- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Lotlarimizin arttığı bir yıl olsin kizlar❇
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerinin üstünde bir firma.Benim hektaş zararda ya çıkarmı acaba düştükçe aldım hala düşüşte
Aldıkçada aldımDeğerinin üstünde bir firma.
Benim de öyle. Kaygılanacak bir durum yok merak etmeyin:)Kızlar ben yine bı soruyla geldimBenim portföyümde hiç bir hisse senedi görünmüyor yılsonu bilmem neyi dolayısıyla yazıyor aldığım hiç bı hisse yok yatirdigim paralarda bu normalmi
Değerleme olacakmış ve konut paketi falanda açıklanırsa iyi olacak diyorlarHanımlar GYO hisseleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fırsat bulunca portföye eklemeli...Değerleme olacakmış ve konut paketi falanda açıklanırsa iyi olacak diyorlar
Merhaba, ben aynı şekilde dinledim. Ama kredi için bir şey diyememMerhaba,
Bu topigi görünce yazmak istedim. Ben de borsaya yatırım yapıyorum ama küçük miktarlarda. Bu yüzden çok az kazanıyorum. Yine de 3-5 lot bile olsa seviyorum hisselere yatırım yapmayı. Ancak 2023 yılı için altın yılı olacak deniyor. Bunları izlediğim videolardan öğrendim. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Eşimle kredi çekip bir miktar altına yatırsak mi? diyoruz. Sizce kredi çekmek mantıklı mı? ( En fazla 100 bin TL, 24 ay vade ile, faiz oranı %2). Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada ikimiz de kamudayiz.
Yeni yıl olduğu için pozitif olur mu acabaYarın piyasa yılin ilk seansında nasıl olacak diye meraktayım...
Aynen ben de meraktayım.Yarın piyasa yılin ilk seansında nasıl olacak diye meraktayım...
Haberlere göre şekillenir, bir süre cirpa cirpa ilerler . Kâr alıp altdan tekrar girmek mantıklı. Yükselmeye hisselere girilir , fiyatlanmis hisselere girmeyinYarın piyasa yılin ilk seansında nasıl olacak diye meraktayım...
Kredi faiz düşükse mantıklı. Halka arzlara girin. Tek hisseye girmeyinMerhaba,
Bu topigi görünce yazmak istedim. Ben de borsaya yatırım yapıyorum ama küçük miktarlarda. Bu yüzden çok az kazanıyorum. Yine de 3-5 lot bile olsa seviyorum hisselere yatırım yapmayı. Ancak 2023 yılı için altın yılı olacak deniyor. Bunları izlediğim videolardan öğrendim. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Eşimle kredi çekip bir miktar altına yatırsak mi? diyoruz. Sizce kredi çekmek mantıklı mı? ( En fazla 100 bin TL, 24 ay vade ile, faiz oranı %2). Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada ikimiz de kamudayiz.
Merhaba,
Olumlu bakmıyoruz bizHanımlar GYO hisseleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşırı talep olursa 3. Güne kalır mı ?Merhaba oransal halka arzlarda 3. Güne talep alınmaması gibi bir durum söz konusu olurmu?
Önüme bir fırsat çıkabilir ve astor a girebilirim ama 2 gün bile önemli
Bizim için güzel olur
Aşırı talep olursa 3. Güne kalır mı ?