- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.381
Hepsine zaten girin de tab gıda açıklanmış kaçırmayın ve en az 1 ay satmayın.Teşekkür ederim. Halka arzları kaçırmıyorum bakalım artık ne kadar gelirse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsine zaten girin de tab gıda açıklanmış kaçırmayın ve en az 1 ay satmayın.Teşekkür ederim. Halka arzları kaçırmıyorum bakalım artık ne kadar gelirse.
Ehehe bekliyorumSana en geç yarın özel mesaj aticam cikileta bekle beni .
bilgisiz isen günlük al sata nasıl cesret edeceksinÇok bilgisizim. Hktm alınır mı günlük al sat yapıp ufak ufakta olsa kendimi geliştirmek istiyorum.
Bilgisiz olduğu için cesaret edecek ya zaten. Finansal okur yazarlığı arttıkça düşüncesi değişecek.bilgisiz isen günlük al sata nasıl cesret edeceksin
evet çok mantıklıBilgisiz olduğu için cesaret edecek ya zaten. Finansal okur yazarlığı arttıkça düşüncesi değişecek.
merak ettim attınmı özel mesaj tolinSana en geç yarın özel mesaj aticam cikileta bekle beni .
Komisyon gideri de ayri mesele al satta.evet çok mantıklı
günlük al sat için büyük paralar lazım bide dakikalık grafik okumaları inanılmaz bilgi birikimi ister.belkide sıcak para gereklidir ona.
merak ettim attınmı özel mesaj tolin
Ben de oyle yorum okudum. Umarim gelmez.Kızlar borsa 7800 ün altına düşerse tutunamaz diyorlar sizde durum nedir
Bayadir ecilc topluyorum dün yine biraz almistim#ecilc ve #deva ortak hareket ediyor genelde . #deva bugün yükseliyor #ecilc halen düşük isteyen az miktarda alabilir . Ytd.
Uzun vadede arkaya yaslanıp beklemek en iyisiKızlar borsa 7800 ün altına düşerse tutunamaz diyorlar sizde durum nedir
Yedek akçe yoksa yapılacak en iyi şey; ekran kapatmak...Uzun vadede arkaya yaslanıp beklemek en iyisi
Aynen öyle yapmalı. Para bulundurmaya çalışıyorum düştükçe az az alıyorumYedek akçe yoksa yapılacak en iyi şey; ekran kapatmak...