- 12 Nisan 2012
- 4.586
- 6.905
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.261
Valla al sat yapamiyorum hep al yat yapiyorum. Ama artık aylik kirilimlara bakip al sata donusturmek istiyorum. Elimdeki hisseleri.sayas zamanında al sat yaptım güzel şirket
Gesan 100 kusurden 10 bin kar aldım
96 97 lerden tekrar ekledim hedef yüksek inşallah
Oğlanın hesaptan da sise topluyorum
Valla al sat yapamiyorum hep al yat yapiyorum. Ama artık aylik kirilimlara bakip al sata donusturmek istiyorum. Elimdeki hisseleri.
Aslinda destek direnc , teknik biraz biliyorum ama bir haberle degisiyor her sey . Satinca geri alamiyorumPortföyün bir kısmı al yat bir kısmı al sat en ideali
Ama grafik destek direnç bilinmiyorsa tabii ki girilmesin bu ise, alıp unutun
Bir de ben arada somut karşılık da seviyorum
Full karlardan klima aldım mesela eve
Ne kadar iyi bilinirse bilinsin, al-sat yaparak sürekli kazanilmayacagini düşünüyorum. Aynen dediğin gibi, tren bir kaçar arkasindan bakar kalırsın. Bir çok bilen kişi de tavsiye etmiyor. Tabi ki lazım olabilecek parayla yatırım yapılmamalı.Aslinda destek direnc , teknik biraz biliyorum ama bir haberle degisiyor her sey . Satinca geri alamiyorumiste bakalim git gide alisiyorum
Aslinda destek direnc , teknik biraz biliyorum ama bir haberle degisiyor her sey . Satinca geri alamiyorumiste bakalim git gide alisiyorum
Bize de öğretin plizzzzz.Alışınca bilince lazım olmayan parayla girince portföyün bir kısmıyla al sat yaparsın çok da güzel kazanırsın hiç merak etme
Uzun vadeli düşündüğüm için alınan hisseleri bozmak yerine düz sayı yapıp yastık altına atıyorumBunun sebebini öğrenebilir miyim ?
Aslinda lazim olmayan parayla giriyorum. Ama cok iyi hikayeleri olan hisseler var. Hepsini almak istiyorumAlışınca bilince lazım olmayan parayla girince portföyün bir kısmıyla al sat yaparsın çok da güzel kazanırsın hiç merak etme
Hisseleri bize de yazarsın değil mi yatırım tavsiyesi olmadan ?Aslinda lazim olmayan parayla giriyorum. Ama cok iyi hikayeleri olan hisseler var. Hepsini almak istiyorumve lot artirmak icin satamiyorum.
Mesela yeotk aldim birden 4 kat yukselmisti. 2 kat olunca satsam birdaha alamazdim.Sonra bayagi dustu, orada ekeleme yaptim.
Simdi tl ve dolar bazli aylik kirilimlarda biraz kar almayi planliyorum bundan sonrasi icin. 4. bilanco sonrasi ozellikle.
Bakalim pazartesi tekrar teknik analiz egitimine başlayacağım
Kirilim olanlari mi ? Yani yazarim ama iste soyle olabiliyor. Sata gecmisken bir haberle als gecebiliyor. O da borsanin riski iste. Herkes kendi riskini alir. Sadece elimdeki hisselere bakiyorum bir deHisseleri bize de yazarsın değil mi yatırım tavsiyesi olmadan ?
Tamam beybi sen yaz biz takibe aliriz zaten yeterki haberim olsun . Yeoteki yakalamak ta büyük başarı heeee.Kirilim olanlari mi ? Yani yazarim ama iste soyle olabiliyor. Sata gecmisken bir haberle als gecebiliyor. O da borsanin riski iste. Herkes kendi riskini alir. Sadece elimdeki hisselere bakiyorum bir de
Ehehe teşekkürlerTamam beybi sen yaz biz takibe aliriz zaten yeterki haberim olsun . Yeoteki yakalamak ta büyük başarı heeee.
Dofer den 20 lotla katildim benKızlar savaşın etkisi epey hafifledi bugün, borsa yükseldi ama daha kayıplar tam yerine gelmedi tabi.
Bugün Dofer halka arzı başladı, katılacak mısınız? Ben 15 lotla katıldım, 12 lot yeter dense de fazladan giriyorum ben birkaç adet hep.
Yarın Borlease Otomotiv, Perşembe günü de MHR Gayrimenkul ortkalığının arzı var. Aklınızda bulunsun, unutmayın çok öptüm herkesi...
Ben de 20 lot taleple katıldım.Kızlar savaşın etkisi epey hafifledi bugün, borsa yükseldi ama daha kayıplar tam yerine gelmedi tabi.
Bugün Dofer halka arzı başladı, katılacak mısınız? Ben 15 lotla katıldım, 12 lot yeter dense de fazladan giriyorum ben birkaç adet hep.
Yarın Borlease Otomotiv, Perşembe günü de MHR Gayrimenkul ortkalığının arzı var. Aklınızda bulunsun, unutmayın çok öptüm herkesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?