- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.241
Elite 10 ekime kadar cezalı. Yani gün içerisinde alınan hisse ertesi gün satilabiliyor malesef . 20 gündür elimde ve malesef hep ekside eğer ayın 10 undan sonra da böyle devam ederse az zararla elimden çıkaracağım.Ben de 15 lot Mekag yazdım bir de fiyatı düşen Elite aldım. Hepimize bereketli olsunlaaar ☺
biraz zaman ve sabır ver kendineben daha kara geçemedim halka arzlar hariç
Tavan bozduğunda satıp, uzun vade hisselerime eklemeler yapıyorumHanımlar merhaba bende 3 aydır halka arzlara giriyorum
hisselerinizi satıyor musunuz yoksa uzun vade mi tutuyorsunuz
Ben henüz satmadım 1500 civarı karım var toplamda
ben gidişata göre yol alıyorum.örnek şekil A1 bir üstteki yorumum.Hanımlar merhaba bende 3 aydır halka arzlara giriyorum
Beeeenhatsanı u.v düşünen varmı
Bazı uzun vadede tutmak istemediklerimi birkaç tavandan sonra sattım ama bazılarını hala elimde bulunduruyorum, hiç satmadım. İleride düşünce uyguna almak istediklerim var (tarkim, hatsan gibi).Hanımlar merhaba bende 3 aydır halka arzlara giriyorum
Hatsan Tarkim Taten ofisyemi satmadım daha uzun vadede her halka arz kazandırmış hemen hemen ocak 2023 35 bin halka arz parası bugün itibariyle 110 bin olmuşhatsanı u.v düşünen varmı
Bunun sebebini öğrenebilir miyim ?Ben artık halka arzlari bozmuyorum hatta bazılarını 100 lota tamamlayip kenara atıyorum.
Selamm kizlar ben de mekag a 15 er lottan4 hesaptan girdim iste.
Vee portföyume yeni bir hisse geldi. Bugunku dususte aldim.
Sayascikti yukari ,duserse ekleme yapicam . Umarim duse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?