- 26 Şubat 2019
- 4.643
- 6.766
- 158
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Hadi bakakım daha var salı gününe o zamana kadar youtube yavas yavaş analiz videoları düşmeye başlar bi kritik yaparız artık.YouTube duyduğum kadarıyla ne kadar para koyarsan o kadar çok alacaksın.Plt de işe eşit orandi.2000 tlde koysan 4000 tlde koysan eşit hisse aldın .Herkese 82 gitti .Ahlatta daha çok para koyana daha çok lot olabilir .onunda borcu çok diyorlar bilmiyorum ama içinde doğalgaz geçtiği için çekicide geliyor bir yandan
Bari temettü veren firmalara girseymisOoo büyük paralarla oynamışsın
Ahlat tahtacı diyorlar. Birde borcu çok diyorlar.Dagitimida eşit oranda olmayacak bu yüzden kararsizimAhlatin yani ahgazin halka arzı 14_15_16 Aralık olacakmış haftaya yani.Ben hala girip girmeyeceğime karar vermedim.
Kızın için giriyorsan temettü veren firmalarada bakabilirsiniz.Uzun vadede karlı oluyorMerhaba hanımlar
Ben de bir süredir kendi çapımızda borsayla ilgileniyorum. Aslında amacım ufak ufak kızım adına alımlar yapıp büyüdüğünde onun için bir birikim olmasıydı ancak insan azdan az, çoktan çok gelir diye diye büyük oynamak istiyor bu illetteŞuan hedefimiz arabamızı yükseltmek. Aslında iki hafta öncesine kadar güzel gidiyordu hisselerimiz ancak malûm hisselerdeki düşüşleri biliyorsunuz, umarım toparlama yaşanır.
Halka arzlara katıldım, bir miktar uzun vade, bir miktar günlük al-sat yaparak kendimce takılıyorum
Hayırlı ,bereketli olsun birikimlerinizMerhaba hanımlar
Ben de bir süredir kendi çapımızda borsayla ilgileniyorum. Aslında amacım ufak ufak kızım adına alımlar yapıp büyüdüğünde onun için bir birikim olmasıydı ancak insan azdan az, çoktan çok gelir diye diye büyük oynamak istiyor bu illetteŞuan hedefimiz arabamızı yükseltmek. Aslında iki hafta öncesine kadar güzel gidiyordu hisselerimiz ancak malûm hisselerdeki düşüşleri biliyorsunuz, umarım toparlama yaşanır.
Halka arzlara katıldım, bir miktar uzun vade, bir miktar günlük al-sat yaparak kendimce takılıyorum
olsun super3 gündür3 gündür ne arastırmalar ne araştırmalarrr
Ben de sizin gibi başladım bana da eşim satalım her şeyi, çıkalım borsadan demistiYani daha önceden de girip çıkmışlığım var ama ciddi manada arastirmalarimi daha 3 gundur yapiyorum. Vakti zamaninda vakkoya 20den girmistim cok emindim yukseleceginden fakat hisse dustukce esim parazit yapmaya basladi oyle olunca da satip borsa defterini kapamistimsimdi uzun vadeli dusundugum icin arastirmalarimi o yonde yapiyorum
Nasıl kaptın yahu ,borsa kapalı bugunBu sabah 17 tane kaptım
Nerden alıyorsun anlamadimSendekiler güzelmiş. .vaneti ve gediği bilmiyorum .Şişecam bulursam bende alacağım sabah yoktu
Nerden alıyorsun anlamadimSendekiler güzelmiş. .vaneti ve gediği bilmiyorum .Şişecam bulursam bende alacağım sabah yoktu
Daha çok alabilirsin ama mesela 50 000 ,100 000 en az olmaliYouTube duyduğum kadarıyla ne kadar para koyarsan o kadar çok alacaksın.Plt de işe eşit orandi.2000 tlde koysan 4000 tlde koysan eşit hisse aldın .Herkese 82 gitti .Ahlatta daha çok para koyana daha çok lot olabilir .onunda borcu çok diyorlar bilmiyorum ama içinde doğalgaz geçtiği için çekicide geliyor bir yandan
Kaptım derken sabah 9 gibi girdim kontorde alınabilecek adet 17 yazıyordu .önceki gün hep sifirdi.Nasıl kaptın yahu ,borsa kapalı bugun
Emir verme çeşitleri var ..Ben de çok bilmiyorum. Normal aldığım yettiği için. Ama emirler günlük siliniyor.Kaptım derken sabah 9 gibi girdim kontorde alınabilecek adet 17 yazıyordu .önceki gün hep sifirdi.
Temettunun bı anlamı yok benim için çünkü temettü verdiği miktar kadar hisse düşüyor. Ayrıca al sat yapıyorum böyle daha karlı mesela Ereğli hiç yürümüyor ben ondan alacağım kârı fazlasıyla aldım diğer hisselerden bir defasında Kardemir grubundan temettü alacam diye girdim çıkana kadar göbeğim çatladı sürekli zarar yazdı.Bari temettü veren firmalara girseymis
Sen ne kadarlık girdik çikiletaTemettu hisseleri söyleyen iyi.
Borsayı bilmiyorsan ve ilgilenecek vaktiniz yoksa.
Toplu parayla değil,aylık hisse alabiliyorsan.
Ereğli dongusel bir şirket ve resesyon muhabbetinden etkilendi.
Benim 150 civari , zararım kardan zarar olduğu için çok dikkat etmedimSen ne kadarlık girdik çikiletakar zarar oranın nedir
BendeEmir verme çeşitleri var ..Ben de çok bilmiyorum. Normal aldığım yettiği için. Ama emirler günlük siliniyor.
Baktım emir veriliyor bugün, ama pazartesi yine alamazsınız diye dusunuyorum
Hem büyüyen hemde temettü veren şirketler varmış.5_10 yıl biriktirip emeklilik gibi para alabilecegin.Tabi alabildigin lot sayisinada bagli.Ancak ben çok bekleyemem kısa yoldan para kazanacağım diyorsan da çok iyi araştırmak lazım.Buyume hisselerini.Bu sene arkadaşım üç hisseye girdi .arabasını sattı özellikle bir buyume hissesine çok yatırdı .bire dört beş oluncada sattı.anaparasi duruyor ama .o ta geçen sene çok ucuzken girdi. Bana her ikisinden de yapmak mantıklı geliyor.bir miktar çabuk buyuyebilecek hisse bir miktarda büyüyen temettü hissesi.Karisik liste en iyisi bence.Gerci bende acemiyim ama dinlediklerimden bu sonucu cikardimTemettunun bı anlamı yok benim için çünkü temettü verdiği miktar kadar hisse düşüyor. Ayrıca al sat yapıyorum böyle daha karlı mesela Ereğli hiç yürümüyor ben ondan alacağım kârı fazlasıyla aldım diğer hisselerden bir defasında Kardemir grubundan temettü alacam diye girdim çıkana kadar göbeğim çatladı sürekli zarar yazdı.
Temettü yapın diyenler kendi hisseleri yürüsün diye gaz verenler diye düşünüyorum.
Evet var örn aksa, vesbe , isdmr ,frotoBende
Hem büyüyen hemde temettü veren şirketler varmış.5_10 yıl biriktirip emeklilik gibi para alabilecegin.Tabi alabildigin lot sayisinada bagli.Ancak ben çok bekleyemem kısa yoldan para kazanacağım diyorsan da çok iyi araştırmak lazım.Buyume hisselerini.Bu sene arkadaşım üç hisseye girdi .arabasını sattı özellikle bir buyume hissesine çok yatırdı .bire dört beş oluncada sattı.anaparasi duruyor ama .o ta geçen sene çok ucuzken girdi. Bana her ikisinden de yapmak mantıklı geliyor.bir miktar çabuk buyuyebilecek hisse bir miktarda büyüyen temettü hissesi.Karisik liste en iyisi bence.Gerci bende acemiyim ama dinlediklerimden bu sonucu cikardim
Bir miktar para ile ucuz hisse bulmaya çalışıp bir iki ay bekliyorum kâr i ile temettü şirketlerime ekleme yapıp tekrar bir hisse buluyorum
Bir miktar para ile ucuz hisse bulmaya çalışıp bir iki ay bekliyorum kâr i ile temettü şirketlerime ekleme yapıp tekrar bir hisse buluyorumsen neler yapiyosun nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?