- 26 Şubat 2015
- 1.924
- 4.446
- 133
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.421
10 lot aldım ben savaştan pek etkileneceğini sanmıyorum ya bizim ülkede 3 gün sonra herşey unutulup gidiyorTab halka arza kaç lot girmek lazım yada gerçekten katılmamak daha mı doğru olur
Ben biraz bakındım içime şüphe düştü ya almadım oyuzden İsraile destek çıktığı için burger king kafam karıştı içime sinmeyince vazgeçtim belki alakası yoktur gerçekten çok bilgi sahibi değilim ama yinede alana hayırlı olsun10 lot aldım ben savaştan pek etkileneceğini sanmıyorum ya bizim ülkede 3 gün sonra herşey unutulup gidiyor
20 lot ile basvuran var. Siz bilirsinizTab halka arza kaç lot girmek lazım yada gerçekten katılmamak daha mı doğru olur
Her zaman halka arzlar tavan tavan gitmiyor. Hatta eskiden hic gitmezmis10 lot aldım ben savaştan pek etkileneceğini sanmıyorum ya bizim ülkede 3 gün sonra herşey unutulup gidiyor
şirketi biraz inceledim.temel analiz iyi görünüyor. orta vademe ekleyebilirim nakitimi ayarlayabilirsemkord 104+ hedefı var, bılanco guzel gelır, alınır tutulur
yatırım tavsıyesı degıldır
10 kesin gibi gözüküyor fazlasıda vardırTab halka arza kaç lot girmek lazım yada gerçekten katılmamak daha mı doğru olur
bende bikaç farklı yerden dinleyince anca kafama siniyor.Yok temel analiz egitim videolari dinledim daha once. Ama tam oturmuyordu ,yeni ogrenmeye basladigim icin sanirim. Kullandikca kolaylasiyor sanirim.
Onun harici , sabit verilerle cok yapilmiyor.
Beklentiler vs arastiriliyor, bazi sirketlerin farkli hikeyeleri oluyor,onlarida fiyatliyor.
O yuzden simdilik takip ettiklerimin , videolarini vs dinleyerek idare ediyorum
Mesela gecen kont hiasesi aldim.
Yine takip ettigim bir kisi pahali dedi,bu hisse icin. Ama benim icin hikayesi cok buyuk belki yatayda gider yada duser bilmiyorum aldim.
Suan hikayelere odaklaniyorum
Bir de koklu hisselerim var . Saniyoru enkai , ttrak, aksa gibi.
Oyle iste teknik daha eglenceli tabi
Simdi onden bir teknik detayli dinlemek istiyorum
Suan biraz firsat bulamiyorum .ama ayarlayacagim .
Hergun 1 saat olarak bakalim
Bende Tüpraş almayı planlıyordum ama hiç alamadım daha cimsa ve şişe var onlarin maliyetini dusureyim die uğraşıyorum doğrumu yapiyorm bilmiyorum ama listem kırmızı halka arzlar dışındahsbs , Tüpraş için hedef fiyatını 68 TL’den 73 TL’ye yükseltti, tavsiyesini “azalt” olarak korudu.bu iki oldu sat diyen banka tüpraş için.ne yapmaya çalıyorlar.malmı boşalltıracaklar..
benim tüpraş var.ekleme yapacağım biraz daha bekliyorum. endeks sıkıntılı. alım noktalrını iyi belirlemeye çalışBende Tüpraş almayı planlıyordum ama hiç alamadım daha cimsa ve şişe var onlarin maliyetini dusureyim die uğraşıyorum doğrumu yapiyorm bilmiyorum ama listem kırmızı halka arzlar dışında
benimde niyetim yok malımı kimseye vermemTüpraş var bende satmayı da düşünmüyorum uzun vadeciyim zaten
Yani tupras icin hala iyi diyorlsr. Onlar ne yapmaya calisiyor ben de anlamadim. Tupras ben de almak istiyorum ama bunun icin hangi hissemden vazgeceyim bilemiyorum. Beklemedeyim o yuzdehsbs , Tüpraş için hedef fiyatını 68 TL’den 73 TL’ye yükseltti, tavsiyesini “azalt” olarak korudu.bu iki oldu sat diyen banka tüpraş için.ne yapmaya çalıyorlar.malmı boşalltıracaklar..
Sise cok iyi iyi yapiyorsun. Cimsa bende de var. Biraz yatay gidebilirmis. Yil sonu bilancosu iyi gelecek eklemek icin acele etmeyin diyorlardi.Bende Tüpraş almayı planlıyordum ama hiç alamadım daha cimsa ve şişe var onlarin maliyetini dusureyim die uğraşıyorum doğrumu yapiyorm bilmiyorum ama listem kırmızı halka arzlar dışında
Açıkçası uzun vadeli düşündüğüm için şişe ve cimsa sürekli ekleme peşindeyim düştüğünü gördükçe üzülmek yerine lotlarim birikiyor diye seviniyorum inslalah patlamayizSise cok iyi iyi yapiyorsun. Cimsa bende de var. Biraz yatay gidebilirmis. Yil sonu bilancosu iyi gelecek eklemek icin acele etmeyin diyorlardi.
Ama az miktarda aliyorsan bence alinabilir o da
Simdilik sorun yok,bilanco zamanlari takip etmek lazimAçıkçası uzun vadeli düşündüğüm için şişe ve cimsa sürekli ekleme peşindeyim düştüğünü gördükçe üzülmek yerine lotlarim birikiyor diye seviniyorum inslalah patlamayiz
Biraz once bir teknik izledim.suan tupras duzeltmesini yapiyor diyor. Haftayi 147 ustu 148 kapatirsa hedef 175 dedi. 137 lere dusebilir.mis. 132 civari dusus gorurse en kotu senaryo 113 mus. Oralarida gorursek benim yapacagim tek sey alabildigim kadar o seviyeden almak olur.Brn sifirdan alacak olsaydim 139lari gordu.ufak ufak 145 seviylereine kadar toplardim.duseceginide hesap edip asagilarindanda kademeli ilerlerdimYani tupras icin hala iyi diyorlsr. Onlar ne yapmaya calisiyor ben de anlamadim. Tupras ben de almak istiyorum ama bunun icin hangi hissemden vazgeceyim bilemiyorum. Beklemedeyim o yuzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?