- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Neye göre bakıp satiyorsunmesele macd, hareketli ortalamasında falan mendimize stop belirliyoruz
Eşim grafiğe bakıyor, kâr da stop belirliyorum fiyat takibi yapıyorum . Şuan diğer hissemi satıp kâr ettim tekrar altdan aldım yine kârda takipteyim onuda.Neye göre bakıp satiyorsunmesele macd, hareketli ortalamasında falan mı?
Beni hektaş yaktıEşim grafiğe bakıyor, kâr da stop belirliyorum fiyat takibi yapıyorum . Şuan diğer hissemi satıp kâr ettim tekrar altdan aldım yine kârda takipteyim onuda.
Tavanda 11 milyona yakın lot varmış bugün. Ben öyle takip ediyorum . Yarın satmam en azindanYarın eygyo yu satmayı düşünüyorum elinden çıkaran varmı?
Nezmn satmak lazım su gariban bacina da bı tüyo versenTavanda 11 milyona yakın lot varmış bugün. Ben öyle takip ediyorum . Yarın satmam en azindan
Sakın yapma konut kampanyası açıklanacak onlar artarYarın eygyo yu satmayı düşünüyorum elinden çıkaran varmı?
Nezmn satmak lazım su gariban bacina da bı tüyo versen
Aynen ya ben aslında hiç oransal katılmıyordum. Ama bu sefer hisselerimi gözden çıkarttım bakalim.Söke de gözüm var cepte para yok...
Astor da gözüm var yine para yok. Oransal demek zenginler girsin demek bir nevi
eygyo benim de duruyor
Borsaya gireli beri hep şu hisseye bu hisseye para yatirayim diye içimden hesap yapıyorum ama yatira yatira para kalmadi suyunu çekti.Ama gözüm doymadı hala aklım hisselerdePara bitti alınacak hisse bitmeddi
Bereketli olsunOyakc tekrar dalış yaptım.
Ben eksi hesapları boşattım borsayaBorsaya gireli beri hep şu hisseye bu hisseye para yatirayim diye içimden hesap yapıyorum ama yatira yatira para kalmadi suyunu çekti.Ama gözüm doymadı hala aklım hisselerdeMaaş alınca yine bir kısmı hoop hisselere gidecek .Ben bu borsaya yatırım işini sevdim.
Aynen dimi birde al sat yapsam kafayı yerim sanırım. Almak çok zevkliBorsaya gireli beri hep şu hisseye bu hisseye para yatirayim diye içimden hesap yapıyorum ama yatira yatira para kalmadi suyunu çekti.Ama gözüm doymadı hala aklım hisselerdeMaaş alınca yine bir kısmı hoop hisselere gidecek .Ben bu borsaya yatırım işini sevdim.
Aynen çok zevkliAynen dimi birde al sat yapsam kafayı yerim sanırım. Almak çok zevkli
Ben eksi hesapları boşattım borsaya
AminBen de birikimimin 1/5 kadarını euro'da, kalanın bir kismini altında ve ağırlıklı olarak ta borsada tutuyorum.
Doğru zamanda, doğru hamleler yapalım inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?