- 12 Nisan 2012
- 4.529
- 6.788
-
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Aynen katılıyorum. Yine bekleyen yada THY a ekleme yapan kazandı. Ama temel ve teknik analiz öğrenmeye fırsat varsa daha çok kazanılabilir.Pandemide uçuşlar kapanınca thy düştü mesela. Açılınca yükseldi. Piyasa okumayı iyi bilmek lazım. İşi bilenler güzel kazanıyor ama çık sabır istiyor.
Doğrudur yabancı oranı düşük. İşte böyle krizler borsa da fırsat diyorlar , dusukten toplamak için.Ben büyük şirketlerde bile manipülasyonu gördükten sonra çok soğudum. Yabancı oranı düşük, tahtalar çok kolay yönetilebilir geliyor bana. Önümüzdeki sürecide düşününce çok uzaklaşıyorum
En bilinen temettü hisselerinde bile reklam ve viop oldu, hisse yüzde 25 aşağıda şu anda. Destek direnç bilmeyen düştükçe alır ama nereye kadar?
Defalarca alıp defalarca hesabı boşalttım pisman olacak olsamda önümüzdeki 2 yılı dışarıdan izlemeyi tercih ediyorum
Doğrudur yabancı oranı düşük. İşte böyle krizler borsa da fırsat diyorlar , dusukten toplamak için.
Bir de ülke de istikrar sağlanırda yabancılar gelirse o zaman güzel yukselis başlar.
Zaten çok büyük miktar para için bilgi çok önemli. Stressiz biriktirme için her ay belli miktar ,kumbara misali biriktirme.
Bir de temettü hissesi olunca ,daha iyi.
Yani altin yanında olmalı bence hisse
Herkes diyor ya para biriktiremiyorum diye. Biz de şu bu gereksiz şeyler alıp, pek koyamıyorum. Şimdi düşünüyorum hep gerekli mi? Ben bununla hisse alirim
Bence izleme fırsat bu zamanlar. Umarım salgın, savaşlar biterse normale dönersek yani,öyle olacak ins
Ben twettera göre al sat yapmıyorum.Twitter yorumları yanıltıcı oluyor. Örneğin klrho hissesi için kiler holdingin diye yerden yere vurdular sanırım 10 tavanı geçti hala da kazandırıyor. Koroplast için de tamamı borçlara gidecek kötü denildi girmedim iki tavan yaptı iki günde
Siz kimleri takip ediyorsunuz izahname okumayı bilmiyorum benimki biraz bodoslama oluyor hisse bozunca kaçıyorum kışın daha cesurdum vesbe, Ereğli,toaso, Kardemir, İsdemir vardı elimde bir günde hepsi taban olunca sattım. Çevremde de bilen yok zaten kumar sanıyorlar o yüzden çokta bahsetmiyorum.
Aynen spek oluyor o kagitlarda. Ben YouTube dan hissenin ismini yazıyorum. Temel analizini dinliyorum . Yatırımlarına göre ben de o hisseye yatırım yapiyorum.Bazı hisseler var iki gün tavan hah bu iyi diyorum bı bakıyorum üç gün taban resmen oyun oynanıyor küçük yatırımcı ile
Merhaba teşekkür ederimMerhaba topiğin hayırlı olsun :)
ben hisse yatırımı 6 senedir ufak ufak yapıyordum ama 2 senedir öğrenmeye gayret ediyorum.
önceleri senin gibi al sat yapılması gerekiyor sanıyordum. ama bir hissem 2 ye katladı sattım şu an 4 e katladı ve temettü de veren bir şirket. öğrendikçe sattığıma pişman oldum.
neyse şu anki süreçte bir kaç hissede lot hedefim olmakla birlikte bazı beğendiğim hisseleri de 1-2 adet alımlar yaparak çeşitlendirmeye başladım. ileride belki onlar için de lot hedefi belirlerim..
Merhaba teşekkür ederimMerhaba, topigin hayırlı olsun.
Ben de dün altın hesabındaki parayla hisse senedi aldım, al-sat yapmayı düşünmüyorum. O paraya ihtiyacım yok, torunumun gelecegi için biriktirdiğim para. Uzun vade hisse senedinde tutacağım, bakalım hayırlısı...