- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Ayrı ayrı sektörlere girin .tek sektöre girmek iyi değil. Banka çıkınca sanayi düşüyor.saniyi yükselince enerji düşüyor falan o yüzden karışık portföy şartBen de elimdeki enerjilerden birinin payını azaltıp sağlam hisselerden birine geçmeyi planlıyorum
Ahah dünkü zararim normale döndü. Ama ben kar almadim yineBugünün kâr 'ını yarına bırakma
2023 de bist 30 hisselerinde olmaya çalışın diyorlar. Ben de ttrak var yazdan beri 3 katı yaptiOlsun al gitsin temettüye kadar ne alırsan karbende lüzumsuz enerji hisselerini bozdurup fordotoya ereğliye tuprasa yatırdım.Canim Ford bu aralar onunla aşk yasiyorum
Ya 2 enerjim var 2 sine de kıyamıyorum... O yüzden birini azaltıp temettu olana girebilirim ya da otomotiv eAyrı ayrı sektörlere girin .tek sektöre girmek iyi değil. Banka çıkınca sanayi düşüyor.saniyi yükselince enerji düşüyor falan o yüzden karışık portföy şart
Ne kadarla giricektin ?Spk 2 tane halka arz onayladı
Ikisi de eşit dağılım
Söke ve Astor ise oransal malesef... Ben küçük yatırımcı olunca üzüldüm bu duruma
KOZAL 'a geçtim dün uzun süre ellemeyecegim içinSİSE benim de portföyümde var, bol kazançlar olsun..
Bu fiyattan mi aldınız.? Yükseldi yükseleceği kadar . Şimdide düşüşler başladı .KOZAL 'a geçtim dün uzun süre ellemeyecegim için
4-5 sene ellemem hem küçük miktar hemde öyle bi içimden geldi alışıBu fiyattan mi aldınız.? Yükseldi yükseleceği kadar . Şimdide düşüşler başladı .
Anladım hayırlısı olsun4-5 sene ellemem hem küçük miktar hemde öyle bi içimden geldi alışıönceden de vardı istediğim miktara gelmiş oldu sadece
Spk 2 tane halka arz onayladı
Ikisi de eşit dağılım
Söke ve Astor ise oransal malesef... Ben küçük yatırımcı olunca üzüldüm bu duruma
Bende oyakc vardı al sat yaptım . Kâr yaptıktan sonra hisse düştü tam vaktinde kaçmıştım. Şimdi takipteyim.Ahah dünkü zararim normale döndü. Ama ben kar almadim yine
2023 de bist 30 hisselerinde olmaya çalışın diyorlar. Ben de ttrak var yazdan beri 3 katı yaptiotomativ de iyi olacakmış bakalim
Cimentonun iyi olması da bekleniyor. Hadi inş. Cimsa ve oyakc hisselerim var
Günaydın buse, madem aldın hayırlı olsunKOZAL 'a geçtim dün uzun süre ellemeyecegim için
Ben de sl sat olarak girdim,az miktarBende oyakc vardı al sat yaptım . Kâr yaptıktan sonra hisse düştü tam vaktinde kaçmıştım. Şimdi takipteyim.
Benim de lot sayısı yok ama para gitmiş.ziraat bankamDünkü katıldığım halka arz parası hesapta duruyor bloke olmamış lot sayısıda yok acaba başvurum kabul olmadımı?Ziraatten başvurmuştum
Ben sattığım fiyat altında takip edip alırım çoğu hisseyi tekrar. Zaten sağlam hisseler belli. Büyük balıklar girince ilk önce yükseltip sonra fiyatı düşürüp Altan toplama yapıyorlar 20,98 den satmışım. Hiçbir hisse soluksuz gitmez giderse sıkıntılıdır ilk düşüşte onlar etkilenirBen de sl sat olarak girdim,az miktarama geri geldi . 30 tl de çıkacaktım.
Şimdi bir yayın dinledim. Rusya savaşı bitimi sonrasi donusum ve konut kampanyası, cimento şirketleri için iyi olacak. Satmadım henüz.
Iste bir yandan öğrenmeye çalışıyorum. Acemiyim henuz
Benim de takip ettiğim hisseler var ,ben de öyle yapıyorum bazılarını.Ben sattığım fiyat altında takip edip alırım çoğu hisseyi tekrar. Zaten sağlam hisseler belli. Büyük balıklar girince ilk önce yükseltip sonra fiyatı düşürüp Altan toplama yapıyorlar 20,98 den satmışım. Hiçbir hisse soluksuz gitmez giderse sıkıntılıdır ilk düşüşte onlar etkilenir
Ziraat bankasından yaptım ilk defa acaba ziraat borsa uygulamasından mı başvuru yapacaktım.Ziraat bankasından baktığımda halka arz başvurusu 19lot olarak aktif görünüyor ama para bloke değil sanırım katılım yapamadımBenim de lot sayısı yok ama para gitmiş.ziraat bankam
Bende vakifdan almıştım para gitmiş ama portföyumde yokZiraat bankasından yaptım ilk defa acaba ziraat borsa uygulamasından mı başvuru yapacaktım.Ziraat bankasından baktığımda halka arz başvurusu 19lot olarak aktif görünüyor ama para bloke değil sanırım katılım yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?