- 12 Nisan 2012
- 4.576
- 6.867
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.041
Benim hisselerimin hepsi yemyesilSabah yeşeriyorlar umut veriyorlar akşam kızarıyorlar anam ne dengesiz bu hisseler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hisselerimin hepsi yemyesilSabah yeşeriyorlar umut veriyorlar akşam kızarıyorlar anam ne dengesiz bu hisseler
Hep oyle olmuyor mu sattim gitti. Sirf bu yuzden enkai hissemi satmadim ve gitmediLanetli miyim neyim anlamadım ya zararına sattığım hisse artmış şimdi de
Benim Tüpraş eksi Migros nötr kapatmış diğerleri azda olsa yeşilBenim hisselerimin hepsi yemyesil
Evet hep aynı şey oluyo çıldırıyorum Ben neyi alıyosam siz satın arkadaşlar bende bi lanet varHep oyle olmuyor mu sattim gitti. Sirf bu yuzden enkai hissemi satmadim ve gitmedi
Bi de sen satinca soyle alalimEvet hep aynı şey oluyo çıldırıyorum Ben neyi alıyosam siz satın arkadaşlar bende bi lanet var
Ahahah bu daha doğruBi de sen satinca soyle alalim
Ay bende vardı sattım Doas aldımEki Görüntüle 3360062
Yazan Tolga Aykut.
Ekrani tam cekerken isim cikmadi.
Hayirli olsun kontrdaslarim
Hala gec degil. Ilk maliyetim 282 suan kac maliyetim bilmiyorum ama 4 5 bin civari zarardayimAy bende vardı sattım Doas aldım
Ben de bir ara böyle kararsız kalmıştım. Aslında temettü yatırımcısı mı olmak istiyorsunuz yoksa buna o kadar önem vermiyor arada 3-5 de temettü yatsın onlarla da başka birkaç hisse alayım mı diyorsunuz? Yani hangi düşünce tarzı sizi daha motive eder ona karar verseniz yeter ☺ Bana bugün cüzi bir miktar Gwind temettüsü yatmış mesela. Sevindim, motive olmamı sağladı, yarın onunla 4 tane altıns1 hissesi alıcam. Sürpriz olarak gelen ufak bir tutar bile insanın takip etmesini sağlıyor, o yüzden de mantıklı.Ya kızlar ben öyle bir hissede lot sayımı arttıramıyorum pek yani 1000 lot filan mümkün değil çünkü canım hep başka hisseler almak istiyo. Portföyde çeşitlilik de iyi bi şey aslında ama acaba önce elimdekileri mi arttırmalıyım biraz. Mesela temettüler filan pek işime yarayacak miktarlar olmuyo lot sayım az olduğu için
Dediğiniz gibi ufak bi miktarda olsa temettü bi sevindiriyor beni de. Ama acaba bi hisseden gerçekten kar etmek için yüklüce mi elimde olması lazım bilemiyorum. Almak istediğim bikaç hisse daha var aslında. Onları da aldıktan sonra yeni yıl için elimdeki hisseleri arttırmak hedefim olacak galiba. Başka hisseler cezbetmezse tabi bu mesajım bile çok kararsız bi mesaj oldu baştan aşağıBen de bir ara böyle kararsız kalmıştım. Aslında temettü yatırımcısı mı olmak istiyorsunuz yoksa buna o kadar önem vermiyor arada 3-5 de temettü yatsın onlarla da başka birkaç hisse alayım mı diyorsunuz? Yani hangi düşünce tarzı sizi daha motive eder ona karar verseniz yeter ☺ Bana bugün cüzi bir miktar Gwind temettüsü yatmış mesela. Sevindim, motive olmamı sağladı, yarın onunla 4 tane altıns1 hissesi alıcam. Sürpriz olarak gelen ufak bir tutar bile insanın takip etmesini sağlıyor, o yüzden de mantıklı.
Itfoyu takip ediyordum bir ara. O temettu icin birikim yapiyordu ve mesela bir hissede 1000 tamamladiktan sonra digerine geciyordu. Oyle bir seyler.Dediğiniz gibi ufak bi miktarda olsa temettü bi sevindiriyor beni de. Ama acaba bi hisseden gerçekten kar etmek için yüklüce mi elimde olması lazım bilemiyorum. Almak istediğim bikaç hisse daha var aslında. Onları da aldıktan sonra yeni yıl için elimdeki hisseleri arttırmak hedefim olacak galiba. Başka hisseler cezbetmezse tabi bu mesajım bile çok kararsız bi mesaj oldu baştan aşağı
Yok acele etmiyorum ben hiç, borsayı bırakmıştım aslında ama kızıma yatırım olsun diye tekrar girdim. Kızım daha 8 aylık yani çooook uzun benim vadem ben de önce bi hisseyi 1000 yapıp başka hisselere geçmeyi planlamıştım ama tutamadım kendimiItfoyu takip ediyordum bir ara. O temettu icin birikim yapiyordu ve mesela bir hissede 1000 tamamladiktan sonra digerine geciyordu. Oyle bir seyler.
Ben ise karisik sevdigim hikayesi olan hisseleri aliyorum. Hem temettusu de oluyor ,oyle bakiyorum. Mesela elimde ttrak var. Hem koc hem temettu hissesi, hem de tarim ayagi oldugu icin elimde turuyorum. Toplu bir sekilde almistim,bedelsiz verdi Bir ara ana parami cektim.kar duruyor suan. Eklemiyorum da , oyle duruyor.
zamanla yukselecek hisseler acele etmeyin. Hikayelere de odaklanin. Bir de pahali almamaya calisin
Aynen ben de bir onu aliyorum bir bunu. En son istemeyerek biraz eleyip digerlerine aktardim.Yok acele etmiyorum ben hiç, borsayı bırakmıştım aslında ama kızıma yatırım olsun diye tekrar girdim. Kızım daha 8 aylık yani çooook uzun benim vadem ben de önce bi hisseyi 1000 yapıp başka hisselere geçmeyi planlamıştım ama tutamadım kendimi
Ttrak da almak istediklerimden biri alınacak çok güzel fiyatlarda çok hisse olunca 1000 lot işi yalan oldu
Merhaba benim de borsada yatırımım var şu an epey zarardayım totalde. Ama ümitliyim satmadıkça zarar yok:) ev almak istiyorum buradaki parayla bakalım bi beşe falan katlaması lazım ancak o zaman:))Hala gec degil. Ilk maliyetim 282 suan kac maliyetim bilmiyorum ama 4 5 bin civari zarardayim
Az daha dursum ocagin i5 6 si gibi ekleme yapicam