Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben de 15 lot Mekag yazdım bir de fiyatı düşen Elite aldım. Hepimize bereketli olsunlaaar ☺
Elite 10 ekime kadar cezalı. Yani gün içerisinde alınan hisse ertesi gün satilabiliyor malesef . 20 gündür elimde ve malesef hep ekside eğer ayın 10 undan sonra da böyle devam ederse az zararla elimden çıkaracağım.

sabah biyerden para bekliyordum arz için gelmedi.bende en acilinden diğer halka arz hissemin bi kısmını sattım.
biraz önce ne mi oldu.para geldi. 1 doas 2 enjsa aldım. az daha var onuda kapanmaya yakın 5 buçuk gibi eritecem.hiç bir hisse başka bir hissenin nasibini yiyemezmiş görmuş oldum.

Hanımlar merhaba bende 3 aydır halka arzlara giriyorum
hisselerinizi satıyor musunuz yoksa uzun vade mi tutuyorsunuz
Ben henüz satmadım 1500 civarı karım var toplamda
Bazı uzun vadede tutmak istemediklerimi birkaç tavandan sonra sattım ama bazılarını hala elimde bulunduruyorum, hiç satmadım. İleride düşünce uyguna almak istediklerim var (tarkim, hatsan gibi).

Mekag Garanti'de olmayabilir, her arzda satın alınabilecek bankalar da değişiyor çünkü. Çoğu kabul etse de bazen birkaçı olmayabiliyor. Benim İşbankası mesela, öncekileri direk halka arzdan almıştım (hisse adı aramasında çıkmıyordu) şimdi hisse alır gibi hisse adıyla arama yapıp çıkınca oradan alış kabul ediyor. Bu dediğim kısımlar için Garanti'de de arama yapın yarın için. Bir de arz saati belirtiliyor ya, onun dışına çıkınca da göstermiyor veya vermiyor.

Selamm kizlar ben de mekag a 15 er lottan 4 hesaptan girdim iste.
Vee portföyume yeni bir hisse geldi. Bugunku dususte aldim.
Sayas cikti yukari ,duserse ekleme yapicam . Umarim duse

sayas zamanında al sat yaptım güzel şirket

Gesan 100 kusurden 10 bin kar aldım

96 97 lerden tekrar ekledim hedef yüksek inşallah

Oğlanın hesaptan da sise topluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…