- 12 Nisan 2012
- 4.575
- 6.865
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.341
Ikisi de iyi hisse sadece biraz yukaridan maliyetlenmissin demekki. Zaten hisseler asiri dustu. . Maliyet dusurme imkanin varsa dusur . Cunku yonlerinin yukari oldugunu dusunuyorum.Merhaba , 1 yildir borsadayim gecen yil halka arzlarla basladim elimde astor ve cimsa var
Astor kardan zarardayim aylardır tat vermiyor bu iki hisse hakkında fikri olan var mı?
Amin inş hepinizin hisseleri yumurtlasın yüzümüz gülsünBereketli olsun
Ben de tav almak istiyorum ,biri borc verirseYatirim sirketlerin son donemlerde begendigi sirketler
Bim,tav,thyo,turkcell,
Pegasus toparlayacak az kaldi bende normalde cok guzel bir fiyata aldim benden sonra daha da dustu.beklemedeyim..marta kadar yolu var benim icin.thyo var elimde.bir hava yolu yeter aslinda
Borç veren olursa banada pay etsin paradanBen de tav almak istiyorum ,biri borc verirse
Biri borç versin deyince aklıma geldi ben bugün 50 tane de kcaer aldımBen de tav almak istiyorum ,biri borc verirse
Bereketli olsun ins. Ins onu da almak icin para bulurum. Icinden acele etmesin, diye geciyorBiri borç versin deyince aklıma geldi ben bugün 50 tane de kcaer aldım
Simdi x te yorumunu dinledim 33.70 direnci var. Sabirli olan kazanacak diyor.Biri borç versin deyince aklıma geldi ben bugün 50 tane de kcaer aldım
Ya yorum eksik kalmis .tam.yaziyordum bir is cikti diger yorumu alinti yapinca oda cikmisajandama not almistim.sirketler yarim kalmis.yarin sabah yazarim diger begenilen sirketkeri.ben mevcutlara odaklandim.yoksa baya sirket var almak istedigim.pegasus zarardan kurtulursam var aklimda bikac biseyBen de tav almak istiyorum ,biri borc verirse
Bi beslikte bana atin ordanBorç veren olursa banada pay etsin paradan
Haaa kcaerde vardi demi patlayacaklar arasinda unutmusum benBiri borç versin deyince aklıma geldi ben bugün 50 tane de kcaer aldım
Geyik yaptiginizi dusundum.profil fotosu ve nickiniz buna itmis olabilir.bana oyle gelmistir.siz devam edin paylasimlariniza bizde faydalanalimNeden dalga geceyim hanımefendi
Ciddi sormuştum neyse çok önemli değil.Geyik yaptiginizi dusundum.profil fotosu ve nickiniz buna itmis olabilir.bana oyle gelmistir.siz devam edin paylasimlariniza bizde faydalanalim
Birlikte ogreniyoruz.bildiklerimiz bilmediklerimiz yaninda deryada damla.Ciddi sormuştum neyse çok önemli değil.
Fotom ve ismim kuantuma göre seçildi.
Estağfirullah sizler bilgilisiniz okumayı tercih ederim
Benim de aklımda bir sürü hisse var gerçekten. Çok para lazımYa yorum eksik kalmis .tam.yaziyordum bir is cikti diger yorumu alinti yapinca oda cikmisajandama not almistim.sirketler yarim kalmis.yarin sabah yazarim diger begenilen sirketkeri.ben mevcutlara odaklandim.yoksa baya sirket var almak istedigim.pegasus zarardan kurtulursam var aklimda bikac bisey
bi gün hepimiz zengin olacağız.yeneceğim seni istanbulBenim de aklımda bir sürü hisse var gerçekten. Çok para lazım
hoşgeldingünaydın arkadaşlar , bende takipteyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?