Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Tupras varmi sizde? Endeks çok kötü. Tupras hissem var, ekleme yapmak için bekliyorum ama surekli düşünüyor böyle giderse 115 lere düşecek gibi. Ytd
Benim portfoyumdeki en cok topladigim hisse.ekleme yapacagim ama biraz beklemek lazim gibi 137 guzel desdekti ama asagi kirdi.nakit toparlamam lazim.bikac hissem var gozden cikarabilecegim ama onlarda da zarardayim.bakalim yarin bir strateji gelistirip birinin alim maliyetini dusurup satarim tabi hesabim tutarsa.uzun vade hissem sıkinti etmiyirum aslinda ama 110lara gelirse de keske ustten biraz satip alttan alirdim diye hayiflanacam gibi ama yapacakda bisey yok.ya nasip.

Son düzenleme:
Malesef düşecek gibi gözüküyor, bugün dinlediğim kişilerde aynı şeyi söyledi. Bi tarafım üzüldü, bi tarafım alım fırsatı diyor. Borsaya yeni katılanlara fena bi hosgeldin dediler.
Buarada petkime ne diyorsunuz? Ben 18 lerde alıp 25 de satmıştım. Şimdi sanki tekrar alım zamanı gibi siz ne dusunuyorsunuz 25 leri tekrar dener mi. ytd

Bu arkadaş da iyi güzel hoş da o kadar korkuyorum ki hiç bir şey yapamadan vefat edecek ve o parayı hiç harcayamadan gidecek diye

Tabii çocuklarına eşine falan bırakmış olur iyi yönden bakalım da :) daha kendi için kar realizyonu yaptığını pek görmedim, bu da üzücü geliyor bana, her şey denge sonuçta

Arkadaşlar merhabalar, bende kendi çapımda borsayla ilgileniyorum. Uzun zamandır takip ediyorum yazılanları. Sırf sizle istişare edebilmek için siteye üye oldum. Bu günler alım için bi fırsat bence. Kafamda bazı kağıtlar var ama kaçtan almam gerektiğine emin olamadığım için alamıyorum

Merhaba hosgeldiniz. Giderek cogalalim insallah ne kadar zamandir.ilgileniyorsunuz.
Bu zamanlar.alim firsati.bence de ,ama her hisse icin olur mu bilmiyorum.
Hangi kagitlar dusundugunuz?

petkimle hep mesafeli oldum ben ama nedeni sorsan cevabım yok.
iş yatırımın da etkilemiş olabilir.sürekli sat önerisinde bu hisse için.yıl sonu fiyat tahminlerine bir göz at derim

hoş geldin.destek noktalarını kolla

Ben aslında doasın 8-9 lira olduğu zamanlardan beri ilgileniyorum ama sonra ara verdim. Yaklaşık altı ay önce tekrar başladım. Düzenli olarak biriktirdiğim THY, KARDEMİR gibi bazı hisseler var. Yenilerde Bucim ekledim. Çok zararda olduğum Orge var gibi gibi.Ama yeni olarak doas,tüpraş, elite, bimas ve vakkoyu takip ediyorum kaçtan alınmalı emin olamıyorum.

tüpraş daha düşecek gibi.
doaşda düzetmesini yaptı gibi 252 ler falan geldi oralar güzel alım yerleriydi

tüpraş daha düşecek gibi.
doaşda düzetmesini yaptı gibi 252 ler falan geldi oralar güzel alım yerleriydi
Tüpraşı çok fazla duymaya başladığım için almaya bi türlü cesaret edemedim önceki fiyatlarda ki şimdilik iyi de olmuş benim için almamış olmam. Çok fazla dillendirilen hisseler beni korkutuyo mesela bvsan da güzel karlar aldım ama öyle çok fazla duyduğum bi hisse de değildi

Doas icin 250 diyorlardi oraya geldi. Suan uzerinde. 3. Bilancosu iyi gelecek.
Kardemir d ise o da iyi ,zaten cok dustuler.
Thy 200 lee diyordu dun dinledigim yayinda.
Tupras biraz yatay gidebilir ,100 lira alti gelirsealirim diyordu birisi.
Elite icin de alim yeri diyorlardi sanırım.
Elimde olmadiklari icin cok bakmiyorum onlara
Yani bu fiyatlar yine de alim icin uygun bence ,cok dustuler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…