Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Herkes bıraktı galiba:) Tam da ben altın fonu almışken bu düşüş ABD seçimlerinin etkisi midir acaba?😅neye güveneceğimizi şaşırdık.
Yoo yazmayi biraktim sadece . Ogrenmeye ve takibe devam. 😊😊🙈
Bu kadar cok dusuk hic beklemiyordum. Kimseye sebep olmak istemem.
Bizden daha acemi insanlarda okuyordur. Ne biliyim oyle dusundum.
Altin eve tramp secildigi icin dustu. Biraz yatay gidecekmis sanirim. 2025 te de iyi olur diyorlardi ama zaman ne gosterir bilmem. Yatirimlik degil, kenarda paranin degerini korur

selamlar .nasılsınız.elimdeki az para vardı tüpraş ve doaşa ekleme yaptım.thyo karla çıktım.şuan beklemede.gwind aksen için araştırma yapıyorum hedef fiyat vs. bim baya önce elden çıkarmıştım.yine almak istiyorum.çok yükseldi.karla çıkmıştım ama aciliyet olmasa satmasaymışım ballıkaymaklı bir kar elde etmiş olurdum.bucim hala elimde öylece kenarda bekliyor.bir türlü nasip olmadı onu elden çıkarmak.arkalara sakklanmış öğrenci misali gözüm görmüyo gibi garip şekilde.mavi hala portföyümde enrjsada öyle ufak ufak ekliyorum -3' düşdüğünde günlük

selamlar .nasılsınız.elimdeki az para vardı tüpraş ve doaşa ekleme yaptım.thyo karla çıktım.şuan beklemede.gwind aksen için araştırma yapıyorum hedef fiyat vs. bim baya önce elden çıkarmıştım.yine almak istiyorum.çok yükseldi.karla çıkmıştım ama aciliyet olmasa satmasaymışım ballıkaymaklı bir kar elde etmiş olurdum.bucim hala elimde öylece kenarda bekliyor.bir türlü nasip olmadı onu elden çıkarmak.arkalara sakklanmış öğrenci misali gözüm görmüyo gibi garip şekilde.mavi hala portföyümde enrjsada öyle ufak ufak ekliyorum -3' düşdüğünde günlük
Selaaam yekta iyiki yazdin😊iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
Ben resmen kipirdamadim yerimden ,oyle bekliyorum. Arada ekleme yaptim.
Sira geliyor benim hisselere😅
Bu sene resmen al sat senesiymis.
Biraz firsat buldukca egitimler dinleyip kendimi gelistiriyorum.
Aksen ben de var iyi olacak gibi, epeydir dusuk.
Gwind de iyi ama teknik nasil suan bilmiyorum.

Selaaam yekta iyiki yazdin😊iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
Ben resmen kipirdamadim yerimden ,oyle bekliyorum. Arada ekleme yaptim.
Sira geliyor benim hisselere😅
Bu sene resmen al sat senesiymis.
Biraz firsat buldukca egitimler dinleyip kendimi gelistiriyorum.
Aksen ben de var iyi olacak gibi, epeydir dusuk.
Gwind de iyi ama teknik nasil suan bilmiyorum.
Borsa acayip bişey. İlk dönemler elimde sağlık sek. ve anadolu hayat vardı ve inanılmaz düşük maliyetle almıştı karla çıkmıştı. Şuan öyle böyle uçmamış fiyatları. Tekrar değerlendirmek için teknik bakmam lazım. Oneasında çakılmak fena oluyor. Gıda sektörü de eklemem lazım. Portföyüm baya zayıfladı. Kısa vade eklenecek hisselerde bulmam lazım. Kafam bi milyon. Doas cakılıp duruyor. 206 lar gözüküyor teknikte bakalım. Aksende eklemek istiyorum en az 50 lot kadar. Alım yerlerine bakayımda

Borsa acayip bişey. İlk dönemler elimde sağlık sek. ve anadolu hayat vardı ve inanılmaz düşük maliyetle almıştı karla çıkmıştı. Şuan öyle böyle uçmamış fiyatları. Tekrar değerlendirmek için teknik bakmam lazım. Oneasında çakılmak fena oluyor. Gıda sektörü de eklemem lazım. Portföyüm baya zayıfladı. Kısa vade eklenecek hisselerde bulmam lazım. Kafam bi milyon. Doas cakılıp duruyor. 206 lar gözüküyor teknikte bakalım. Aksende eklemek istiyorum en az 50 lot kadar. Alım yerlerine bakayımda
Doas ben de var . Ve onumuzdeki yil da cok otomotiv iyi olmayacsk dedi birisi. Ama hisse ederi 400 ler gozukuyor yine. Aksen de iyi.

Ben de alim yerlerine bakiyorum suan eklemek icin . Hic acelem yok , 2025 ikinci yarisi faiz indirimleriyle daha iyi olacak diyorlar. Toplamam lazim.

Çok yüksek maliyette kalan hisselerim var agrot, ekos, hatsan bunlarda hiç maliyet düşürmeye de uğraşmadım vadeli de az bir param var acaba maliyet mi düşürsem
Grafiklerine bakmak lazim. Youtubedan once temel sonra teknik arastirip bakin. Araci kurumla calisiyorsaniz , yatirim uzmaniniza sorabilirsiniz.
Youtube da albatros yatirim, info falan neredeyse hergun yayinlari oluyor. Oralara da sorabilirsiniz.

Doas napıyorsun bebeğim sana yakışıyormu bu hareketler 🥲 aramıza duvarlar örüyorsun. Hissenin içine ettiler. Durmadan hedef düşürüyorlar birde.
Uzun vade icin sikinti yok ama kisa vade birnsey beklemeyin diyorlar.
Ben de bu hissemi degissem mi diye dusunuyorum. Gec kaldim ama🙈 millet bu fiyatlardan topluyor

Uzun vade icin sikinti yok ama kisa vade birnsey beklemeyin diyorlar.
Ben de bu hissemi degissem mi diye dusunuyorum. Gec kaldim ama🙈 millet bu fiyatlardan topluyor
ben uzun vade ve temettü için tutuyorum açıkcası.ford da iyi ama şu aşamada değişim sanki geç gibi.gerçi maliyetinede bağlı.240lar falan satılabilirdi belki.para olsa eklenirmi bilmiyorum.188ler falan gelmese bari

ben uzun vade ve temettü için tutuyorum açıkcası.ford da iyi ama şu aşamada değişim sanki geç gibi.gerçi maliyetinede bağlı.240lar falan satılabilirdi belki.para olsa eklenirmi bilmiyorum.188ler falan gelmese bari
Uzun vade de sikinti yok zaten😊 bence onumuzdeki yil iyi olacak. Yorumlardan da oyle anliyorum. Tabi degisebilir.
Benim maliyetim dusuk. Yine boyle cok dusmustu ,kimse almiyorken almistim.
400 lerde yuzde 25 sattim. Hepsine kiyamadim🥰
Yuzde 50 dusus beklemiyordum.
Yani cok bilmiyorum zaten , yavas yavas ogreniyoruz

X