Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Çok geriledi ve yeni yerine gelmesi acaba ne zaman diyerek bakıyorum...
Faiz indirimlerinin lafi yeter diyorlar. Ama siralama var yine. Net dogru soyleyemiyecegim. Once bankalar, sonra blue cip hisseler , sonra yan tahtalar gibi.
Ben dustukce yenilebilir enerjiye agirlik verdim .orda hata yaptim.
Uzunda sikinti yok. Ama bu sene faiz artirimlsrimdan dolayi bebek hisseler boyle olurmus.
Takip ettigim .tavhl, ulker,grsel gibi hisseler zarar ettirmedi. Aksa , enkai gibi de.
Iste zorla insana al sat yapmayi ,ogrenine getirdiler. Ee boyle yatirim olur mu?

Kızlar fon alan var mı
Merhabalar bir ara ben de borsaya merak salmıştim sonra tüm hisseleri satıp altın sertifikasına geçtim onu da çekip fiziki altına çevirdim
Geçen bı 10 bin TL elime geçti hissebazli yatırım fonuna yatırdım İlk başlarda zarar wttim borsa dususteydi ama iki gün ustuste borsa yüksek kapatınca birden artı 500 de görünce yatırım fonlarının daha mantıklı olduğunu düşündüm
Tabi uzun vade için
Yine de tekrarlamakta fayda var yatırim tavsiyesi değildir:🙃

Merhabalar bir ara ben de borsaya merak salmıştim sonra tüm hisseleri satıp altın sertifikasına geçtim onu da çekip fiziki altına çevirdim
Geçen bı 10 bin TL elime geçti hissebazli yatırım fonuna yatırdım İlk başlarda zarar wttim borsa dususteydi ama iki gün ustuste borsa yüksek kapatınca birden artı 500 de görünce yatırım fonlarının daha mantıklı olduğunu düşündüm
Tabi uzun vade için
Yine de tekrarlamakta fayda var yatırim tavsiyesi değildir:🙃
Son günlerde çok sık karşıma çıkıyor bi araştırmam lazım galiba

Hangi hisseler var elinizde? Allah kolaylik versin
çok teşekkür ederim hepimize inşallah 🥹
ben hamileyken aldığımız hisseler duruyor hala o ara uçuyordu borsa bozdurmayalım sonra kredi kartını öderiz dedik bebeğim 1 yaşını geçti şimdi neredeyse hisseler yarı yarıya düştü🤣🤣
hektaş, çimsa, gübre 😞

çok teşekkür ederim hepimize inşallah 🥹
ben hamileyken aldığımız hisseler duruyor hala o ara uçuyordu borsa bozdurmayalım sonra kredi kartını öderiz dedik bebeğim 1 yaşını geçti şimdi neredeyse hisseler yarı yarıya düştü🤣🤣
hektaş, çimsa, gübre 😞
Hektas kotu olmus. Cok dustu. Hektas ve gubre hakkinda fikrim yok ama cimsa ben de var . Ve suan yukari hareket yapmaya basladi. Maliyetiniz ne bilmiyorum ama ilk hedefi 40lar sonra ,son gordugu zirve olacak sanirim.

X