Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Tupras icin 140 lara gelebilir demis bir yorumcu. 145 lerden de eklenebilir. Suan yonu yukari.
tüpraş için hedef fiyat belirlemedi çoğu.benim tahminim 144leri tekrar görür.iş bankası hala 137 küsür hedeflerinde sanırım.140-145 arası benim için alım fırsatı gibi tabi gidişata göre teknik değişebilir.

Info yatirimda dinledim 220 ler mi ne diyordu. Ama 200 ustu diyordu.

Bende elimdeki diğer arzları satıp öyle alışveriş yaptım çocuklara, onlar olmasaydı şuan kendimi yiyor olurdum Gönül ister ki satmayayım hiç ama
Bu ay fazla alışveriş yaptım, tıpkı diğer aylarda olduğu gibisjdkdkkd. Bir de altın ve hisse aldım. Doğum iznine de ayrıldım. Maaş yok. Eşimden istemek yerine böyle döndüreceğim bir süre.

Bu ay fazla alışveriş yaptım, tıpkı diğer aylarda olduğu gibisjdkdkkd. Bir de altın ve hisse aldım. Doğum iznine de ayrıldım. Maaş yok. Eşimden istemek yerine böyle döndüreceğim bir süre.

Benimde 6 bin liram vardı kumbaramda. Onu çeviriyorum dkfmfmf Allah bereketimizi arttırsın inşallah margaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…