- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.872
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.781
batıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy yine de bu yoruma gore hareket etmeyin.Valla endeks 9400 lere gelip dip yapacak gibi. Max 9200 igne atmasi soz konusu diyorlar.
Yani oradan bayagi bir alis olacagini dusunuyorum.
Ben de cok zarardayim.
Ama ekleme yapma imkanim olsa. Hisse bazli da bakarak ,9 400 lerde eklme yapardim.
Ozellikle faiz indirimleri beklentisi ile, insaata dair sektorler.
Sertas ekeke var ,albattos yatirim ,hisse onerilerine bakabilirsin.
Info yatirim ismail guner de iyi.
Resmen yedire yedire dusurduler. Yani burdan doner diye diye.Çok çok kötü durumda bana göre borsa. Neredeyse 8 aydır böyle.
Ben artık hiçbi yorum grafik filan bakmıyorum yok şurası destek yok burdan dönerse şuraya gider. Alt üst etti hepimizi yaResmen yedire yedire dusurduler. Yani burdan doner diye diye.
Beni de kandiriyorlar. Gelecegin zengileri boyle zamanlarda olusur diye.
Yani faiz indirimleri olacak. Borsa gelecegi fiyatlayacak. Nerde?
Benim de elim eklemeye hiç gitmiyorBen de bir süre daha düzeleceğini düşünmüyorum.
Açıkçası almıyorum da artık. Bekliyorum
Az daha sabır.. Endeks 8700-8800 civarına kadar gelecek ve oradan dönüş başlayacak. Eğer savaş vb. kötü durum olmazsa inişli çıkışlı 7-8 ay içerisinde 14.500 gideceğiz..
Yan hisseler dahil genele yayılabilir ama benim öncelikli tercihim uzun vade düşündüğüm için başta Tüpraş olmak üzere bist30 hisseleri oluyor. Tmsn da yeni hisselerimden biri olacak.Peki hangi hisselerle? Endeks hisseleri,bist 50?
Tesekkurler. Yan hisseler diyorlar ama basardilar cok umitsizim ben de. Tuprasi cok begenip ,alamadim bir turlu.Yan hisseler dahil genele yayılabilir ama benim öncelikli tercihim uzun vade düşündüğüm için başta Tüpraş olmak üzere bist30 hisseleri oluyor. Tmsn da yeni hisselerimden biri olacak.
Rica ederim elinizde olanlar ne bilmiyorum ama, satış için biraz geç kalındı.. eğer zarar çoksa beklemeniz daha mantıklı. Tüpras için geç kalmış sayılmazsınız, fiyatı diplerde sayılır. Tabiki daha diplerde olan hisselerde var ama güven vermiyorlar..Tesekkurler. Yan hisseler diyorlar ama basardilar cok umitsizim ben de. Tuprasi cok begenip ,alamadim bir turlu.
Elimdekiler de kalsam mi, değissem mi dusunuyorum ama vaktim de yok
Yok satis yapip ,daha hizli cikis yapacak dipte uygun hisselere gecis yapmak gibi.Rica ederim elinizde olanlar ne bilmiyorum ama, satış için biraz geç kalındı.. eğer zarar çoksa beklemeniz daha mantıklı. Tüpras için geç kalmış sayılmazsınız, fiyatı diplerde sayılır. Tabiki daha diplerde olan hisselerde var ama güven vermiyorlar..
Aynen öyle düşmeye devam.. Hızlı çıkış yapacak hisse bulabilsek mantıklı ama.. Endeks için az daha zamanı var, 8800 leri görecek daha sonra yükselmeye başlayacak..Yok satis yapip ,daha hizli cikis yapacak dipte uygun hisselere gecis yapmak gibi.
Ama su siralar incelemeye de cok vakit bulamiyorum. Neyse ki hisseler de cikmiyor dusmeye devam