- 12 Nisan 2012
- 4.337
- 6.526
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam sinir bozucu bir durum aylardır çok fena ve sabrım tukendihisselerin hiç yükselmemesi şaka mı
Çok geriledi ve yeni yerine gelmesi acaba ne zaman diyerek bakıyorum...O akadar takip et yerinde say
Umitler sonbahara insallah
Faiz indirimlerinin lafi yeter diyorlar. Ama siralama var yine. Net dogru soyleyemiyecegim. Once bankalar, sonra blue cip hisseler , sonra yan tahtalar gibi.Çok geriledi ve yeni yerine gelmesi acaba ne zaman diyerek bakıyorum...
aynen yaaa biz de oradaki paraya güvenerek ve hesapta olmayan (taşınmamız gerekiyor) harcamalar yaptık hem borçları ödeyemiyoruz hem orada eksideyiz full batışTam sinir bozucu bir durum aylardır çok fena ve sabrım tukendi
Hangi hisseler var elinizde? Allah kolaylik versinaynen yaaa biz de oradaki paraya güvenerek ve hesapta olmayan (taşınmamız gerekiyor) harcamalar yaptık hem borçları ödeyemiyoruz hem orada eksideyiz full batış
Biraz daha sabredecegiz yaz mevsimi daha iyi olurdu bu yıl gerçekten kötü. Ben de aynı durumdayim. Hiç keyif vermiyoraynen yaaa biz de oradaki paraya güvenerek ve hesapta olmayan (taşınmamız gerekiyor) harcamalar yaptık hem borçları ödeyemiyoruz hem orada eksideyiz full batış
Malesef bir çoğu olması gerekenden çok geride kaldı endekse rağmen.Benim de gözüm yollarda. Artmıyor bir türlü. Thy resmen öyle kaldı.
Merhabalar bir ara ben de borsaya merak salmıştim sonra tüm hisseleri satıp altın sertifikasına geçtim onu da çekip fiziki altına çevirdimKızlar fon alan var mı
Son günlerde çok sık karşıma çıkıyor bi araştırmam lazım galibaMerhabalar bir ara ben de borsaya merak salmıştim sonra tüm hisseleri satıp altın sertifikasına geçtim onu da çekip fiziki altına çevirdim
Geçen bı 10 bin TL elime geçti hissebazli yatırım fonuna yatırdım İlk başlarda zarar wttim borsa dususteydi ama iki gün ustuste borsa yüksek kapatınca birden artı 500 de görünce yatırım fonlarının daha mantıklı olduğunu düşündüm
Tabi uzun vade için
Yine de tekrarlamakta fayda var yatırim tavsiyesi değildir:
Kızlar fon alan var mı
ben bono-tahvilden devam, aldığım fonlar da kaybettirmeye başkayınca sattım en son. ata öı ne vardı savunma sanayii. ondan almıştım ama savunma da düşüyor, güvendiğim dağlara kar yağdı:)Kızlar fon alan var mı
çok teşekkür ederim hepimize inşallahHangi hisseler var elinizde? Allah kolaylik versin
Hektas kotu olmus. Cok dustu. Hektas ve gubre hakkinda fikrim yok ama cimsa ben de var . Ve suan yukari hareket yapmaya basladi. Maliyetiniz ne bilmiyorum ama ilk hedefi 40lar sonra ,son gordugu zirve olacak sanirim.çok teşekkür ederim hepimize inşallah
ben hamileyken aldığımız hisseler duruyor hala o ara uçuyordu borsa bozdurmayalım sonra kredi kartını öderiz dedik bebeğim 1 yaşını geçti şimdi neredeyse hisseler yarı yarıya düştü
hektaş, çimsa, gübre
çok teşekkür ederim hepimize inşallah
ben hamileyken aldığımız hisseler duruyor hala o ara uçuyordu borsa bozdurmayalım sonra kredi kartını öderiz dedik bebeğim 1 yaşını geçti şimdi neredeyse hisseler yarı yarıya düştü
hektaş, çimsa, gübre