- 12 Nisan 2012
- 4.576
- 6.867
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.061
Ins Allah gonlunuze gore versin. Iyi hisselerdeyseniz neden olmasin.Merhaba benim de borsada yatırımım var şu an epey zarardayım totalde. Ama ümitliyim satmadıkça zarar yok:) ev almak istiyorum buradaki parayla bakalım bi beşe falan katlaması lazım ancak o zaman:))
Kontr da çok az almıştım diplerde diye, biraz daha eklemek istiyorum siz neden 5-6 Ocak dediniz özel bi sebebi yoksa
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Yani riskli hisselerim de var iyi olanlar da var . Ayın 15 inde ben de ekleme yapacağım. Hisselerime mi eklesem diplerde olan güzel şirketlerden mi alsam bilemedim.Ins Allah gonlunuze gore versin. Iyi hisselerdeyseniz neden olmasin.
Benimde bu sekilde inancim tam. Ama yerinde sayan cok hiase de oluyor. Bunu icin ogrenmeye cabaliyorum.
Ek gelirim var onu bekliyorum
Bir de grafiklere epeydir bakmadim. Ona gore ekleme yapacagim.
Amin insAmin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Yani riskli hisselerim de var iyi olanlar da var . Ayın 15 inde ben de ekleme yapacağım. Hisselerime mi eklesem diplerde olan güzel şirketlerden mi alsam bilemedim.
Sepet iyidir ya çeşit artıracağım sanırım daha iki haftam var araştırayım biraz :) az buçuk anlıyorum ana son günlerdeki düşüş allak bullak etti trendleriAmin insBenim de oyle , riskli hisselerim var.
Yani suan hisseler cok ucuzladi. Grafiklerden anliyorsan ,dipteki iyi sirketlere de bakabilirsin
varımız yoğumuz doaştaAy bende vardı sattım Doas aldım
gubref bölünme talebi kabul edilmedi.kendi kendine bölündü resmen nasıl düşüştür oBir de gubrf hakkında ne düşünüyorsunuz acaba kızlar
neden keşke dedinKeşke ben de kontr alsaydım
Ya doas beni sinir ediyor. Iyi temettu verecek ama hayirlisi bakalim. Neyse ki maliyetim dusuk.varımız yoğumuz doaşta
Kismet gec kalmis sayilmazsin. Benim maliyetim hala yukarida . Orta uzun vade dusunuyorum.Keşke ben de kontr alsaydım
biraz daha toplayayımda öyle uçuşa geçsinYa doas beni sinir ediyor. Iyi temettu verecek ama hayirlisi bakalim. Neyse ki maliyetim dusuk.
Ahh tupras iyi olacagini dusunuyorum ama almak kismet olmuyor bi turluiş bankası tüpraş teknik analizini çekmedi hala aynı bekliyor.o bekliyor ben bekliyor.sonumuz hayrola.
Aynenbiraz daha toplayayımda öyle uçuşa geçsinvallaa güzel temettü veriyor.dişe gelir derler ya tamda öyle
çok fazla kazandırdı.kazanan iyi kazandı.dinlenmeye çekildi.ben yüksekten topladım.bi ara sattım.sattıklarımı alacağım düşmüyor kaya gibi sağlamAhh tupras iyi olacagini dusunuyorum ama almak kismet olmuyor bi turlu
Geçen hafta konuşmuştuk da burda arkadaşlarla onlar 208den ekledi ben Tüpraş almıştım ama kontr alsaymışım iyi olurmuşneden keşke dedin
Ayın 15ine artık inşallahKismet gec kalmis sayilmazsin. Benim maliyetim hala yukarida . Orta uzun vade dusunuyorum.
Az bişey aldım bugün +8 dengubref bölünme talebi kabul edilmedi.kendi kendine bölündü resmen nasıl düşüştür o
Ben de 15 inde bir kaç yane sağlam şirket belirleyip sepeti çeşitlendireceğim inşAyın 15ine artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?