- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.001
Maaş zam oranı açıklanmış yüzde 25 neye yetecekseBiran önce maaslarimizi alsak ne güzel olacak sabırsızlıkla bekliyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaş zam oranı açıklanmış yüzde 25 neye yetecekseBiran önce maaslarimizi alsak ne güzel olacak sabırsızlıkla bekliyorum .
Birikim sabır işi. Gerçi bu pahalilikta çok zorlaştı. Önümüzdeki 6 ay kadar piyasaya para girişi çok olur. (Eyt ve ikramiyeler) Çok çok lüzumlu olmadıkça harcamayip tutmak lazım. Sonraki 6 ay işler daha da zorlaşacak gibime geliyor.AminBu sene altın gümüş senesi onlar artacak diyorlar.Ekonomistler dolarin zaptedilmesi zor seçimden sonra fırlayacak diyorlar.Borsa yine aynı sekilde yükselmeye devam ediyor.Temettu veren hisseler bu sene çok parladı.Onlardan da almak istiyorum.Ben aslında hepsinden almak istiyorum ama ne yok para yokHepside yükselmek için bu seneyi beklemiş
Hayirli olsun Hedef kacOyakc tekrar dalış yaptım.
Haklısın.Tedbirli olmakta fayda var .Ama bazı temettü hisseleri var onlardan almazsam kendimi geride kalmış hissederim. Azda olsa almaya devam etmek istiyorum bir nevi geleceğe yatırım gibi.İlerde alsam fiyatı daha da yukselecek gibiBirikim sabır işi. Gerçi bu pahalilikta çok zorlaştı. Önümüzdeki 6 ay kadar piyasaya para girişi çok olur. (Eyt ve ikramiyeler) Çok çok lüzumlu olmadıkça harcamayip tutmak lazım. Sonraki 6 ay işler daha da zorlaşacak gibime geliyor.
Hisse almak yatırım. Bahsettiğim gereksiz eşya, ev içi tadilat ve dolap yenilemeler...Haklısın.Tedbirli olmakta fayda var .Ama bazı temettü hisseleri var onlardan almazsam kendimi geride kalmış hissederim. Azda olsa almaya devam etmek istiyorum bir nevi geleceğe yatırım gibi.İlerde alsam fiyatı daha da yukselecek gibi
Çok uyguna almissiniz.Güle güle kullansin.Ne kadar erken alinirsa kar.Maalesef durum gittikçe daha da zorlaşıyor.Gecen sene koltuk takımi yemek odası yatak odası bakmistim komple 50 bin civarıydı .Sonradan sadece koltuk takımı ve yemek odası 50 bindi .Şimdi 50 bine ikisinide alamiyorsun.Beyaz eşyalar bir buzdolabi 20 bin olmuş diğerlerini saymıyorum.Evimde makineler bozulmasın diye dua ediyorum.Evlenenlerin ev döseyenlerin işi çok zor Allah yardım etsin.Yakinda millet salonda düğünde yapmaz gibime geliyor.Geçen aralık ayında kızım boşandı. Nerdeyse sil baştan eşya aldık. Tabak çanak, tekstil dahil.Tamamı 100.000 TL kadar tuttu. Eğer kiracı çıkınca alsaydık yani geçtiğimiz Aralık ayında; nerdeyse 400.000 kadar tutacakmis. Biz ongoruyle davranıp, elimizdekini harcamak yerine yapabildiğimiz en uzun taksitle aldık. Yoksa bu sene cooook zorlanirmisiz. Durup durup iyi ki diyoruz.
Şimdiden sonra gençlerin işi çok zor...
Biz geçen sene ev aldık Koltuk takımı alayım yenileyim diye bakmistim sonradan fiyatları çok arttı.Simdi yanına yaklasilmiyor.Sadece zaruri ihtiyaçlar alınmalı en ufak şey bile dünya para.Aklima ne geldiborsa işine gireli beri su verdigim paraya su hisseyi alırdım diyorumgeçen markete gittim 600 TL tuttu.Buna bir tane Ford oto alırdım dedimiçinde gereksiz birşey var mıydı diye düşünmeye başladım.Ya da geçen 15 liralık birşey vardı abur cubur buna bir vesbe alırdım gibiHisse almak yatırım. Bahsettiğim gereksiz eşya, ev içi tadilat ve dolap yenilemeler...
Çok da saapmamak lazım.İnşallah kafayı borsaya yememisimdir
Hedef Kâr etme sattığım fiyatın altından aldım yine.diger hissede öyle. Bakalım bekleyip gorucezHayirli olsun Hedef kac
Soke un iyi bir hisse.Söke un hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar. arkadaşımla girelim dedikte. ben henüz yeniyim az miktarda gircem zaten. yukarda oransal filan denmiş.ne demek bilmiyorum ne yalan söyleyim. kar olmaz mı fazla. deneyim diyorum. bu işte yeniyim ilk defa gircem halka arza.
akşama tuncay turşucu izleyim biraz da yeşilleneyim. bi kaç hisse aldım. 2si düşüşte.1i yükselişte. beklemedeyim öyle. biraz kendimi geliştirmek istiyorum.
3 hissem yesil yarın da düşe miki acaba . Az nakitim var yarını mi beklesem ama çok ta dusmediler zatenArada yer yer yeşiller olsa da, elmalar kızarmış...
Dün satmadım 22 bin kâr eridi inat ettim satmayacagim. Sabır en iyi kazanç yolu. yarın ola hayrola . Bugün genelde düşüş bekliyorduk arada soluklanmalı. Altın s1 kâr da3 hissem yesil yarın da düşe miki acaba . Az nakitim var yarını mi beklesem ama çok ta dusmediler zaten
Ben de yarin bekliyordum dususu neyse çok zararda sayilmamDün satmadım 22 bin kâr eridi inat ettim satmayacagim. Sabır en iyi kazanç yolu. yarın ola hayrola . Bugün genelde düşüş bekliyorduk arada soluklanmalı. Altın s1 kâr da
Borsada beklemesini bildiginde zarar olmuyor. Astor için nakite gecicem takipteyim kâr yapıp çıkarım yavaştan.Ben de yarin bekliyordum dususu neyse çok zararda sayilmam
Borsada fırsatlar bitmez diyorlar,dogru.AminBu sene altın gümüş senesi onlar artacak diyorlar.Ekonomistler dolarin zaptedilmesi zor seçimden sonra fırlayacak diyorlar.Borsa yine aynı sekilde yükselmeye devam ediyor.Temettu veren hisseler bu sene çok parladı.Onlardan da almak istiyorum.Ben aslında hepsinden almak istiyorum ama ne yok para yokHepside yükselmek için bu seneyi beklemiş
Fiyati yukselse de altin gibi dusun. Cikiyor ,insanlar her fiyattan aliyorHaklısın.Tedbirli olmakta fayda var .Ama bazı temettü hisseleri var onlardan almazsam kendimi geride kalmış hissederim. Azda olsa almaya devam etmek istiyorum bir nevi geleceğe yatırım gibi.İlerde alsam fiyatı daha da yukselecek gibi
Ben suan zarruri yiyecek ,kiyafet . Bide arada gezme harici,her seyi durdurdumHisse almak yatırım. Bahsettiğim gereksiz eşya, ev içi tadilat ve dolap yenilemeler...
Ben de hep öyle yapiyorum eskiden dekorasyon ürünlerine bayılırdim.Biz geçen sene ev aldık Koltuk takımı alayım yenileyim diye bakmistim sonradan fiyatları çok arttı.Simdi yanına yaklasilmiyor.Sadece zaruri ihtiyaçlar alınmalı en ufak şey bile dünya para.Aklima ne geldiborsa işine gireli beri su verdigim paraya su hisseyi alırdım diyorumgeçen markete gittim 600 TL tuttu.Buna bir tane Ford oto alırdım dedimiçinde gereksiz birşey var mıydı diye düşünmeye başladım.Ya da geçen 15 liralık birşey vardı abur cubur buna bir vesbe alırdım gibi