- 12 Nisan 2012
- 4.576
- 6.867
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.161
Günaydın. Direkt hisse ismi veremiyorum . Msjalrin devamını okuyabilirsiniz.Ne hissesi acaba kısaca bahsedebilir misiniz. Şimdiye kadar hep annem altın birikimi yaptığı için altın birikimi dışında hiç bişeyden bilgim haberim yok
Merhaba bu sene mi borsaya başlamıştır?Merhaba, zararda olan hisselerime ekleme yaptım geçen hafta maliyet düşürmek için beraber daha da aşağıya düştük.
Merhaba,1yili geçti gireli duzelecegiz inşallah ben de inanıyorumMerhaba bu sene mi borsaya başlamıştır?
Endişe etme borsaya yeni girdigimi dönemde çok böyle dönem yaşadım, ve hepsi düzeldi. Yine düzeleceğine inaniyorumhisselerin iyi olsun yeter ki.
15 000 zararherkesin dediği gibi hani seçimden 1 ay önce satıp ,alttan alacaktık oysaki
Heryer kırmızı dahada düşmez ins. Eşim bugün sordu noldu borsa hesabın diye.Sağlığına duacı dedim18 bin zarar
Bereketli olsunSöke 18 lot verdi. Astoru beklemedeyiz bakalım.
Çok haklısın gele gele kuş kadar geldisokeye girene kadar geçen haftaki dususte bu parayla başka hisseye gitsek daha fazla kâr yapabilirdik sanki
Benim esimde satmasini bileceksin diyirHeryer kırmızı dahada düşmez ins. Eşim bugün sordu noldu borsa hesabın diye.Sağlığına duacı dedim
Eheh25.000 zararım var ama öyle bir rehavet varki üzerimde çok şaşkınımTop patlasa umursamaz derler ya öyle bir gevseklik. Geçen hafta perşembe yalan yok panik olmuştum.Enerji hisselerini sattım üstüme bi rahatlık geldi. Sadece sevmediğim enerji hissesi den 97 lot kaldı oda beni psikolojimi etkileyecek kadar çok degil.
Aynen bir yerlerden para bulmamız lazimAslında parası olana mükemmel zamanlar.hem lot sayısını arttırmak hemde maliyeti düşürmek için ama o kadar para yok maalesef
Halka arzlardan sonra toparlamaya başlar benceEhehgeçen sene altın alanlar da 1 sene zararda bekledi. Bence bizimkiler daha çabuk toparlar . Aynen bugün 15.000 zarar. Bakalim kaç gün sonra, normale döner yazarim
Şişe Ereğli fazlaca miktar AselsanBenim esimde satmasini bileceksin diyirKeşke paramız olsa da eklesek de ben bugün ekledim düştü ekledim düştü
Neyse sağlık olsun ,düşük kalsın ki biraz daha ekliyim. Bidahaki ralliler için birikmiş olsun.
Bu arada hangi hisseler vardi sen de?
Valla benimde para bulmam lazım özel okul fiyatları %65 artış dediler ama arkadaşlardan duyduğum daha fazla yapmış okullarAynen bir yerlerden para bulmamız lazim
Allah yardımcınız olsunValla benimde para bulmam lazım özel okul fiyatları %65 artış dediler ama arkadaşlardan duyduğum daha fazla yapmış okullarİnş zorlanmayacagımız bir rakam çıkar bu ay belli olcak
Bir yorumcu, hisse bazlı olarak haftaya toparlanma başlayabilir dedi. En gec ocak sonu olur sanirimHalka arzlardan sonra toparlamaya başlar bence
Oo super . Sıkıntı yok benceŞişe Ereğli fazlaca miktar Aselsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?