Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Uzun vade de sikinti yok zaten😊 bence onumuzdeki yil iyi olacak. Yorumlardan da oyle anliyorum. Tabi degisebilir.
Benim maliyetim dusuk. Yine boyle cok dusmustu ,kimse almiyorken almistim.
400 lerde yuzde 25 sattim. Hepsine kiyamadim🥰
Yuzde 50 dusus beklemiyordum.
Yani cok bilmiyorum zaten , yavas yavas ogreniyoruz
bende yukarı sevilerdeyken yarısını satmıtım ama acil ihtiyaç için satmıştım.düşüş durduğunda alım yerlerini yakalayıp o yarı kalan kısmı ekleyeceğim.para lazım tabi.selec için ne düşünüyorsun

bende yukarı sevilerdeyken yarısını satmıtım ama acil ihtiyaç için satmıştım.düşüş durduğunda alım yerlerini yakalayıp o yarı kalan kısmı ekleyeceğim.para lazım tabi.selec için ne düşünüyorsun
Cok bilgim yok ama teknik olarak ,iyi duruyor.buralardan almazdim ben yukarida fiyati. Bilgisayarim acikti. Is bankasi ozet baktim. Hedef fiyat 65 .
Yani eklenmez ama beklenebilir bence😊 sadece yorum🌸

🙈🙈

Eklentiler

• 1000103056.jpg
    1000103056.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 22
Valla ekledikçe ekliyorum bakıyorum iyileşiyor hop daha dip😃Ben fiziki altın alıyorum borsaya artık daha az atıyorum
Ya bist 100 de dusen kirilinca umitlerim artmisti. Bu geri cekilme de , dip olarak, son alim firsati diyorlar.
Neyse artik eklemeye devam . Ben altin pek almiyorum. Alinmali aslinda ama fiyatlar dusukken hisse almak daha mantikli geliyor.
Bu arada ihtiyac halinde ,Allah korusun, altinci anneme guveniyorum😬😬 ihtiyac olmasin da

X