugün ekledim düştü ekledim düştü 😒

Neyse sağlık olsun ,düşük kalsın ki biraz daha ekliyim. Bidahaki ralliler için birikmiş olsun.
Bu arada hangi hisseler vardi sen de?

25.000 zararım var ama öyle bir rehavet varki üzerimde çok şaşkınım😄Top patlasa umursamaz derler ya öyle bir gevseklik. Geçen hafta perşembe yalan yok panik olmuştum.Enerji hisselerini sattım üstüme bi rahatlık geldi. Sadece sevmediğim enerji hissesi den 97 lot kaldı oda beni psikolojimi etkileyecek kadar çok degil.
Eheh ☺️geçen sene altın alanlar da 1 sene zararda bekledi. Bence bizimkiler daha çabuk toparlar . Aynen bugün 15.000 zarar. Bakalim kaç gün sonra, normale döner yazarim

Benim esimde satmasini bileceksin diyir🤣🤣Keşke paramız olsa da eklesek de🤭 ben bugün ekledim düştü ekledim düştü 😒

Neyse sağlık olsun ,düşük kalsın ki biraz daha ekliyim. Bidahaki ralliler için birikmiş olsun.
Bu arada hangi hisseler vardi sen de?
Şişe Ereğli fazlaca miktar Aselsan🤓

Back