Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

sayas zamanında al sat yaptım güzel şirket

Gesan 100 kusurden 10 bin kar aldım

96 97 lerden tekrar ekledim hedef yüksek inşallah

Oğlanın hesaptan da sise topluyorum
Valla al sat yapamiyorum hep al yat yapiyorum. Ama artık aylik kirilimlara bakip al sata donusturmek istiyorum. Elimdeki hisseleri.

Valla al sat yapamiyorum hep al yat yapiyorum. Ama artık aylik kirilimlara bakip al sata donusturmek istiyorum. Elimdeki hisseleri.

Portföyün bir kısmı al yat bir kısmı al sat en ideali

Ama grafik destek direnç bilinmiyorsa tabii ki girilmesin bu ise, alıp unutun

Bir de ben arada somut karşılık da seviyorum

Full karlardan klima aldım mesela eve

Aslinda destek direnc , teknik biraz biliyorum ama bir haberle degisiyor her sey . Satinca geri alamiyorum iste bakalim git gide alisiyorum

Aslinda destek direnc , teknik biraz biliyorum ama bir haberle degisiyor her sey . Satinca geri alamiyorum iste bakalim git gide alisiyorum
Ne kadar iyi bilinirse bilinsin, al-sat yaparak sürekli kazanilmayacagini düşünüyorum. Aynen dediğin gibi, tren bir kaçar arkasindan bakar kalırsın. Bir çok bilen kişi de tavsiye etmiyor. Tabi ki lazım olabilecek parayla yatırım yapılmamalı.

Alışınca bilince lazım olmayan parayla girince portföyün bir kısmıyla al sat yaparsın çok da güzel kazanırsın hiç merak etme

Son düzenleme:
Alışınca bilince lazım olmayan parayla girince portföyün bir kısmıyla al sat yaparsın çok da güzel kazanırsın hiç merak etme
Aslinda lazim olmayan parayla giriyorum. Ama cok iyi hikayeleri olan hisseler var. Hepsini almak istiyorum ve lot artirmak icin satamiyorum.
Mesela yeotk aldim birden 4 kat yukselmisti. 2 kat olunca satsam birdaha alamazdim.Sonra bayagi dustu, orada ekeleme yaptim.
Simdi tl ve dolar bazli aylik kirilimlarda biraz kar almayi planliyorum bundan sonrasi icin. 4. bilanco sonrasi ozellikle.
Bakalim pazartesi tekrar teknik analiz egitimine başlayacağım

Hisseleri bize de yazarsın değil mi yatırım tavsiyesi olmadan ?

Kirilim olanlari mi ? Yani yazarim ama iste soyle olabiliyor. Sata gecmisken bir haberle als gecebiliyor. O da borsanin riski iste. Herkes kendi riskini alir. Sadece elimdeki hisselere bakiyorum bir de
Tamam beybi sen yaz biz takibe aliriz zaten yeterki haberim olsun . Yeoteki yakalamak ta büyük başarı heeee.

Tamam beybi sen yaz biz takibe aliriz zaten yeterki haberim olsun . Yeoteki yakalamak ta büyük başarı heeee.
Ehehe teşekkürler Xteki canli yayinlarda buldum ,35 lerde aldim ilk kez.biraz daha arastirdim.
Aslinda daha ne hisseler dinledim ama ne dinlegim adami, ne de hisseleri tanıyordum yeni arzlar oldugu icin. Iste acemilik.
Miatki de 100lerde aldim
Oyle yayinlari dinlemekte cok faydali oluyor. Info yatirim yayinlari da cok faydali

Kızlar savaşın etkisi epey hafifledi bugün, borsa yükseldi ama daha kayıplar tam yerine gelmedi tabi.
Bugün Dofer halka arzı başladı, katılacak mısınız? Ben 15 lotla katıldım, 12 lot yeter dense de fazladan giriyorum ben birkaç adet hep.
Yarın Borlease Otomotiv, Perşembe günü de MHR Gayrimenkul ortkalığının arzı var. Aklınızda bulunsun, unutmayın çok öptüm herkesi...

Dofer den 20 lotla katildim ben
Dün çimsa dan 10 lot aldım astora da eklemeler yaptım sen

Ben de 20 lot taleple katıldım.

Adgyonun tamamini elden cikarip enerjisanin alim.maliyetini dusurmek istedim.istedigim seviyeye gelmedi.
Dmrdg de cok yavas ilerliyor onuda elden cikarip dusus varken uvlerime ekleme yapasim var.
Hisse olarak altin aldim.makas araligi sıkıntisi yok en azindan.ufak ufak devam etmeyi dusunuyor.nekadar saglili oolur tam emin olamasamda.

Ziraat hesabımdan borsa yatırım hesabına minimum 2000 TL yatirabiliyormusum. Daha önce böyle bir durum yoktu. Kaç TL istersem gonderebiliyordum, neyin nesi bu şimdi. Ne zamandır böyle, bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…