- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Oransala lot girdikten ve arz açıklandıktan kaç gün sonra kalan para iade oluyor.
Eşit dağılım gibi hemen iade olur mu
Param olsa düşünmem, yatırırım ben deAstor için 500 000 800 000 TL yatırmayı düşünenler varmış .Bir hisseye o kadar para yatırmak ne bileyim bana abartı geliyor
Evet biliyorum ayarlayacagim.T+2 ile girilmiyor haberin olsun ona göre ayarlama yap, ztn sonraki hafta sanırım haftaya soke var
Info yatırımla açılabiliyormus18 yaş altı çocuğumuz için ayrı hesap ile katılım oluyor mu? İki hesap ile katılırım oluyorsa
18 yaş altı çocuğumuz için ayrı hesap ile katılım oluyor mu? İki hesap ile katılırım oluyorsa
Mutlu hafta sonlariMutlu hafta sonları...Elime geçen parayı dun cimsa'ya yatırdım. Böylece portföyümde; ege gübre, şişe, sahol, cimsa, Ereğli oldu. Ağırlık ege gubrede...
Benimkiler gözüküyor.Kızlar ben yine bı soruyla geldimBenim portföyümde hiç bir hisse senedi görünmüyor yılsonu bilmem neyi dolayısıyla yazıyor aldığım hiç bı hisse yok yatirdigim paralarda bu normalmi
Hayalim; buradan torunum için, ama büyük ama küçük bir daire parası çıkarmak.Mutlu hafta sonlaribende de cimsa var . Hisselerinin super ,bereketli olur inş.
Ben Ziraat Borsa kullanıyorum, görünüyor.Kızlar ben yine bı soruyla geldimBenim portföyümde hiç bir hisse senedi görünmüyor yılsonu bilmem neyi dolayısıyla yazıyor aldığım hiç bı hisse yok yatirdigim paralarda bu normalmi
Vakıfbank kullaniyorum şuan çok tedirgin oldum cahillik başa belaBenimkiler gözüküyor.
Hangi yatırım hedabini kullanıyorsunuz?
Vakıf kullanıyorum ayy neden böyle oldu acabaBen Ziraat Borsa kullanıyorum, görünüyor.
Ben TEB prime kullanıyorum görülüyorKızlar ben yine bı soruyla geldimBenim portföyümde hiç bir hisse senedi görünmüyor yılsonu bilmem neyi dolayısıyla yazıyor aldığım hiç bı hisse yok yatirdigim paralarda bu normalmi
Tedirgin olmayın bakım çalışması vardır belkiVakıfbank kullaniyorum şuan çok tedirgin oldum cahillik başa bela
Benim de vakif aynen gitmiş hisseler..yil sonu devir çalışmaları falan diyorVakıf kullanıyorum ayy neden böyle oldu acaba
Yil sonu sayımı mi yapıyor zincir marketler gibi bu vakıf ben anlamadimBenim de vakif aynen gitmiş hisseler..yil sonu devir çalışmaları falan diyor
Benim yapıkredi benimde gözükmüyorVakıfbank kullaniyorum şuan çok tedirgin oldum cahillik başa bela
Tükan sayımı var herhaldeBenim yapıkredi benimde gözükmüyor
Çıkar diyorlar. 2023 te yine iyi olacak diye okudum. Gıda krizi muhabbeti de var yaBenim hektaş zararda ya çıkarmı acaba düştükçe aldım hala düşüşte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?