Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba oransal halka arzlarda 3. Güne talep alınmaması gibi bir durum söz konusu olurmu?
Önüme bir fırsat çıkabilir ve astor a girebilirim ama 2 gün bile önemli
Bizim için güzel olur
Hayır olmaz izahnamede yazan gun saate kadar talep girişi devam eder. Astor Ocak ın 2. Haftası, söke ilk haftası

Selam kızlar, borsa güzel bugün benim için.
Nedense astor için heyecanlanıyorum. Hemen başvurmak istiyorum
Satacagim hisseler çok primlenmedi. Satıp astora basvurmayi, kalanla tuprasa geçmeyi düşünüyorum.
Bu arada tuprasi yukarıdan alıp, elindekilerin de yükselme endişesi var .karar veremiyorum pek

Tüpraş 700 olabilir denmiş para gelirse bende Tüpraş almak istiyorum hem fiyatı artacak hemde temettü verebilir deniyor

Slm kızlar güzel bi topic umarım güzel paylasimlarımız olur.ben de yeni yeni hisse almaya başlayanlardanım.eyg halka arza girdigim dışindaki hisselerimi satip nakite geçtim çok bi birikimim yok söke ve astora girmek isterdim ama oransal olduğu için pek birşey geçmez. Eşit dagıtim arzları kovalayacağım artik sonrasindada tüpraş ve ford geçerim diye hesaplıyorum bakalım nasip

Tüpraş 700 olabilir denmiş para gelirse bende Tüpraş almak istiyorum hem fiyatı artacak hemde temettü verebilir deniyor
70 80 lira temettü beklentisi var. Hedef fiyat için de bir aeyler duyduminş aldığımda soylerim
Slm halley hosgeldin. Bugün için az ,yarın için çok birikimlerin.
İyi hisselerden topladığın sürece,her şey çok güzel olacak

Ne çabuk çıkarttın yahu daha yeni almistin
Korksa yi epeydir beğeniyordum.
O kadar güzel hisseler var ki hangisini alacagimi sasiriyorum
Kords kâr yapıp satmıştım , sattığım fiyatın altından tekrardan aldım yine kâr yaptım şuan yine sattığım fiyatın altında benim için kâr önemli. İyi haberi fiyatladi borsa. Diğer hisseler duruyor yarın umarım satmadigima pişman olmam .

Neye göre bakıp satiyorsun mesele macd, hareketli ortalamasında falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…