- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.705
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Merhaba cuma akşamı ve cumartesi günü dört hisseden lot istemistim .pazartesi sabah iki tanesini hemen vermişti iki tanesi cumadan sonra fiyati arttığı için benim dediğim rakamdan vermemişti.Az önce baktım fiyati azalınca benim dediğim rakamdan vermiş.17 kontormatigim olduEmir verme çeşitleri var ..Ben de çok bilmiyorum. Normal aldığım yettiği için. Ama emirler günlük siliniyor.
Baktım emir veriliyor bugün, ama pazartesi yine alamazsınız diye dusunuyorum
Hayırlı olsunMerhaba cuma akşamı ve cumartesi günü dört hisseden lot istemistim .pazartesi sabah iki tanesini hemen vermişti iki tanesi cumadan sonra fiyati arttığı için benim dediğim rakamdan vermemişti.Az önce baktım fiyati azalınca benim dediğim rakamdan vermiş.17 kontormatigim oldu
Evet oldu benimPlt hissesi halka arz için başvuru esnasında ödediğiniz para iade oldumu?
3 7 arasi hisse iyi diyorlar . Getireceği kar acisindan. Benim de 12 hissem falan var sanırım. Azaltmak istiyorum,kiyamiyorum16 hissem var iyimi ettim kötümü bilmiyorumşimdilik zararda değilim
Teşekkür ederim inşallah hayrini görürümHayırlı olsun
Aklimda en az on hisse daha var3 7 arasi hisse iyi diyorlar . Getireceği kar acisindan. Benim de 12 hissem falan var sanırım. Azaltmak istiyorum,kiyamiyorum
Bereketli olsunSelam herkese, yeşil bir gün oldu. Zararda olan hisselerim yükseldi tavan giden halka arz ile birlikte kâr haneme 300 TL daha yazdım. Bereketli olsun inşallah
Aynen insan satmayada kiyamiyor3 7 arasi hisse iyi diyorlar . Getireceği kar acisindan. Benim de 12 hissem falan var sanırım. Azaltmak istiyorum,kiyamiyorum
Hisselerin nelerAynen insan satmayada kiyamiyor
14 -15- 16 toplama tarihleriBugün ahgaz halka arz olmuyormuydu.
Bugün ayın 14 u sanıyordum14 -15- 16 toplama tarihleri
Öyle seninki gibi yüksek miktarlar değil en fazla alabildiğim 82 lot ondan sonra 57 .Daha yeni borsaya başladığım için elime geçtikçe almayı planlıyorum. Aldıklarımdan birkaçı Erdemir,isdemir,Fordoto,kontor,smartg,gesan,aksa,arçelik,sasa,hektaş,alarko,aselsanHisselerin neler
yakında konut kredisi çıkacak diyorlar acaba bankalar ve gayrimenkul yatırım ortaklıkları iş yaparmı diyede aklımdan geçiriyorum ytdHisselerin neler
Valla super seçimler tebrik ederimÖyle seninki gibi yüksek miktarlar değil en fazla alabildiğim 82 lot ondan sonra 57 .Daha yeni borsaya başladığım için elime geçtikçe almayı planlıyorum. Aldıklarımdan birkaçı Erdemir,isdemir,Fordoto,kontor,smartg,gesan,aksa,arçelik,sasa,hektaş,alarko,aselsan
aklımda olup almayı planladıklarım Tüpraş,Toaso,Türk telekom,Türk hava yolları,Pegasus,Eegeen,Şişe
ytd
Borsa önden fiyatliyor genelde. Çok gyo lar takip etmiyorum ama ekgyo baya çıktı.yakında konut kredisi çıkacak diyorlar acaba bankalar ve gayrimenkul yatırım ortaklıkları iş yaparmı diyede aklımdan geçiriyorum ytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?