• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Arkaslar ben halka arza katildim.(ikinci olana)onayladigima eminim. Biraz once taleplerime bakayim.dedim gozukmuyor.hesap ozetime baktim ordada gozukmuyor. Neden acaba?
Dün başvurduğumda benimde gözükmedi. Şimdi baktim hala gozukmuyor. Dün birini dinlemiştim telefon mobil uygulaması yerine bilgisayardan bakınca gözüküyordu

vrgyo 15 lot başvurdum.bu sefer oldu sanırım.
Hayırlı olsun ben tabgidaya gireceğim vrgyo ya da henüz basvurmadim cumaya kadar müddeti var diye
Bu arada altın sertifikası varmış eşim bahsetti 42 lot almıştım 14 lot daha ekledim 5000 lot olunca 50 gram fiziki olarak banka veriyormuş tabi 5000 olmadan yine nakit olarak cekilebiliyormus fırsat buldukça ekleme yapmayı düşünüyorum sonucta altın en güvenli liman

Dün başvurduğumda benimde gözükmedi. Şimdi baktim hala gozukmuyor. Dün birini dinlemiştim telefon mobil uygulaması yerine bilgisayardan bakınca gözüküyordu
bazı başvuraları bilgisayardan yapıyorum.bunuda öyle yapmıştm dün.
telden de pc den de kontrol ettim yoktu.sanırım bu ara kafamda dolu biraz.
geçen hafta da birine katılamamıştım.biraz önce işlemi gerçekleştirdim.taleplerimde görülüyor şimdi.tşk ederim

Hayırlı olsun ben tabgidaya gireceğim vrgyo ya da henüz basvurmadim cumaya kadar müddeti var diye
Bu arada altın sertifikası varmış eşim bahsetti 42 lot almıştım 14 lot daha ekledim 5000 lot olunca 50 gram fiziki olarak banka veriyormuş tabi 5000 olmadan yine nakit olarak cekilebiliyormus fırsat buldukça ekleme yapmayı düşünüyorum sonucta altın en güvenli liman
evet benim var. makas aralığı yok en basitinden bozdurmak istediğinde. bide ufak ufak kalanlarla toplamasıda kolay oluyor.

Altın.s1 fonundan bahsediyorsun değil mi? Onu ben de çok merak ediyorum. Altının onsu 2024 yılında 7000 dolara çıkar diyen bir sürü spek okudum...

Banka hissesi ekledim ben de birkaç adet. Hangisi derseniz garan, vkfbnk, yapı kredi ve akbnk. Biri hariç hepsi eksiye düştü inişte almama rağmen şu an ama zaten yıl sonu açıklanacak verilere göre yükselirler amacıyla aldım unutmaya çalışıyorum o yüzden 😄

Screenshot_20231019_113757_X.jpg

hisselerimin bazılarında nakite geçmiştim.bazılarını eksilttim. alış maliyeti yüksek olanlar vardı.üç parçaya böldüm nakiti.şimdi son kurşunu atmak kaldı.az daha bekleyip.
inves ekledim dün yüksekten aldım ama bikaç ay benimle görünüyor.
zedur ve kord takibimde.fikri olan varmı
şu mesajı salı yazdım ama almadım.zedur 72-75 arasıydı
bugün tavan yaptı.ne tarafa ağlayayım ben şimdi

Bende yok ikiside biraz biraz toplasammı acaba takipteyim Thy bim Tüpraş Koç holding tav gesan
thyo yükseliş trendinde daha aşağılarda yakalasak daha güzeldi. ben yakalayabidiğim seviyelerden alıyorum216 lardan emir verdim .
tüpraşta bekliyorum biraz daha düşecek gibi.
bim benim alım maliyetim çok düşük .tekrar alım yapmam için baya bir düşmesi lazım. ytd

Altın.s1 fonundan bahsediyorsun değil mi? Onu ben de çok merak ediyorum. Altının onsu 2024 yılında 7000 dolara çıkar diyen bir sürü spek okudum...

Banka hissesi ekledim ben de birkaç adet. Hangisi derseniz garan, vkfbnk, yapı kredi ve akbnk. Biri hariç hepsi eksiye düştü inişte almama rağmen şu an ama zaten yıl sonu açıklanacak verilere göre yükselirler amacıyla aldım unutmaya çalışıyorum o yüzden 😄
Evet altın.s1 fonundan bahsediyorum ikingunde bile baya kar getirdi

Tepe taklak ettiler kapanista.tupras ilk durak 132 duserse ver elini 120 bantlari. Thyo yu nakitte o kadar beklettim yine oyuna getirdiler sahte tepe yaparak.endeks fena dustu

Tepe taklak ettiler kapanista.tupras ilk durak 132 duserse ver elini 120 bantlari. Thyo yu nakitte o kadar beklettim yine oyuna getirdiler sahte tepe yaparak.endeks fena dustu
Tupras varmi sizde? Endeks çok kötü. Tupras hissem var, ekleme yapmak için bekliyorum ama surekli düşünüyor böyle giderse 115 lere düşecek gibi. Ytd

Back