Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ins Allah gonlunuze gore versin. Iyi hisselerdeyseniz neden olmasin.
Benimde bu sekilde inancim tam. Ama yerinde sayan cok hiase de oluyor. Bunu icin ogrenmeye cabaliyorum.
Ek gelirim var onu bekliyorum
Bir de grafiklere epeydir bakmadim. Ona gore ekleme yapacagim.

Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Yani riskli hisselerim de var iyi olanlar da var . Ayın 15 inde ben de ekleme yapacağım. Hisselerime mi eklesem diplerde olan güzel şirketlerden mi alsam bilemedim.

Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Yani riskli hisselerim de var iyi olanlar da var . Ayın 15 inde ben de ekleme yapacağım. Hisselerime mi eklesem diplerde olan güzel şirketlerden mi alsam bilemedim.
Amin insBenim de oyle , riskli hisselerim var.
Yani suan hisseler cok ucuzladi. Grafiklerden anliyorsan ,dipteki iyi sirketlere de bakabilirsin

Amin insBenim de oyle , riskli hisselerim var.
Yani suan hisseler cok ucuzladi. Grafiklerden anliyorsan ,dipteki iyi sirketlere de bakabilirsin
Sepet iyidir ya çeşit artıracağım sanırım daha iki haftam var araştırayım biraz :) az buçuk anlıyorum ana son günlerdeki düşüş allak bullak etti trendleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…