- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Hayır olmaz izahnamede yazan gun saate kadar talep girişi devam eder. Astor Ocak ın 2. Haftası, söke ilk haftasıMerhaba oransal halka arzlarda 3. Güne talep alınmaması gibi bir durum söz konusu olurmu?
Önüme bir fırsat çıkabilir ve astor a girebilirim ama 2 gün bile önemli
Bizim için güzel olur
Hayır olmaz izahnamede yazan gun saate kadar talep girişi devam eder. Astor Ocak ın 2. Haftası, söke ilk haftası
Girilen lot talebine göre/bağlanılan para miktarına gore oransal. Talep ettiğinizin belli yüzdesini vermesi olarak düşünün.Oransal süre boyunca talep alıp oranlama ile yapıyorsa neden zaman bir kriter olsun onu sordum, o zaman neye göre oransal?
Girilen lot talebine göre/bağlanılan para miktarına gore oransal. Talep ettiğinizin belli yüzdesini vermesi olarak düşünün.
Girdiğin miktara göre oransal.Oransal süre boyunca talep alıp oranlama ile yapıyorsa neden zaman bir kriter olsun onu sordum, o zaman neye göre oransal?
Ekstra bu ara bir şey alacağını sanmıyorum. Elimdekiler ne olur bakalımHaberlere göre şekillenir, bir süre cirpa cirpa ilerler . Kâr alıp altdan tekrar girmek mantıklı. Yükselmeye hisselere girilir , fiyatlanmis hisselere girmeyin
Girdiğin miktara göre oransal.
3 gün dediklerine göre, 3. Gün de katilim olmaliMerhaba oransal halka arzlarda 3. Güne talep alınmaması gibi bir durum söz konusu olurmu?
Önüme bir fırsat çıkabilir ve astor a girebilirim ama 2 gün bile önemli
Bizim için güzel ololur
Kredi faizi %2 aylık 5800 ödeme olacak...24 ay vadeden daha uzun vermiyor. En fazla 100 bin çekebiliriz..Kredi faiz düşükse mantıklı. Halka arzlara girin. Tek hisseye girmeyin
İyiymiş. Biz elli bin TL Mayıs'ta çektik 15 bin faizKredi faizi %2 aylık 5800 ödeme olacak...24 ay vadeden daha uzun vermiyor. En fazla 100 bin çekebiliriz..
Tüpraş 700 olabilir denmiş para gelirse bende Tüpraş almak istiyorum hem fiyatı artacak hemde temettü verebilir deniyorSelam kızlar, borsa güzel bugün benim için.
Nedense astor için heyecanlanıyorum. Hemen başvurmak istiyorum
Satacagim hisseler çok primlenmedi. Satıp astora basvurmayi, kalanla tuprasa geçmeyi düşünüyorum.
Bu arada tuprasi yukarıdan alıp, elindekilerin de yükselme endişesi var .karar veremiyorum pek
70 80 lira temettü beklentisi var. Hedef fiyat için de bir aeyler duydumTüpraş 700 olabilir denmiş para gelirse bende Tüpraş almak istiyorum hem fiyatı artacak hemde temettü verebilir deniyor
Slm halley hosgeldin. Bugün için az ,yarın için çok birikimlerin.Slm kızlar güzel bi topicumarım güzel paylasimlarımız olur.ben de yeni yeni hisse almaya başlayanlardanım.eyg halka arza girdigim dışindaki hisselerimi satip nakite geçtim çok bi birikimim yok söke ve astora girmek isterdim ama oransal olduğu için pek birşey geçmez. Eşit dagıtim arzları kovalayacağım artik sonrasindada tüpraş ve ford geçerim diye hesaplıyorum bakalım nasip
Aynı ben. Az miktar almıştım o yüzden getirisi az oluyor :)Maşallah bugün benim aldıklarımda yeşillendi ama keşke fazla alsaydın çok minik miktarlar almıştım acemiyim diye
Ne çabuk çıkarttın yahu daha yeni almistinSattım elimdeki iki tanesini. Kords tekrar takipteyim. Oyakc çıkardım elimden .
Ne çabuk çıkarttın yahu daha yeni almistin
Korksa yi epeydir beğeniyordum.
O kadar güzel hisseler var ki hangisini alacagimi sasiriyorum
Neye göre bakıp satiyorsunKords kâr yapıp satmıştım , sattığım fiyatın altından tekrardan aldım yine kâr yaptım şuan yine sattığım fiyatın altında benim için kâr önemli. İyi haberi fiyatladi borsa. Diğer hisseler duruyor yarın umarım satmadigima pişman olmam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?