- 12 Nisan 2012
- 4.585
- 6.904
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.361
Cickletaaaa hktm e bak bakayım kaç yapmışCikiletaaaa #hktm e girelim mmiiii?
Şuan yükselen hisse yok zaten merak etme .Benim Enerjisa hariç hepsi kipkirmizi yaw,
En büyük tesellim o zaten.ama bir yandan savas da korkutmuyor değilŞuan yükselen hisse yok zaten merak etme .
Portföyünü özelden at bakiim .En büyük tesellim o zaten.ama bir yandan savas da korkutmuyor değil
Tavaaann. Kiz tolin yoksa sen bu isin pirimisin. O zaman tuyolari senden mi aliyoruzzCickletaaaa hktm e bak bakayım kaç yapmış
Ya Rus Ukrayna savasi da cikti. Dokuldu hisseler sonra topladi merak etmeEn büyük tesellim o zaten.ama bir yandan savas da korkutmuyor değil
Ozaman dursun tabi insanı mutlu ediyor rakamlar arasındaki farklarAynem ben de cok guzel hisseler var. Enkai ilk hisselerimdem, maliyetim 7 nin altinda vazgecemedimsimdi de zamani geliyor diye satmiyorum
O zamanlar sise de ayni fiyattaydi.Ozaman dursun tabi insanı mutlu ediyor rakamlar arasındaki farklar
Uzun orta vadede 130 a kadar yolu varTavaaann. Kiz tolin yoksa sen bu isin pirimisin. O zaman tuyolari senden mi aliyoruzz
superrUzun orta vadede 130 a kadar yolu var
Ülker var bende ama kırmızıAnadolu Efes,Ülker Akbank elinde olan varmı?
Geçen sene deprem zamanı batınca kacmistim borsadan şimdi yeni girdim . Aslında o kadar iyi değilim ama bu kağıt takip ettiğim bir hisseydi ve sikişmanin çok olduğu söylenmişti. Bak gıda hisselerinde elite i takibe alabilirsin o da gidecek ama ne zaman ben de bilmiyorumsuperr
Ne kadar zamandir borsaya yatirim yapiyorsun tolin
Temel ,ederini falan da biliyor musun
Iyi ki geri donmussun o zaman. Cunku gelecekte guzel seyler olacak , diye bekliyorumGeçen sene deprem zamanı batınca kacmistim borsadan şimdi yeni girdim . Aslında o kadar iyi değilim ama bu kağıt takip ettiğim bir hisseydi ve sikişmanin çok olduğu söylenmişti. Bak gıda hisselerinde elite i takibe alabilirsin o da gidecek ama ne zaman ben de bilmiyorum
Pazartesi az da olsa paran varsa sabahtan hktm den az biraz alabilirsin tavandaki lot sayısı çok fazla pazartesi de yükseliş devam edecege benziyor. Hafta sonu biraz çalışayım bakalım güzel hisse bulursam yazarım yineIyi ki geri donmussun o zaman. Cunku gelecekte guzel seyler olacak , diye bekliyorum
Burada not olarak dursun.
Elite takibimde aslinda ozsub de ama ben hisselerimden suan vazgecemiyorum. Hatta suan bim migros
Ne cok iyi hisseler var yahu . Hangi birini alalim
Çok bilgisizim. Hktm alınır mı günlük al sat yapıp ufak ufakta olsa kendimi geliştirmek istiyorum.Pazartesi az da olsa paran varsa sabahtan hktm den az biraz alabilirsin tavandaki lot sayısı çok fazla pazartesi de yükseliş devam edecege benziyor. Hafta sonu biraz çalışayım bakalım güzel hisse bulursam yazarım yine
Siz bence şimdilik sadece halka arzlara katılın ve hisseleri takip edin . Yenisiniz ilk seferden zarar etmeyin çünkü borsada kesin diye birsey yok .Çok bilgisizim. Hktm alınır mı günlük al sat yapıp ufak ufakta olsa kendimi geliştirmek istiyorum.
Teşekkür ederim. Halka arzları kaçırmıyorum bakalım artık ne kadar gelirse.Siz bence şimdilik sadece halka arzlara katılın ve hisseleri takip edin . Yenisiniz ilk seferden zarar etmeyin çünkü borsada kesin diye birsey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?