- 12 Nisan 2012
- 4.590
- 6.915
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.221
Bankadaki hesabinizdan borsa hesabi acmalisiniz.Birde bu işlemi nereden yapıyorsunuz en önemlisi
Tarkim’i n’aptınız kızlar?
Gecmis mesajlarimdan baslayin benceÇözcez olayııben anlarsam söz anlatcam
Borsa hedabins yatiyorPeki Tarkim’in iadeleri nereye yattı fikrin var mı? Normal hesapta göremedim. Acaba yatırım hesabına mı yattı kalanı?
tüpraş için hedef fiyat belirlemedi çoğu.benim tahminim 144leri tekrar görür.iş bankası hala 137 küsür hedeflerinde sanırım.140-145 arası benim için alım fırsatı gibi tabi gidişata göre teknik değişebilir.Tupras icin 140 lara gelebilir demis bir yorumcu. 145 lerden de eklenebilir. Suan yonu yukari.
Info yatirimda dinledim 220 ler mi ne diyordu. Ama 200 ustu diyordu.tüpraş için hedef fiyat belirlemedi çoğu.benim tahminim 144leri tekrar görür.iş bankası hala 137 küsür hedeflerinde sanırım.140-145 arası benim için alım fırsatı gibi tabi gidişata göre teknik değişebilir.
bence arkadaşlar topiği baştan okumaya başlasınlar.güzel bilgiler mevcutBankadaki hesabinizdan borsa hesabi acmalisiniz.
Youtubeda nasil acildigina dair viseolar var
Kardeşim de satma dedi ama harçlığım yok, sattım mecbur.Ben eşimin hesabından da almıştım elimde tutuyorum hala. Hatta sabah 9:55’de emir vermiştim almak için, tavandan aldım bi tane de
Kardeşim de satma dedi ama harçlığım yok, sattım mecbur.
şimdi kendi çizlgeme baktım.ben tüpraş için hedefimi 230 yazmışım. bakalım nekadar sürede tutturabilecem.kendim hedef beirliyorum.tutma oranlarına bakıp tekrar inceliyorumInfo yatirimda dinledim 220 ler mi ne diyordu. Ama 200 ustu diyordu.
Bu ay fazla alışveriş yaptım, tıpkı diğer aylarda olduğu gibisjdkdkkd. Bir de altın ve hisse aldım. Doğum iznine de ayrıldım. Maaş yok. Eşimden istemek yerine böyle döndüreceğim bir süre.Bende elimdeki diğer arzları satıp öyle alışveriş yaptım çocuklara, onlar olmasaydı şuan kendimi yiyor olurdumGönül ister ki satmayayım hiç ama
Bu ay fazla alışveriş yaptım, tıpkı diğer aylarda olduğu gibisjdkdkkd. Bir de altın ve hisse aldım. Doğum iznine de ayrıldım. Maaş yok. Eşimden istemek yerine böyle döndüreceğim bir süre.
Bereketli olsun inşallah...evet benimde öyle herzaman toplu para olmuyor.maaş ile de gıdım gıdım işte .olduğu kadar.bide işte arada hisseleri çarpanlarına ayırıyorum bazen ufak stratejiler yaparak eksiltmemeye çalışarak uzun vade hisselerimi
Duruyor artı 1 tane daha ekledim toplam 3 lotum olduTarkim’i n’aptınız kızlar?
Ekledim, ekleyeceğim.Tarkim’i n’aptınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?