• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Valla bende pek heves kalmadı .Zaten para parayı çeker derler.o iki hisse oransal .astorda BIST 30 u bloke etme olayida yokmuş.sadece nakit .
Ben bir hissemi bozucagim. Katilicagim. Geri gelenle tekrar hisse alacagim mecbur. Astor gerçekten iyi firma 3 5 te olsa katilmak istiyorum 🤣
Edit:duzenleme

Ben bir hissemi bozucagim. Katilicagim. Geri gelenle tekrar hisse alacagim mecbur. Astor gerçekten iyi firma 3 5 te olsa katilmak istiyorum 🤣
Edit:duzenleme
Astor için 500 000 800 000 TL yatırmayı düşünenler varmış .Bir hisseye o kadar para yatırmak ne bileyim bana abartı geliyor

Benim de takip ettiğim hisseler var ,ben de öyle yapıyorum bazılarını.
Oyakc de şöyle oldu aslında. 2 farklı takip ettiğim kişi, yazmisti🙈 onların vasıtasıyla aldim. Biri stop oldu . Ben olmadim🥲 maliyetim 19.
Ben bugün ,sattığım fiyattan emir verdim tam o fiyattan aldım 20.98. 😅🤪 zaten 20,96 değdi çıktı. ,500 lot aldım düşüş olursa ortalamayı indirmek için az aldım

Bu 60 bin ges e yatirmistim geçen hafta geldi ges bitmiş galiba öylece duruyor ne yapacağımı bilemiyorum. Hisseler düşüyor ama daha çok düşerse diye de cesur davranamadim. Önerileriniz için açığım 🤗

Back