- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Onunda sebebi varmış inanmayin diyorlar karları oluyormuş satacaklari hisselere özellikle yönlendirmeBirde sosyal medyada bazı kişiler var.Şu hisse uçacak kaçacak trilyoner olacağım çoğu paramı oraya yatiracagim diyor aradan çok bir zaman geçmeden birde bakıyorsun o hisseyi çoktan satmış başka hisse almış bu seferde o hisse uçacak kaçacak diyor.Parami alıyorlar ne yapiyorlarsa
Hisseye bağlı .Anladığım kadariyla da o zamanlarda panik yapma beklemeye geç sakın kal deniyor
Kaç lot düşer acaba bende saatini kaçırdım yarın başvuracağım 70 lot başvurma kararı aldım amaBende 75 lot dedim katıldım.Hayirlisi .Bakalım hepimize kaç lot düşecek PLT de 600.000 katılan olmuştu .Eşit dağılım olduğu için yine yüksek oranda katılım olur diye düşünüyorum
Kaç lot düşer acaba bende saatini kaçırdım yarın başvuracağım 70 lot başvurma kararı aldım ama
Tweterda en fazla 70-75 düşer diyorlardı.Katılan kişi sayısına bağlı biraz.Başvuru sabah 10.30 13.00 arası dedilerKaç lot düşer acaba bende saatini kaçırdım yarın başvuracağım 70 lot başvurma kararı aldım ama
Ya okadar azmı 50 düşse bariMax 40 lot dıyorum
yarın 18:30'da gorusmek yazısmak dılegıyle :)
Yarın sabah başvuracağım ins. 70 lot düşse süper olur ama bakalım ne düşecekTweterda en fazla 70-75 düşer diyorlardı.Katılan kişi sayısına bağlı biraz.Başvuru sabah 10.30 13.00 arası dediler
Ya okadar azmı 50 düşse bariBayadır bakmadım borsaya hisselerin hepsi nasıl artmış ben şokkkk
katılım çok olursa daha azda düşebilirYarın sabah başvuracağım ins. 70 lot düşse süper olur ama bakalım ne düşecek
Bereketli olsunBende ya bismillah diyip minik bı alım yaptım hadi bakalım bata çıka ogreniriz
Sabahtan beri garantiden bakıyorum ama çıkmıyor halka arz hisselerdeGünaydınBugün halka arz olan firma eygyo eşit oranda dağıtım yapacakmış ve 10.30 13.00 saatleri arasında başvuru alinacakmış
normal hısse alır gıbı alacaksınızSabahtan beri garantiden bakıyorum ama çıkmıyor halka arz hisselerde
İş bankası hariç diğer bankalarda normal hisse alır gibi alıyorsunuz.Geçen plt hissesinde de aynısı oldu.Sabahtan beri garantiden bakıyorum ama çıkmıyor halka arz hisselerde
Alabildiğinize sevindimTamam nihayet yapabildim. Halka arzdan girmemek lazımmışherkese bol kazançlar getirsin
Şimdi aldığın hisse iyiyse, panik yapma sevin hatta.cunku kısa vadeciler panik yaparAnladığım kadariyla da o zamanlarda panik yapma beklemeye geç sakın kal deniyor
Değil mi ya uzun vadede daha iyi sonuçlar gorcez. İyi sağlam hisseler alayım diye her firmayı bin farklı yerden araştırıyorumSelamlar kizlar
Hisseler çok iyi gidiyor. Düşüş beklentisi ile, ha dusecek ha çıkacak derken çıkmaya devam ediyor.
Neysek uzun vadeciyiz devam ediyoruz.
Şimdi aldığın hisse iyiyse, panik yapma sevin hatta.cunku kısa vadeciler panik yapar
Ben investing yorumlara bakiyordum ,aa dusecek diye satiyordum . Ama sonra çıkıyordu, pismanlik
Tuncay tursucu diyorki, endeks bizi çok ilgilendirmiyor, hisseler iyiyse sabredecegiz.
İlk başta aldığımda maliyet olarak zararda olsamda , daha sonra kat kat kara geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?