- 12 Nisan 2012
- 4.585
- 6.904
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.481
Toplu alim yapmiyorsan ,biriktirmek icin iyi yine de benceTüpraşı çok fazla duymaya başladığım için almaya bi türlü cesaret edemedim önceki fiyatlarda ki şimdilik iyi de olmuş benim için almamış olmam. Çok fazla dillendirilen hisseler beni korkutuyomesela bvsan da güzel karlar aldım ama öyle çok fazla duyduğum bi hisse de değildi
Anladım teşekkür ederimDoas icin 250 diyorlardi oraya geldi. Suan uzerinde. 3. Bilancosu iyi gelecek.
Kardemir d ise o da iyi ,zaten cok dustuler.
Thy 200 lee diyordu dun dinledigim yayinda.
Tupras biraz yatay gidebilir ,100 lira alti gelirsealirim diyordu birisi.
Elite icin de alim yeri diyorlardi sanırım.
Elimde olmadiklari icin cok bakmiyorum onlara
Yani bu fiyatlar yine de alim icin uygun bence ,cok dustuler.
Yok toplu alımlar beni geriyo. O yüzden adım adım ilerliyorumToplu alim yapmiyorsan ,biriktirmek icin iyi yine de bence
köklü bir şirket olmaz adını çok duyulur ondan bende korkarım ama tüpraş köklü bir şirket. geçtiğimiz ay güzel temettü verdi misalTüpraşı çok fazla duymaya başladığım için almaya bi türlü cesaret edemedim önceki fiyatlarda ki şimdilik iyi de olmuş benim için almamış olmam. Çok fazla dillendirilen hisseler beni korkutuyomesela bvsan da güzel karlar aldım ama öyle çok fazla duyduğum bi hisse de değildi
her zaman kademeli alım taraftarıyım ben.toplu alıp yaptığım nadirdir.Yok toplu alımlar beni geriyo. O yüzden adım adım ilerliyorum
Doğru diyosunuz. Listeme eklicem bakalım. Doas ve Tüpraş’a yükseldim bayaköklü bir şirket olmaz adını çok duyulur ondan bende korkarım ama tüpraş köklü bir şirket. geçtiğimiz ay güzel temettü verdi misal
Zoren biriktiriyorum bı kısmini sattım ama hâlâ ilerisi için çok umutluyumSAHOL ve ZOREN (5.20 üzeri |)
YTD
sahol?SAHOL ve ZOREN (5.20 üzeri |)
YTD
zoren benimde kafamda soru işareti.bi yanım al at diyor .bi yanım boşver diyorZoren biriktiriyorum bı kısmini sattım ama hâlâ ilerisi için çok umutluyumytd
tüpraşı biraz daha beklicem eklemek için.doaş iyi düştü yine güzel alım yerleriSağlıklı, huzurlu haftalara...
EGGUB, doas ve TÜPRAŞ 'a eklemeler yaptım.
Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete.
Ben de doas ekledim bugün listeme ve Tüpraş için beklemedeyimtüpraşı biraz daha beklicem eklemek için.doaş iyi düştü yine güzel alım yerleri
zoren benimde kafamda soru işareti.bi yanım al at diyor .bi yanım boşver diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?