- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Ben de merak ediyorum.bozmazda hemen gibi
Valla bende pek heves kalmadı .Zaten para parayı çeker derler.o iki hisse oransal .astorda BIST 30 u bloke etme olayida yokmuş.sadece nakit .Ben talep çok olacağını tahmin ediyordum. O yuzden 10 lot girdim, daha az geldi
Asıl astor ve europower da çok talep olacak gibi.
Ben bir hissemi bozucagim. Katilicagim. Geri gelenle tekrar hisse alacagim mecbur. Astor gerçekten iyi firma 3 5 te olsa katilmak istiyorumValla bende pek heves kalmadı .Zaten para parayı çeker derler.o iki hisse oransal .astorda BIST 30 u bloke etme olayida yokmuş.sadece nakit .
Ben talep çok olacağını tahmin ediyordum. O yuzden 10 lot girdim, daha az geldi
Asıl astor ve europower da çok talep olacak gibi.
Hangi hisseler ben de bir kısım al sat yapmak istiyorumBenim de takip ettiğim hisseler var ,ben de öyle yapıyorum bazılarını.
Oyakc de şöyle oldu aslında. 2 farklı takip ettiğim kişi, yazmistionların vasıtasıyla aldim. Biri stop oldu . Ben olmadim maliyetim 19.
Ben de bukadar az beklemiyordum. Artık bir cazibesi kalmadıEn az 30 lot bekliyord
Haftasonu grafiklere bakıp karar vericem bakalim. Yatayda olan hisselerimden bir veya ikisini saticam.Hangi hisseler ben de bir kısım al sat yapmak istiyorum
Astor için 500 000 800 000 TL yatırmayı düşünenler varmış .Bir hisseye o kadar para yatırmak ne bileyim bana abartı geliyorBen bir hissemi bozucagim. Katilicagim. Geri gelenle tekrar hisse alacagim mecbur. Astor gerçekten iyi firma 3 5 te olsa katilmak istiyorum
Edit:duzenleme
Haftasonu grafiklere bakıp karar vericem bakalim. Yatayda olan hisselerimden bir veya ikisini saticam.
Angen,egpro, fmizp var bunları dusunuyorum.
Evet evet . Bekleyen çok.gidecegine inanıyoruz. Bizde ayrı ayrı giricez eşimleAstor için 500 000 800 000 TL yatırmayı düşünenler varmış .Bir hisseye o kadar para yatırmak ne bileyim bana abartı geliyor
Ben bugün ,sattığım fiyattan emir verdim tam o fiyattan aldım 20.98.Benim de takip ettiğim hisseler var ,ben de öyle yapıyorum bazılarını.
Oyakc de şöyle oldu aslında. 2 farklı takip ettiğim kişi, yazmistionların vasıtasıyla aldim. Biri stop oldu . Ben olmadim maliyetim 19.
Merhaba, Astor dan kaç oranında düşer bilginiz var mı? Benim 60 bin boşta duruyor bodoslama girerim beklenti yüksekse. Europower da bekleniyor dört gözleEvet evet . Bekleyen çok.gidecegine inanıyoruz. Bizde ayrı ayrı giricez eşimle100+100
Hic bir bilgim yok giren çok olucak yarısı düşer umuduyla çok giriyoruzMerhaba, Astor dan kaç oranında düşer bilginiz var mı? Benim 60 bin boşta duruyor bodoslama girerim beklenti yüksekse. Europower da bekleniyor dört gözle
Oransala lot girdikten ve arz açıklandıktan kaç gün sonra kalan para iade oluyor.Hic bir bilgim yok giren çok olucak yarısı düşer umuduyla çok giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?