Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

ya bende kızıma borsa hesabı açtım ileri vade hangi hisseler alınır sizce
Genellikle köklü firmaların hisselerini almaya gayret ediyorum Tofas Enerjisa Ereğli Sabancı holding Şisecam Petkim Oyak çimento Hektas Vesbe hisselerim var düzenli ekleme yapıyorum .ytd

Borusan hissesini takip edip,not almisim ,sonra unutmusum nasil kacirdim ah vahh
Super ozet.
Ben bu sene ttrak, miatk, ve yeotk ile sanirim altinin uzerinde kar ettim.
Enkai, cemts tada tam tersi sepet yaparak sifirliyoruz

Tesekkur ederim ek olarak sunu soyliyim . Yine bir yayinda dinledim. Yabanci yatirimcisi olan hisselere dolar bazli bakmak gerekiyormus

Thyao, odas ve ulker de izledigim yayinlarda iyi bir yukselik bekleniyor.
Tuprastada 130 150 arasi bir kanalda gider diyorlar bir sure, 150 uzeri hizlanabilir

8.063,08 (%2,21 (174,50)) maşallah diyelim : )

Bu arada ben karma oynuyorum(karma içeriğini danışman yapıyor).
3-5 kağıdı da işe böyle al sat yapıyorum. Enerji sektörüne çok güveniyordum ama ZOREN kötü patlattı beni.

Abi yonlendirmesi ile birlikte , biraz xten takip ederseniz fikriniz de olur ,guzel olur. Gecmis mesajlarda birkac kisi paylasmistim
Ya bu abimiz aşırı bilgili trilyonları var o derece. Borsa ile yatıp kalkıyor. Anlattı bi kaç kez ama ben anlamadım o bildiği için üstten anlattı hep bakcam mutlaka dediğiniz kişilere

Enerjiler 4. Bilancoda iyi geliyormus. Temelini bilmiyorum ama iyi olabilir

Ya bu abimiz aşırı bilgili trilyonları var o derece. Borsa ile yatıp kalkıyor. Anlattı bi kaç kez ama ben anlamadım o bildiği için üstten anlattı hep bakcam mutlaka dediğiniz kişilere
Bizde de var bir tanidigin abisi ,bize hisse soyluyor,eskiden onlarin soyledigini alirdik ama kendim de ogrenince birazcik ,bakmaya basladim, iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…