Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben talep çok olacağını tahmin ediyordum. O yuzden 10 lot girdim, daha az geldi
Asıl astor ve europower da çok talep olacak gibi.

Valla bende pek heves kalmadı .Zaten para parayı çeker derler.o iki hisse oransal .astorda BIST 30 u bloke etme olayida yokmuş.sadece nakit .
Ben bir hissemi bozucagim. Katilicagim. Geri gelenle tekrar hisse alacagim mecbur. Astor gerçekten iyi firma 3 5 te olsa katilmak istiyorum
Edit:duzenleme

Ben bir hissemi bozucagim. Katilicagim. Geri gelenle tekrar hisse alacagim mecbur. Astor gerçekten iyi firma 3 5 te olsa katilmak istiyorum
Edit:duzenleme
Astor için 500 000 800 000 TL yatırmayı düşünenler varmış .Bir hisseye o kadar para yatırmak ne bileyim bana abartı geliyor

Ben bugün ,sattığım fiyattan emir verdim tam o fiyattan aldım 20.98. zaten 20,96 değdi çıktı. ,500 lot aldım düşüş olursa ortalamayı indirmek için az aldım

Bu 60 bin ges e yatirmistim geçen hafta geldi ges bitmiş galiba öylece duruyor ne yapacağımı bilemiyorum. Hisseler düşüyor ama daha çok düşerse diye de cesur davranamadim. Önerileriniz için açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…