- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.461
Aldım yaklaşık 2000 liralık. Az mı aldım acaba ve 1 ay beklemek gerekir mi gerçekten? Bir hafta tavan yapınca sat diyende oluyorda.Hepsine zaten girin de tab gıda açıklanmış kaçırmayın ve en az 1 ay satmayın.
Körü körüne. Geçen dyo boya aldım yükselir boya zamanı dedim, sonra hemen geri sattım cesaret edemedim. Bi baktım bugün yükselmiş.bilgisiz isen günlük al sata nasıl cesret edeceksin
Benim portfoyumdeki en cok topladigim hisse.ekleme yapacagim ama biraz beklemek lazim gibi 137 guzel desdekti ama asagi kirdi.nakit toparlamam lazim.bikac hissem var gozden cikarabilecegim ama onlarda da zarardayim.bakalim yarin bir strateji gelistirip birinin alim maliyetini dusurup satarim tabi hesabim tutarsa.uzun vade hissem sıkinti etmiyirum aslinda ama 110lara gelirse de keske ustten biraz satip alttan alirdim diye hayiflanacam gibi ama yapacakda bisey yok.ya nasip.Tupras varmi sizde? Endeks çok kötü. Tupras hissem var, ekleme yapmak için bekliyorum ama surekli düşünüyor böyle giderse 115 lere düşecek gibi. Ytd
Boya zamani derken?Körü körüne. Geçen dyo boya aldım yükselir boya zamanı dedim, sonra hemen geri sattım cesaret edemedim. Bi baktım bugün yükselmiş.
Uzun vadecilerde sıkıntı yokda kisa vadecileri fena vurdu..fena oyun döndu bu defa.ahhh bofa cok can yakti bugun
Boya zamani derken?
Malesef düşecek gibi gözüküyor, bugün dinlediğim kişilerde aynı şeyi söyledi. Bi tarafım üzüldü, bi tarafım alım fırsatı diyor. Borsaya yeni katılanlara fena bi hosgeldin dediler.Benim portfoyumdeki en cok topladigim hisse.ekleme yapacagim ama biraz beklemek lazim gibi 137 guzel desdekti ama asagi kirdi.nakit toparlamam lazim.bikac hissem var gozden cikarabilecegim ama onlarda da zarardayim.bakalim yarin bir strateji gelistirip birinin alim maliyetini dusurup satarim tabi hesabim tutarsa.uzun vade hissem sıkinti etmiyirum aslinda ama 110lara gelirse de keske ustten biraz satip alttan alirdim diye hayiflanacam gibi ama yapacakda bisey yok.ya nasip.
Bu arkadaş da iyi güzel hoş da o kadar korkuyorum ki hiç bir şey yapamadan vefat edecek ve o parayı hiç harcayamadan gidecek diye
Merhaba hosgeldiniz. Giderek cogalalim insallahArkadaşlar merhabalar, bende kendi çapımda borsayla ilgileniyorum. Uzun zamandır takip ediyorum yazılanları. Sırf sizle istişare edebilmek için siteye üye oldum. Bu günler alım için bi fırsat bence. Kafamda bazı kağıtlar var ama kaçtan almam gerektiğine emin olamadığım için alamıyorum
petkimle hep mesafeli oldum ben ama nedeni sorsan cevabım yok.Malesef düşecek gibi gözüküyor, bugün dinlediğim kişilerde aynı şeyi söyledi. Bi tarafım üzüldü, bi tarafım alım fırsatı diyor. Borsaya yeni katılanlara fena bi hosgeldin dediler.
Buarada petkime ne diyorsunuz? Ben 18 lerde alıp 25 de satmıştım. Şimdi sanki tekrar alım zamanı gibi siz ne dusunuyorsunuz 25 leri tekrar dener mi. ytd
hoş geldin.destek noktalarını kollaArkadaşlar merhabalar, bende kendi çapımda borsayla ilgileniyorum. Uzun zamandır takip ediyorum yazılanları. Sırf sizle istişare edebilmek için siteye üye oldum. Bu günler alım için bi fırsat bence. Kafamda bazı kağıtlar var ama kaçtan almam gerektiğine emin olamadığım için alamıyorum
arada gel güzel tüyolar var bence sendeBugün de kırmızı bir gün olacak gibii duruyor
Parası olmayan ekranı kapatsın
panik satışı yapmayın
Parası olana güzel havalar
Şunu unutmayın
Hiç bir hisseyi en düşükten alıp en yüksekten satamazsınız :)
tüpraş daha düşecek gibi.Ben aslında doasın 8-9 lira olduğu zamanlardan beri ilgileniyorumama sonra ara verdim. Yaklaşık altı ay önce tekrar başladım. Düzenli olarak biriktirdiğim THY, KARDEMİR gibi bazı hisseler var. Yenilerde Bucim ekledim. Çok zararda olduğum Orge var gibi gibi.Ama yeni olarak doas,tüpraş, elite, bimas ve vakkoyu takip ediyorum kaçtan alınmalı emin olamıyorum.
Tüpraşı çok fazla duymaya başladığım için almaya bi türlü cesaret edemedim önceki fiyatlarda ki şimdilik iyi de olmuş benim için almamış olmam. Çok fazla dillendirilen hisseler beni korkutuyotüpraş daha düşecek gibi.
doaşda düzetmesini yaptı gibi 252 ler falan geldi oralar güzel alım yerleriydi
Doas icin 250 diyorlardi oraya geldi. Suan uzerinde. 3. Bilancosu iyi gelecek.Ben aslında doasın 8-9 lira olduğu zamanlardan beri ilgileniyorumama sonra ara verdim. Yaklaşık altı ay önce tekrar başladım. Düzenli olarak biriktirdiğim THY, KARDEMİR gibi bazı hisseler var. Yenilerde Bucim ekledim. Çok zararda olduğum Orge var gibi gibi.Ama yeni olarak doas,tüpraş, elite, bimas ve vakkoyu takip ediyorum kaçtan alınmalı emin olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?