- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Para gittiyse lot gelir ama benim para duruyorBende vakifdan almıştım para gitmiş ama portföyumde yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para gittiyse lot gelir ama benim para duruyorBende vakifdan almıştım para gitmiş ama portföyumde yok
Aaa çok azmış yaaSDT 7 lot verılmıs arkadaslar
224 tl lık
Talep onaylandı yazıyor bende ama portföyde yok ben de anlamadımBen göremiyorum Sdtyi Vakıfbankta
Benim de oyleTalep onaylandı yazıyor bende ama portföyde yok ben de anlamadım
Ben de baktım şimdi 7 lot 224 TL gerçekleşen miktar. Ama hala portföyde görünmüyor
Şaka gibiSDT 7 lot verılmıs arkadaslar
224 tl lık
Portföyde hemen gözükmüyor birkaç gün sonra yani haftaya gözükürBende vakifdan almıştım para gitmiş ama portföyumde yok
Bende ilk defa ziratten halka arza girdim.is Bankası ve yapı kredi olmadı çünkü.halka arz olayından ayrı birde yatırım hesabı açmak gerekiyor.o açılınca para iadesi gözüküyor.zirati telefonla aradım ya şubeden açacaksın ya da ziraatbankasi comdan herhangi bir bilgisayardan Ziraat coma girip internet kısmından yatırım açıp bakabilirsinZiraat bankasından yaptım ilk defa acaba ziraat borsa uygulamasından mı başvuru yapacaktım.Ziraat bankasından baktığımda halka arz başvurusu 19lot olarak aktif görünüyor ama para bloke değil sanırım katılım yapamadım
Vardı ama olmamış anlamadım.Neyse şişe aldım bende o parayla kaybettiler beniBende ilk defa ziratten halka arza girdim.is Bankası ve yapı kredi olmadı çünkü.halka arz olayından ayrı birde yatırım hesabı açmak gerekiyor.o açılınca para iadesi gözüküyor.zirati telefonla aradım ya şubeden açacaksın ya da ziraatbankasi comdan herhangi bir bilgisayardan Ziraat coma girip internet kısmından yatırım açıp bakabilirsin
Ben de merak ediyorum.bozmazda hemen gibiInsallah çabuk tavan bozarda toplarız biraz, bu şirketin geleceğini çok merak ediyorum