- 12 Nisan 2012
- 4.585
- 6.905
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.321
Hepsi cok iyi . Sen de yenilebilir enerji yok gibi can abla.Benim portfoyumde gıda hep gözüme eksik geliyor. Tukas, tat, yayla ve kerevitasi takipteyim.
Merhaba ben hisse almak istiyorum.Arkadasim halka arzdan dedi ama hesap açılmadı için hesapta en az 10000 olmalı diyor bankam.Baska yolu yok mu o kadar param yok hesaptaSelamlar herkeseborsaya yaklaşık iki sene once girdik . Tabi acemilik , bilmeden al sat yaptik . Fazla bir şey kazanamadık.
Vazgeçmek yerine öğrenmeye karar verdim . Elimden geldiğince video falan izliyorum. Twiterdan birilerini takip ediyorum.
Az çok fikrim oldu. Ama öğrenmeye devam ediyorum. Öyle kolay değil.
Ben küçükken ailem ve komşularımız her ay dolar veya altin biriktirirlerdi. Altin kolay alınmıyor, dolar almiyoruz biz ( hem yatırım aracı gormedigimizden ,hem de malum doları düşürme cabalari) .Biz de hisse biriktiriyoruz
Hisse kucuk paralarla alınabiliyor. Bir nevi kumbara olarak kullanıyorum şimdilik.
Özellikle çocuklarıma biriktiriyorum .kızlarım harçlıklarını bana verip, bana hisse al anne diyor
Neden bilmiyorum,borsa yatirimini cok sevdim.hem sirketlere ve ulkemize destek ,hem yatirim.
Sadece borsa demiyorum . Yanimda altinda almak lazim. Yani sepet.
Çevrem cogunlukla altin aliyor.onlara da anlatıyorum. Yani sırf altin olmaz ,yanında hisse de almak mantikli. Bana da daha önce anlatsalardi, çok sevinirdim.
Suan borsa düşüşte. Malum savaşları ekonomi borsayı çok etkiliyor. Ama düşük olması, az miktarda biriktirenler için sevindirici.
Hisse biriktirenler, borsayı öğrenmeye çalışanlar hepinizi bekliyorum
Bana da anlatMerhaba teşekkür ederim
Ben de iki senedir hem hisseleri, hem de bir sürü twiterdan borsaci ve yatırımcı takip ediyorum.
Hisselerim var ,uzun vade tutmak istiyorum . Ama çıkıyor iniyor,kar alıp lot sayımı bu şekilde arttırmak için öğrenmek istiyorum.
Ayrıca zevkte aliyorum ogrenmekten
Ben daha önce giriş yapmadığım için çok pişmanım. O yuzden herkese anlatmak istiyorum.
Ama biraz da ilgi ve bilgi olursa süper olur.
Evet o da yok.Hepsi cok iyi . Sen de yenilebilir enerji yok gibi can abla.
Merhaba hosgeldiniz. Hangi bankada hesabiniz?Merhaba ben hisse almak istiyorum.Arkadasim halka arzdan dedi ama hesap açılmadı için hesapta en az 10000 olmalı diyor bankam.Baska yolu yok mu o kadar param yok hesapta
Gecmis mesajlarimi okumaniz lazim . Yani acemisiniz biraz takip edin. Arkadasiniz daha kisa yoldan alim satimi anlatabilir.Bana da anlatNasıl oluyor bu almak satmak vs alamıyorum
bi süre takip edip lot sayımı ona göre arttıracağımBucim sayesinde vakti zamanında gayri menkul edinmisligimiz var. Gözüm yine üzerinde...
bende de gıda yok. çok ararştırdım ama gidim gidimlar.o açığı perakende hissemle kapatmaya çalışıyorumBenim portfoyumde gıda hep gözüme eksik geliyor. Tukas, tat, yayla ve kerevitasi takipteyim.
ben iş.b dayım dofer 6 ,mekag 5 verdiZiraateteyiz diye heralde .ilk gun basvurdum. Bazilarina 6 vermis. Yavas yavas sonuna geliyoruz heralde.
daha sağlam şirketler var aslında. sankoda iyidirde bilemedim.20 bin zararsa kim bilir kaç lotun vardır.Daha kar vermediki hiç 20 bin zarar var
Simdi baktimda mekag 6ben iş.b dayım dofer 6 ,mekag 5 verdi
Mkk masraf kesintisi ile ilgili bilginiz var mı acabaEvet o da yok.
Valllaaa doasa nazar etmedimyoo teknikte de temeldede bir tüpraş bir doaş tek geçerim
Yaaa neler neler toplamalikta iste para olsa kenardaValllaaa doasa nazar etmedim
.ama tam toplamalik.
Cikiletaaaa #hktm e girelim mmiiii?Yaaa neler neler toplamalikta iste para olsa kenarda
Takip etmiyorum ama baktim iyi hisseye benziyor.Cikiletaaaa #hktm e girelim mmiiii?
Cikileta bize güzel hisseleri söyle cikiletaaaaaaaa.Takip etmiyorum ama baktim iyi hisseye benziyor.
Grafigide iyi duruyor. Bedelsiz verme karari aciklamis.
Gir diyemem tabi
Bak benim hisselerim bence cok iyi ama bir hisseyi nereden aldigin da onemli.Cikileta bize güzel hisseleri söyle cikiletaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?