- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.341
Ziraat ve Akbank var.Biraz karıştırdım Akbank halka arzdan aldım.Kalsin öyle getirisi olur inşallahMerhaba hosgeldiniz. Hangi bankada hesabiniz?
Gerrci ben ziraat ve vakif kullaniyorum digerlerini bilmiyorum. Yakin zamana kadar,hesapta hic para acilmadan borsa hesabi aciliyordu. Ama degismis olabilir.
Cikileta bu enerji hisselerinde yeni olupta 100 kat yaptıracak olan var mı ?Bak benim hisselerim bence cok iyi ama bir hisseyi nereden aldigin da onemli.
Bir de takip etmek gerekiyor arada degistiriyorum.
yaziyorum.
Aksa
Aksen(ucuz)
isdemir
Cemtas
tezol( maliyetimin altinda)
kozal
Europower
Cwene
Gwind
niatk
yeotk
sayas( yeni aldim sayilir)
kmpur
yunsa
Ttrak
doas
enkai
Eksik yazmis olabilirim. Cok hissem var
Yeni arzlar vsr iste bir de
Onlar harici
Suan odas, grsel, ulker, kardemi d takibimde ama nereye alayim
he eksun var bir de
Yasayip gorucez, bilsem tum paramla alirdimCikileta bu enerji hisselerinde yeni olupta 100 kat yaptıracak olan var mı ?
Almışsın ya işte yeoteki falanYasayip gorucez, bilsem tum paramla alirdim
Hala gec degil sanirim yeotek icin daha yolu varAlmışsın ya işte yeoteki falan
Ben bunları bilmez çikileta bensiz zengin olursan banlanorsin.Hala gec degil sanirim yeotek icin daha yolu var
Ben de az miktarda aldim bu kadar gidecegini tahmin etmiyordum.
Gecen bir yayinda dinledin. Yine boyle enflasyon yogun olan yillarin sonrasinda borsa o kadar cikmiski insanlar almaya korkuyormus. 200 fklar falan varmis.
Simdi yabanci yatirimci fazla yok, onlar gelecwk insallah( beklenti)
Ulkemizdeki yatirimci sayısı artiyor.
Vee amerika faiz indirmeye başlayınca....
Borsanin daha gidecek cok yolu var yani.
Calisiyor musun? Calisiyorsan yolda. Calismiyorsan evde is yaparken Tuncay Tursucunun ,info yatirim ve yatirim finansmanin guncel videolarini dinleBen bunları bilmez çikileta bensiz zengin olursan banlanorsin.
Evet çalışıyorum her ay maasimin üçte ikisini borsaya atıyorum.Calisiyor musun? Calisiyorsan yolda. Calismiyorsan evde is yaparken Tuncay Tursucunun ,info yatirim ve yatirim finansmanin guncel videolarini dinle
Evet bence yatirim yaparsak zengin olucaz
Ortak hisselerimiz azalmışBak benim hisselerim bence cok iyi ama bir hisseyi nereden aldigin da onemli.
Bir de takip etmek gerekiyor arada degistiriyorum.
yaziyorum.
Aksa
Aksen(ucuz)
isdemir
Cemtas
tezol( maliyetimin altinda)
kozal
Europower
Cwene
Gwind
niatk
yeotk
sayas( yeni aldim sayilir)
kmpur
yunsa
Ttrak
doas
enkai
Eksik yazmis olabilirim. Cok hissem var
Yeni arzlar vsr iste bir de
Onlar harici
Suan odas, grsel, ulker, kardemi d takibimde ama nereye alayim
he eksun var bir de
Evet biraz degistirdim aslinda onlarda guzeldi . Ama zamani degilmis. Enkai ve isdemiri mesela satamadim. Yerinde saydilar bu sene resmen.Ortak hisselerimiz azalmışTeknosa kervan hatsan takibimde benimde izliyorum bakayım
Bende enkai yi çıkardım elden hepsi güzel hangisini Alaçam şaşırıyorumEvet biraz degistirdim aslinda onlarda guzeldi . Ama zamani degilmis. Enkai ve isdemiri mesela satamadim. Yerinde saydilar bu sene resmen.
Onlarin zamani da bu sene olabilir.
Simdi diyorlar demirleri toplams zamani.
Enkai ,rusya savasi biterse cikacak. Bakalim.
Hatsan ve tarkim de aslinda takibimde.
Aynem ben de cok guzel hisseler var. Enkai ilk hisselerimdem, maliyetim 7 nin altinda vazgecemedimBende enkai yi çıkardım elden hepsi güzel hangisini Alaçam şaşırıyorum
Ulker takibimde elindeyse birakmaAnadolu Efes,Ülker Akbank elinde olan varmı?
Toplayım diye bakıyorumUlker takibimde elindeyse birakma
Anadolu Efes,Ülker Akbank elinde olan varmı?
Biraz once dinledim 80 85 buralar toplama firsati diyordu. Aksami bekle istersen.Toplayım diye bakıyorumHisselerimi dün sattım karları aldım şimdi başka hisselere yöneldim.
Olsun ev daha oncelikli bence , iyi yapmissinEv alma sürecinde elimdeki tüm hisselerimi satmıştım maalesef.
Şuan aylık maaşımla al sat yaparak gidiyorum ama bu ay fena yakalandım zararım var.
Fistiklicikileta adına çok sevindim.
İyi karın olmuştur maşallah sen al yatçıydın çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?