- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.849
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Panik yapıp yine iyiki satmadık çok düşmeyen hisselerim normale donduler umarım tepki olarak kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakayım teşekkür ederimGoogle a brut takasta olan hisseler yazabilirsiniz. Ama brut takas kötü bir şey değil. Mesela şuan kontr de brut takasta.
Ben de bölünmeden önceki gün girdim. x2 yapınca çıkmayı planlıyorumEuren önceki gün bedelsiz bölündü. Dün Tabandan girdim bugün 58 TL kâr ile çıktım.
ben de dün halka arz a girdim kaç lit gelecek meraktayimDün benim olmayan bir hesaptan temettü için ereğli ve ford aldık .Birde halka arz olan bir tur firmasına alım için başvuru yaptık.Hayırlısı bakalım.
pltur aldim henüz lot kaç düşecek payıma meraktayım. Ilk kez halka arza katildimKızlar bu arada dün platform turizm ve birikim varlık hisselerinin halka arzı vardı. Pltur alabildim ama digeri cikmadi. Var mı aranızdan brkvy ve pltur alanlarınız?
Ben de ilk defa aldım takribi 150-200 arası düşerpltur aldim henüz lot kaç düşecek payıma meraktayım. Ilk kez halka arza katildim
Çarpı 2 yazpinca yarısını satıp, sıfır maliyet yapiyorlar . Biliyor musunuz?Ben de bölünmeden önceki gün girdim. x2 yapınca çıkmayı planlıyorum
125 lot beklenti var . Bakalimpltur aldim henüz lot kaç düşecek payıma meraktayım. Ilk kez halka arza katildim
Ben dün PLT için basvurmstum.82 lot verdiKızlar bu arada dün platform turizm ve birikim varlık hisselerinin halka arzı vardı. Pltur alabildim ama digeri cikmadi. Var mı aranızdan brkvy ve pltur alanlarınız?
600.000 kişiye dağıtılmış125 lot beklenti var . Bakalim
Kontormatik için bakmistimHangi hisseler ? Halka arz mi?
Aldığım bütün hisseler artsa bu birtek halka arz olan pltur kırmızıdainşallah zararlı cikmayiz gerçi on lira bile değil fiyatiPltur 82 adet dagitilmis
Bundan önce halka arz olan alfas ve balık kar yapmış diye duydum hatta balık 9 kez tavan diyorlardi.tweterde bir sayfa PLT için 2 ,5 kar olur yazmışben de dün halka arz a girdim kaç lit gelecek meraktayim
o işleme girmedi henüz, pazartesi, salı belki çarşamba işleme başlar. Zararda çıkmayız ya en kötü tavan bozduğunda çıkmak lazımAldığım bütün hisseler artsa bu birtek halka arz olan pltur kırmızıdainşallah zararlı cikmayiz gerçi on lira bile değil fiyati
Alması almadim, neden bilmiyorum . 15 tavan yapmış sanırım. Ozsubu aldim . Dün sattım yeni halka arz için. 8 tavanda sattım. Bugün yine tavandiBundan önce halka arz olan alfas ve balık kar yapmış diye duydum hatta balık 9 kez tavan diyorlardi.tweterde bir sayfa PLT için 2 ,5 kar olur yazmış
Tavan olduğu için alamamissindirKontormatik için bakmistim
Anaa bana da 82 lot gelmiş az vermiş yauvvBen dün PLT için basvurmstum.82 lot verdi