- 4 Mayıs 2023
- 727
- 784
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.801
Herkes bıraktı galiba:) Tam da ben altın fonu almışken bu düşüş ABD seçimlerinin etkisi midir acaba?neye güveneceğimizi şaşırdık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo yazmayi biraktim sadece . Ogrenmeye ve takibe devam.Herkes bıraktı galiba:) Tam da ben altın fonu almışken bu düşüş ABD seçimlerinin etkisi midir acaba?neye güveneceğimizi şaşırdık.
Selaaam yekta iyiki yazdiniyiyiz cok sukur sen nasilsin?selamlar .nasılsınız.elimdeki az para vardı tüpraş ve doaşa ekleme yaptım.thyo karla çıktım.şuan beklemede.gwind aksen için araştırma yapıyorum hedef fiyat vs. bim baya önce elden çıkarmıştım.yine almak istiyorum.çok yükseldi.karla çıkmıştım ama aciliyet olmasa satmasaymışım ballıkaymaklı bir kar elde etmiş olurdum.bucim hala elimde öylece kenarda bekliyor.bir türlü nasip olmadı onu elden çıkarmak.arkalara sakklanmış öğrenci misali gözüm görmüyo gibi garip şekilde.mavi hala portföyümde enrjsada öyle ufak ufak ekliyorum -3' düşdüğünde günlük
Borsa acayip bişey. İlk dönemler elimde sağlık sek. ve anadolu hayat vardı ve inanılmaz düşük maliyetle almıştı karla çıkmıştı. Şuan öyle böyle uçmamış fiyatları. Tekrar değerlendirmek için teknik bakmam lazım. Oneasında çakılmak fena oluyor. Gıda sektörü de eklemem lazım. Portföyüm baya zayıfladı. Kısa vade eklenecek hisselerde bulmam lazım. Kafam bi milyon. Doas cakılıp duruyor. 206 lar gözüküyor teknikte bakalım. Aksende eklemek istiyorum en az 50 lot kadar. Alım yerlerine bakayımdaSelaaam yekta iyiki yazdiniyiyiz cok sukur sen nasilsin?
Ben resmen kipirdamadim yerimden ,oyle bekliyorum. Arada ekleme yaptim.
Sira geliyor benim hisselere
Bu sene resmen al sat senesiymis.
Biraz firsat buldukca egitimler dinleyip kendimi gelistiriyorum.
Aksen ben de var iyi olacak gibi, epeydir dusuk.
Gwind de iyi ama teknik nasil suan bilmiyorum.
Doas ben de var . Ve onumuzdeki yil da cok otomotiv iyi olmayacsk dedi birisi. Ama hisse ederi 400 ler gozukuyor yine. Aksen de iyi.Borsa acayip bişey. İlk dönemler elimde sağlık sek. ve anadolu hayat vardı ve inanılmaz düşük maliyetle almıştı karla çıkmıştı. Şuan öyle böyle uçmamış fiyatları. Tekrar değerlendirmek için teknik bakmam lazım. Oneasında çakılmak fena oluyor. Gıda sektörü de eklemem lazım. Portföyüm baya zayıfladı. Kısa vade eklenecek hisselerde bulmam lazım. Kafam bi milyon. Doas cakılıp duruyor. 206 lar gözüküyor teknikte bakalım. Aksende eklemek istiyorum en az 50 lot kadar. Alım yerlerine bakayımda
Evet tum enerjiler icin oyle oldu bu yilKazenin aldığı dönem sıkıntılı dönemdi yani zorenin sıkıntılı dönemiydi ama maliyetine satmıştı sanki
Grafiklerine bakmak lazim. Youtubedan once temel sonra teknik arastirip bakin. Araci kurumla calisiyorsaniz , yatirim uzmaniniza sorabilirsiniz.Çok yüksek maliyette kalan hisselerim var agrot, ekos, hatsan bunlarda hiç maliyet düşürmeye de uğraşmadım vadeli de az bir param var acaba maliyet mi düşürsem
Uzun vade icin sikinti yok ama kisa vade birnsey beklemeyin diyorlar.Doas napıyorsun bebeğim sana yakışıyormu bu hareketler aramıza duvarlar örüyorsun. Hissenin içine ettiler. Durmadan hedef düşürüyorlar birde.
ben uzun vade ve temettü için tutuyorum açıkcası.ford da iyi ama şu aşamada değişim sanki geç gibi.gerçi maliyetinede bağlı.240lar falan satılabilirdi belki.para olsa eklenirmi bilmiyorum.188ler falan gelmese bariUzun vade icin sikinti yok ama kisa vade birnsey beklemeyin diyorlar.
Ben de bu hissemi degissem mi diye dusunuyorum. Gec kaldim ama millet bu fiyatlardan topluyor
Uzun vade de sikinti yok zaten bence onumuzdeki yil iyi olacak. Yorumlardan da oyle anliyorum. Tabi degisebilir.ben uzun vade ve temettü için tutuyorum açıkcası.ford da iyi ama şu aşamada değişim sanki geç gibi.gerçi maliyetinede bağlı.240lar falan satılabilirdi belki.para olsa eklenirmi bilmiyorum.188ler falan gelmese bari
Aynen ben de dinliyorum.sertaç ekeke izlicem biraz.az önce albatros portföy yorumlarını izledim.adam fordcu.migroscu tavcı :))