• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ahgaz hakkında ne düşünüyorsunuz
Bn katılıcam.
Rusyayla yapılmak istenen anlaşmaya göre türkiye d.gazı ucuza kullanacak ama dışarıya istedigi fiyata satabilecek. Turkiyeden de petrol cikarilmaya baslandigi yonunde haberler de var. Bir de turkiyeden gececek olan boru hattı meselesi var tabi...

Oransal dağıtım olacakmış. O ne anlama geliyor?
Kızlar bu arada garanti kullanan var mı? Garantide brkvy ve pltur cikmadi...

Bn katılıcam.
Rusyayla yapılmak istenen anlaşmaya göre türkiye d.gazı ucuza kullanacak ama dışarıya istedigi fiyata satabilecek. Turkiyeden de petrol cikarilmaya baslandigi yonunde haberler de var. Bir de turkiyeden gececek olan boru hattı meselesi var tabi...

ben kullanıyorum Garanti. Pltur çıktı bana. öğleden önce vermiştim emri.

Bn katılıcam.

Teşekkür ederim ❤️ körü körüne denemeyi düşünüyordum ☺️

Bn katılıcam.

Oransal dağıtım da ne kadar yüksek başvuruda bulunursan ,ona göre miktar geliyor. Çok paran yoksa oransal çok az lot geliyor. Ama başvuru miktarına göre de değişir.
Henüz bakmadım detaylara

Bn katılıcam.

Hisse alım yerinde çıkması gerekiyordu. Ama süresi bitti artık.

Teşekkür ederim ❤️ körü körüne denemeyi düşünüyordum ☺️
Siz araştırın tabiki ben kendi araştırmalarım kadarıyla yorum yaptım. Bu yatırım işlerinde spekülasyonlar çok oluyor, tavsiyelere göre değil de kendi analizlerimize göre karar vermemiz gerekiyor. Kısa vade uzun vade beklentisine göre de çok değişiyor.
Hisse alım yerinde çıkması gerekiyordu. Ama süresi bitti artık.
Evet evet ama çıkmadı niyeyse. Kismet degilmiş artık 🤭

Merhaba hanımlar
Ben de bir süredir kendi çapımızda borsayla ilgileniyorum. Aslında amacım ufak ufak kızım adına alımlar yapıp büyüdüğünde onun için bir birikim olmasıydı ancak insan azdan az, çoktan çok gelir diye diye büyük oynamak istiyor bu illette😄 Şuan hedefimiz arabamızı yükseltmek. Aslında iki hafta öncesine kadar güzel gidiyordu hisselerimiz ancak malûm hisselerdeki düşüşleri biliyorsunuz, umarım toparlama yaşanır.
Halka arzlara katıldım, bir miktar uzun vade, bir miktar günlük al-sat yaparak kendimce takılıyorum

Siz araştırın tabiki ben kendi araştırmalarım kadarıyla yorum yaptım. Bu yatırım işlerinde spekülasyonlar çok oluyor, tavsiyelere göre değil de kendi analizlerimize göre karar vermemiz gerekiyor. Kısa vade uzun vade beklentisine göre de çok değişiyor.

Evet evet ama çıkmadı niyeyse. Kismet degilmiş artık 🤭
Yok öyle değil. Size soruyorum yaptığınız yorumlar içindeki kelimeleri cümleleri araştırıyorum. Neyin neden olduğunu öğrenmeye çalışıyorum sonra deneyip görüyorum. Siz etkilemiyorsunuz öğrenmeme yol açıyorsunuz

Sade frappe Sade frappe sen ne kadar zamandır borsayla ilgileniyorsun😊
Yani daha önceden de girip çıkmışlığım var ama ciddi manada arastirmalarimi daha 3 gundur yapiyorum. Vakti zamaninda vakkoya 20den girmistim cok emindim yukseleceginden fakat hisse dustukce esim parazit yapmaya basladi oyle olunca da satip borsa defterini kapamistim 😅 simdi uzun vadeli dusundugum icin arastirmalarimi o yonde yapiyorum

Alması almadim, neden bilmiyorum . 15 tavan yapmış sanırım. Ozsubu aldim . Dün sattım yeni halka arz için. 8 tavanda sattım. Bugün yine tavandi😁
İkiside çok iyi gidiyormuş.Plt de iyi olur umarim.Yakinda iki tane daha halka arz olacakmış .biri ahlat doğalgaz biride Tempra yatırım .ismi yanlış yazmış olabilirim

Bn katılıcam.

YouTube duyduğum kadarıyla ne kadar para koyarsan o kadar çok alacaksın.Plt de işe eşit orandi.2000 tlde koysan 4000 tlde koysan eşit hisse aldın .Herkese 82 gitti .Ahlatta daha çok para koyana daha çok lot olabilir .onunda borcu çok diyorlar bilmiyorum ama içinde doğalgaz geçtiği için çekicide geliyor bir yandan

Back