Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bugünün kâr 'ını yarına bırakma
Ahah dünkü zararim normale döndü. Ama ben kar almadim yine
Olsun al gitsin temettüye kadar ne alırsan kar bende lüzumsuz enerji hisselerini bozdurup fordotoya ereğliye tuprasa yatırdım.Canim Ford bu aralar onunla aşk yasiyorum
2023 de bist 30 hisselerinde olmaya çalışın diyorlar. Ben de ttrak var yazdan beri 3 katı yapti otomativ de iyi olacakmış bakalim
Cimentonun iyi olması da bekleniyor. Hadi inş. Cimsa ve oyakc hisselerim var

Ayrı ayrı sektörlere girin .tek sektöre girmek iyi değil. Banka çıkınca sanayi düşüyor.saniyi yükselince enerji düşüyor falan o yüzden karışık portföy şart
Ya 2 enerjim var 2 sine de kıyamıyorum... O yüzden birini azaltıp temettu olana girebilirim ya da otomotiv e

Spk 2 tane halka arz onayladı
Ikisi de eşit dağılım
Söke ve Astor ise oransal malesef... Ben küçük yatırımcı olunca üzüldüm bu duruma

Bende oyakc vardı al sat yaptım . Kâr yaptıktan sonra hisse düştü tam vaktinde kaçmıştım. Şimdi takipteyim.

Bende oyakc vardı al sat yaptım . Kâr yaptıktan sonra hisse düştü tam vaktinde kaçmıştım. Şimdi takipteyim.
Ben de sl sat olarak girdim,az miktar ama geri geldi . 30 tl de çıkacaktım.
Şimdi bir yayın dinledim. Rusya savaşı bitimi sonrasi donusum ve konut kampanyası, cimento şirketleri için iyi olacak. Satmadım henüz.
Iste bir yandan öğrenmeye çalışıyorum. Acemiyim henuz

Ben sattığım fiyat altında takip edip alırım çoğu hisseyi tekrar. Zaten sağlam hisseler belli. Büyük balıklar girince ilk önce yükseltip sonra fiyatı düşürüp Altan toplama yapıyorlar 20,98 den satmışım. Hiçbir hisse soluksuz gitmez giderse sıkıntılıdır ilk düşüşte onlar etkilenir

Benim de takip ettiğim hisseler var ,ben de öyle yapıyorum bazılarını.
Oyakc de şöyle oldu aslında. 2 farklı takip ettiğim kişi, yazmisti onların vasıtasıyla aldim. Biri stop oldu . Ben olmadim maliyetim 19.

Benim de lot sayısı yok ama para gitmiş.ziraat bankam
Ziraat bankasından yaptım ilk defa acaba ziraat borsa uygulamasından mı başvuru yapacaktım.Ziraat bankasından baktığımda halka arz başvurusu 19lot olarak aktif görünüyor ama para bloke değil sanırım katılım yapamadım

Bende vakifdan almıştım para gitmiş ama portföyumde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…