• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Demin BİNHO arzına girdim 5 lotla ama esas yarınki AGROT için uzun vade istiyorum. Yarın bir arz daha vardı da hissenin adını unuttum.

Ben bu ay sonuna kadar ne bir şey alırım ne bir şey satarım modundayım. Birçok hissede eksideyim valla bu ay kredi kartı vs. borçlarını ödeyeceğim yeni birşey alamam. Bot, mont, kazak, kedi köpek mamaları derken feci içerdeyim...

Demin BİNHO arzına girdim 5 lotla ama esas yarınki AGROT için uzun vade istiyorum. Yarın bir arz daha vardı da hissenin adını unuttum.

Ben bu ay sonuna kadar ne bir şey alırım ne bir şey satarım modundayım. Birçok hissede eksideyim valla bu ay kredi kartı vs. borçlarını ödeyeceğim yeni birşey alamam. Bot, mont, kazak, kedi köpek mamaları derken feci içerdeyim...
yarinki ekos halka arzi. Ben de onu uzun vade tutmayi düşünüyorum.
Dis masrafim.cikti. 20.000 . Esimin de benzer sorunu var.min. 20.000 de o olur.
Biz de sagliga harcama yapiyoruz bu ay.
Of ne guzel fiyatlara geldiler.
Herkes enin de sonunda yukselis bekliyor.
Olur inşallah.

Olur inşallah.
şu an alacak olsan ne alırdın pekiiiii 🙄

Olur inşallah.
Ben aldıklarımı hiç satmadım daha en azından yazdan bu yana diyeyim ama yok çok az karla duruyorum. Çok sinir bozucu ya :D İzenr bi düştü bi daha çıkmadı. Reedr bi çıkıyor bi iniyor aynı. Mekag kafayı yemiş :/

Ben aldıklarımı hiç satmadım daha en azından yazdan bu yana diyeyim ama yok çok az karla duruyorum. Çok sinir bozucu ya :KK70: İzenr bi düştü bi daha çıkmadı. Reedr bi çıkıyor bi iniyor aynı. Mekag kafayı yemiş :/
Ben daha erken aldigim icin cogu karda hala. Ama daha yuksek fiyatlari da gördüğü icin kardan zarardayim.
Borsada ilk 1 yil sabir istiyor gercekten.
Reeder icin iyi diyorlar sanki, yorumlarda duydugum.
Izener de oyle olmali.
Ama takip etmiyorum
Mesela yayinlarda dinliyorum hisseleri , cikmak uzere olan hisselerden falan bahsediyorlar. Ona gore sekillendiriyorum portfoyu.

Ben daha erken aldigim icin cogu karda hala. Ama daha yuksek fiyatlari da gördüğü icin kardan zarardayim.
Borsada ilk 1 yil sabir istiyor gercekten.
Reeder icin iyi diyorlar sanki, yorumlarda duydugum.
Izener de oyle olmali.
Ama takip etmiyorum
Mesela yayinlarda dinliyorum hisseleri , cikmak uzere olan hisselerden falan bahsediyorlar. Ona gore sekillendiriyorum portfoyu.
Evet güzel yükseliyor sonra aynı şekilde ertesi gün düşüyor. Borsa böyle zaten ama gerçekten sabır istiyormuş. Uzun vade olarak Sasa, Şişe, Froto ile başlamıştım onlara zaten bakmıyorum bile sadece halka arzları iyi bi kar olursa satarım diye düşünüyordum ama genel olarak 200 300 tl arası kar oluyor. İzenr 70 tl yi gördüğünde 2000 tl kar olmuştu satmadım şuan 35 tl :D Birde halka arzı aldıktan sonra ki iki üç gün ekleme yapmak istiyorum sanırım kimse satmadığı için alamıyorum talep oluşturdum her gün yok vermiyor.

Evet güzel yükseliyor sonra aynı şekilde ertesi gün düşüyor. Borsa böyle zaten ama gerçekten sabır istiyormuş. Uzun vade olarak Sasa, Şişe, Froto ile başlamıştım onlara zaten bakmıyorum bile sadece halka arzları iyi bi kar olursa satarım diye düşünüyordum ama genel olarak 200 300 tl arası kar oluyor. İzenr 70 tl yi gördüğünde 2000 tl kar olmuştu satmadım şuan 35 tl :KK70: Birde halka arzı aldıktan sonra ki iki üç gün ekleme yapmak istiyorum sanırım kimse satmadığı için alamıyorum talep oluşturdum her gün yok vermiyor.
Aynen halka arzlar tavan tavan gittigi icin ekleme yapilmiyor. Yapilacsgi zaman da pahali oluyor.
Yani xten begendigim halka arzlari takip ediyorum. Geri cekilmelerde ekliyorum genellikle.
sasa cok yukseldigi icin durgunluk yaşıyor. Aylik alimlar icin uygun

Aynen halka arzlar tavan tavan gittigi icin ekleme yapilmiyor. Yapilacsgi zaman da pahali oluyor.
Yani xten begendigim halka arzlari takip ediyorum. Geri cekilmelerde ekliyorum genellikle.
Sise 2024 icin iyi olacak diyorlar. Frota keza oyle😊
Ben teknik analizimi gelistirip boyle iyi hisselerde kar almaya karar verdim.
Direkt uzun vade dusunmuyorum artik.
Bakalim basladim. Buldugum tum teknik analizleri izleyecegim🤭
Edit:2024

Birde bireysele eşit ile tamamı eşit var bireysele eşit olduğunda istediğimiz kadar alabiliyor muyuz?

Back