Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Onunda sebebi varmış inanmayin diyorlar karları oluyormuş satacaklari hisselere özellikle yönlendirme

Bende 75 lot dedim katıldım.Hayirlisi .Bakalım hepimize kaç lot düşecek PLT de 600.000 katılan olmuştu .Eşit dağılım olduğu için yine yüksek oranda katılım olur diye düşünüyorum
Kaç lot düşer acaba bende saatini kaçırdım yarın başvuracağım 70 lot başvurma kararı aldım ama

Sabahtan beri garantiden bakıyorum ama çıkmıyor halka arz hisselerde
İş bankası hariç diğer bankalarda normal hisse alır gibi alıyorsunuz.Geçen plt hissesinde de aynısı oldu.

Benim iş cepteki hesabım halka arz işlemine kapalı dedi ama belki diğerlerinde sorun yoktur.Vakıfbanktaki hesabımdan normal hisse alır gibi başvuru yaptım.Bugün geçtide başvurular saat 13 te bitti zaten yarın sabah 10.30 -13.00 arası deneyebilirsiniz.

Selamlar kizlar
Hisseler çok iyi gidiyor. Düşüş beklentisi ile, ha dusecek ha çıkacak derken çıkmaya devam ediyor.
Neysek uzun vadeciyiz devam ediyoruz.

Anladığım kadariyla da o zamanlarda panik yapma beklemeye geç sakın kal deniyor
Şimdi aldığın hisse iyiyse, panik yapma sevin hatta.cunku kısa vadeciler panik yapar

Ben investing yorumlara bakiyordum ,aa dusecek diye satiyordum . Ama sonra çıkıyordu, pismanlik
Tuncay tursucu diyorki, endeks bizi çok ilgilendirmiyor, hisseler iyiyse sabredecegiz.
İlk başta aldığımda maliyet olarak zararda olsamda , daha sonra kat kat kara geçtim.

Değil mi ya uzun vadede daha iyi sonuçlar gorcez. İyi sağlam hisseler alayım diye her firmayı bin farklı yerden araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…