- 30 Mayıs 2015
- 4.679
- 10.455
- 33
-
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.721
25 le almışız yaHektas kotu olmus. Cok dustu. Hektas ve gubre hakkinda fikrim yok ama cimsa ben de var . Ve suan yukari hareket yapmaya basladi. Maliyetiniz ne bilmiyorum ama ilk hedefi 40lar sonra ,son gordugu zirve olacak sanirim.
Cikacak gibi gozukuyor25 le almışız yainşallah çıkar rahat bir nefes alırız hepimiz
Kızlar bu kontr için napcaz ya bedelli mi gelmiş ne olmuş
Bazi bankalar direk hesaptan cekiyormus. Aiz bankaniza sorabilirsiniz. Bedelliye katilmak icin son gun sanirim 2 agustos. Ama o zamana para yatitmayi birakmayinKızlar bu kontr için napcaz ya bedelli mi gelmiş ne olmuş
Teşekkür ederimBazi bankalar direk hesaptan cekiyormus. Aiz bankaniza sorabilirsiniz. Bedelliye katilmak icin son gun sanirim 2 agustos. Ama o zamana para yatitmayi birakmayin
Merhaba borsayla alakaniz yoksa hic bulasmayin. Hisse tavsiye edemiyoruz.Merhaba, borsayla ya da parayı değerlendirmeyle hiç alakam yok ne yazık kiAncak şöyle bir durum var 80-90 bandında kredi kartı borcumuz var çoğu taksitli mobilya ödemeleri. Şimdi ise ekstradan bir 50 bin tl para geçecek elime ve ben bu parayı harcamak istemiyorum. Kredi kartlarına mı atmalı yoksa borsaya mı atmalı bilmiyorum. Küçük bir meblağ bence borsada çok getiri olmaz gibi geliyor ama bilmiyorum ne yazık ki. Kredi kartlarını da yavaşta olsa ödüyoruz zamanla azaltarak dişimizi getirdik bu duruma böyle mi devam etmeli bilemedim.
Ben de senin gibiyim olsa nakitim affetmem. Ama bu ara iyice bezdirdi. Umutlar pazartesiye inşallahMerhaba borsayla alakaniz yoksa hic bulasmayin. Hisse tavsiye edemiyoruz.
Arastirip alayim derseniz ,siz bilirsiniz.
ben borsaciyim(yani seviyorum anlaminda). Hemen atarim 3 5 affetmem
Valla ben de bezdim. Acikcasi ilk yaridan beklentim cok yoktu ama bu kadar dusus de beklemiyordum. Iyi hisselerden kar alip, yenilebilir enerjilerw ekledim. DustukceBen de senin gibiyim olsa nakitim affetmem. Ama bu ara iyice bezdirdi. Umutlar pazartesiye inşallah
Herkes gibi ben de parayı çok zor kazanıyorum o yüzden de çok korkuyorum kaybederim diye ondan şimdiye kadar hiç bulaşmadımMerhaba borsayla alakaniz yoksa hic bulasmayin. Hisse tavsiye edemiyoruz.
Arastirip alayim derseniz ,siz bilirsiniz.
ben borsaciyim(yani seviyorum anlaminda). Hemen atarim 3 5 affetmem
Yani gecmis medajlari okuyarak baslayin bence.Herkes gibi ben de parayı çok zor kazanıyorum o yüzden de çok korkuyorum kaybederim diye ondan şimdiye kadar hiç bulaşmadım
Kaybetme durumlarını araştırıp öyle bir girmeye çalışıcam, en azından hisse önerisi değil de başlangıç için ne kadar yatırmalıyım şeklinde bir öneri istesem ? Nerden takip edebilirim nasıl yapmalıyım düşünce çıkmalı mıyım direkt ? Çok genel sorular soruyorum biliyorum kusura bakmayın.
Ben de görselde fikre katılıyorum...Valla ben de bezdim. Acikcasi ilk yaridan beklentim cok yoktu ama bu kadar dusus de beklemiyordum. Iyi hisselerden kar alip, yenilebilir enerjilerw ekledim. Dustukce
dustuler. Stopta olamadim. Olmak gerekiyormus hakkaten.
Iki yari umitliyim.
Hele faiz indirim haberleri bakalim. Insallah umdugumuzu buluruz. Ve sunu eklemek istoyorum ve katiliyorum
Geçen ay 15bin kredi kartımı eksik yatırdım 900tl faiz kesmişler valla çok canım sıkıldı.Ben hep eksik yatırırdım borsaya atardım eksi hesaptan çekerdim ama artık bu tarz taklalar zor ben aldımMerhaba, borsayla ya da parayı değerlendirmeyle hiç alakam yok ne yazık kiAncak şöyle bir durum var 80-90 bandında kredi kartı borcumuz var çoğu taksitli mobilya ödemeleri. Şimdi ise ekstradan bir 50 bin tl para geçecek elime ve ben bu parayı harcamak istemiyorum. Kredi kartlarına mı atmalı yoksa borsaya mı atmalı bilmiyorum. Küçük bir meblağ bence borsada çok getiri olmaz gibi geliyor ama bilmiyorum ne yazık ki. Kredi kartlarını da yavaşta olsa ödüyoruz zamanla azaltarak dişimizi getirdik bu duruma böyle mi devam etmeli bilemedim.