Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Hadi bakakım daha var salı gününe o zamana kadar youtube yavas yavaş analiz videoları düşmeye başlar bi kritik yaparız artık.

Kızın için giriyorsan temettü veren firmalarada bakabilirsiniz.Uzun vadede karlı oluyor

Hayırlı ,bereketli olsun birikimleriniz
3 gündür 3 gündür ne arastırmalar ne araştırmalarrr
olsun superen azindan arstiriyorsun. Ben de 2 senedir bakıyorum ama en az 1 senedir hergun bir sürü Tweeter okuyorum ve video izliyorum.
Her gün yeni bir tecrübe ediniyorum.

Ben de sizin gibi başladım bana da eşim satalım her şeyi, çıkalım borsadan demisti
Ben vazgeçmedim. Araştırmaya başladım. Ama geçen sene çok zorlu bir seneydi. Hisseler çok kazandirmadi. Sabırla araştırdım.
Hisselerimi belirledim aldim . Bir kaç maliyetim düşük.
Ama uzun vadeli hisselerin yanına ,sanki konjokturde hisse de almak lazimmis onu öğrendim.
Şimdi hangi hissesi satsam diye dusunuyorum,gecis icin

Sendekiler güzelmiş. .vaneti ve gediği bilmiyorum .Şişecam bulursam bende alacağım sabah yoktu
Nerden alıyorsun anlamadim bugün borsa kapalı. Bu arada siss
Daha çok alabilirsin ama mesela 50 000 ,100 000 en az olmali 4000 koyup, 4000 lik lot vermiyor.
Eşit dağılım bizler için daha iyi o yuzdne

Kaptım derken sabah 9 gibi girdim kontorde alınabilecek adet 17 yazıyordu .önceki gün hep sifirdi.
Emir verme çeşitleri var ..Ben de çok bilmiyorum. Normal aldığım yettiği için. Ama emirler günlük siliniyor.
Baktım emir veriliyor bugün, ama pazartesi yine alamazsınız diye dusunuyorum

Bari temettü veren firmalara girseymis
Temettunun bı anlamı yok benim için çünkü temettü verdiği miktar kadar hisse düşüyor. Ayrıca al sat yapıyorum böyle daha karlı mesela Ereğli hiç yürümüyor ben ondan alacağım kârı fazlasıyla aldım diğer hisselerden bir defasında Kardemir grubundan temettü alacam diye girdim çıkana kadar göbeğim çatladı sürekli zarar yazdı.
Temettü yapın diyenler kendi hisseleri yürüsün diye gaz verenler diye düşünüyorum.

Temettu hisseleri söyleyen iyi.

Borsayı bilmiyorsan ve ilgilenecek vaktiniz yoksa.
Toplu parayla değil,aylık hisse alabiliyorsan.

Ereğli dongusel bir şirket ve resesyon muhabbetinden etkilendi.

Sen ne kadarlık girdik çikileta kar zarar oranın nedir
Benim 150 civari , zararım kardan zarar olduğu için çok dikkat etmedim o kadar zaten hisseler ay içerisinde oynayabiliyor.
10 12 civari hissesi olduğu için ,birisi çıkarken diğeri dusuyor. Karımı azaltıyor biraz bu da .
Hisselerimi azaltmak istiyorum, ama aklımda başka hisseler de almak var . Bakalim karar veremiyorum

Emir verme çeşitleri var ..Ben de çok bilmiyorum. Normal aldığım yettiği için. Ama emirler günlük siliniyor.
Baktım emir veriliyor bugün, ama pazartesi yine alamazsınız diye dusunuyorum
Bende
Hem büyüyen hemde temettü veren şirketler varmış.5_10 yıl biriktirip emeklilik gibi para alabilecegin.Tabi alabildigin lot sayisinada bagli.Ancak ben çok bekleyemem kısa yoldan para kazanacağım diyorsan da çok iyi araştırmak lazım.Buyume hisselerini.Bu sene arkadaşım üç hisseye girdi .arabasını sattı özellikle bir buyume hissesine çok yatırdı .bire dört beş oluncada sattı.anaparasi duruyor ama .o ta geçen sene çok ucuzken girdi. Bana her ikisinden de yapmak mantıklı geliyor.bir miktar çabuk buyuyebilecek hisse bir miktarda büyüyen temettü hissesi.Karisik liste en iyisi bence.Gerci bende acemiyim ama dinlediklerimden bu sonucu cikardim

Evet var örn aksa, vesbe , isdmr ,froto
Hem büyüyen hem temettü veren.
Bir de sadece büyüyenler var.
Ben de karışık yaptim
Ah çok güzel hisseler var
Bu sene öyle olduki bazı hisseler çok hızlı gitti.
Iste öğrenmeye araştırmaya devam. En büyük yatirimi kendime yapiyorum suan

Bir miktar para ile ucuz hisse bulmaya çalışıp bir iki ay bekliyorum kâr i ile temettü şirketlerime ekleme yapıp tekrar bir hisse buluyorum sen neler yapiyosun nasıl gidiyor

Aa ne guzel ben de hisse bulup içinde kaliyorum 1 ay vade ile bir hisse aldim ama düştü bakalim çıkacak mı? Neyse iyi hisse en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…