Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Emir verme çeşitleri var ..Ben de çok bilmiyorum. Normal aldığım yettiği için. Ama emirler günlük siliniyor.
Baktım emir veriliyor bugün, ama pazartesi yine alamazsınız diye dusunuyorum
Merhaba cuma akşamı ve cumartesi günü dört hisseden lot istemistim .pazartesi sabah iki tanesini hemen vermişti iki tanesi cumadan sonra fiyati arttığı için benim dediğim rakamdan vermemişti.Az önce baktım fiyati azalınca benim dediğim rakamdan vermiş.17 kontormatigim oldu

Hayırlı olsun

Hisselerin neler
Öyle seninki gibi yüksek miktarlar değil en fazla alabildiğim 82 lot ondan sonra 57 .Daha yeni borsaya başladığım için elime geçtikçe almayı planlıyorum. Aldıklarımdan birkaçı Erdemir,isdemir,Fordoto,kontor,smartg,gesan,aksa,arçelik,sasa,hektaş,alarko,aselsan

aklımda olup almayı planladıklarım Tüpraş,Toaso,Türk telekom,Türk hava yolları,Pegasus,Eegeen,Şişe

ytd

Valla super seçimler tebrik ederim
Ben de tupras ,kontör, gesan almak istiyorum . Tupras uygun fiyatı ama Kont ve gesan pahali diye alamadim ek bir yerden gelirse dusunuyorum hala.

yakında konut kredisi çıkacak diyorlar acaba bankalar ve gayrimenkul yatırım ortaklıkları iş yaparmı diyede aklımdan geçiriyorum ytd
Borsa önden fiyatliyor genelde. Çok gyo lar takip etmiyorum ama ekgyo baya çıktı.
Bankalar cikacsk diyorlar.
Ama benim iki sektörü de tercih etmiyorum.
Suan sanayi, enerj ve gıda benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…