- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
- 348
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.401
BORLS 10 lot vermiş, bereketli olsun inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi bakıp inceleyeyim#ecilc ve #deva ortak hareket ediyor genelde . #deva bugün yükseliyor #ecilc halen düşük isteyen az miktarda alabilir . Ytd.
cuma günü aldım diye hatırlıyorum almamışım. sanırım onay kısmını es geçmişim : (BORLS 10 lot vermiş, bereketli olsun inşallah...
borsa bu hep yükselecek diye bişey yok.bekleyeceğiz.paramız varsa alacağız.gerekirse stop olacağızKızlar borsa 7800 ün altına düşerse tutunamaz diyorlar sizde durum nedir
Yani benDoas ci hissedaslar, 3. Temettumuz hayirli olsun
Sebep ?Gunaydin herkese Tabgida arzina katilmiyorum
Cok buyuk arz oldugu icin cabuk bozulacagi soyleniyor.Sebep ?
kalbim doasDoas ci hissedaslar, 3. Temettumuz hayirli olsun
bende katılmama kararı aldım.Gunaydin herkese Tabgida arzina katilmiyorum
Ben de baslayacaktim baslayamiyorumtemel analizde tekrar eğitime başlıyorum. not alarak ilerleyeceğim yine.
teknik analize göre sıkıcı ondan mı : )Ben de baslayacaktim baslayamiyorum
hisselerimin bazılarında nakite geçmiştim.bazılarını eksilttim. alış maliyeti yüksek olanlar vardı.üç parçaya böldüm nakiti.şimdi son kurşunu atmak kaldı.az daha bekleyip.
inves ekledim dün yüksekten aldım ama bikaç ay benimle görünüyor.
zedur ve kord takibimde.fikri olan varmı
Yok temel analiz egitim videolari dinledim daha once. Ama tam oturmuyordu ,yeni ogrenmeye basladigim icin sanirim. Kullandikca kolaylasiyor sanirim.teknik analize göre sıkıcı ondan mı : )