• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Para bitti alınacak hisse bitmeddi 😂
Borsaya gireli beri hep şu hisseye bu hisseye para yatirayim diye içimden hesap yapıyorum ama yatira yatira para kalmadi suyunu çekti.Ama gözüm doymadı hala aklım hisselerde😄Maaş alınca yine bir kısmı hoop hisselere gidecek .Ben bu borsaya yatırım işini sevdim.

Borsaya gireli beri hep şu hisseye bu hisseye para yatirayim diye içimden hesap yapıyorum ama yatira yatira para kalmadi suyunu çekti.Ama gözüm doymadı hala aklım hisselerde😄Maaş alınca yine bir kısmı hoop hisselere gidecek .Ben bu borsaya yatırım işini sevdim.
Ben eksi hesapları boşattım borsaya😂

Aynen dimi birde al sat yapsam kafayı yerim sanırım. Almak çok zevkli 😂

Ben de birikimimin 1/5 kadarını euro'da, kalanın bir kismini altında ve ağırlıklı olarak ta borsada tutuyorum.
Doğru zamanda, doğru hamleler yapalım inşaallah...😊
Amin🙏🙏Bu sene altın gümüş senesi onlar artacak diyorlar.Ekonomistler dolarin zaptedilmesi zor seçimden sonra fırlayacak diyorlar.Borsa yine aynı sekilde yükselmeye devam ediyor.Temettu veren hisseler bu sene çok parladı.Onlardan da almak istiyorum.Ben aslında hepsinden almak istiyorum😄 ama ne yok para yok😂Hepside yükselmek için bu seneyi beklemiş 😄

Back