- Konu Sahibi Fistiklicikileta
O sayfalar borsa hakkında pek Bilgi vermiyorlar. Tuncay turşucu,karavanda borsa, temettü hocam takip etmenizi tavsiye ederimözelden yollayabilir misiniz o sayfaları? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sayfalar borsa hakkında pek Bilgi vermiyorlar. Tuncay turşucu,karavanda borsa, temettü hocam takip etmenizi tavsiye ederimözelden yollayabilir misiniz o sayfaları? :)
ben de garanti bankası kullanıyorumkızlar selam. borsa'ya giriyorum. hangi borsa uygulamasını /platformunu kullanıyorsunuz?
Bende bu kafadayım işte ama o güvenilir şirketi iyi tespit etmek gerekSelamlar...
Ben de birikimimin bir kismini uzun vadeli borsaya yatırdım. 4 ay önce güvendiğim iki şirketten hisse aldım, düzenli olarak her ay arttıriyorum. Al-sat değil, al-yat yapıyorum. 4 ayda bile güzel kazandım, bereketli olsun...
Benim planımda bu yöndeSelamlar...
Ben de birikimimin bir kismini uzun vadeli borsaya yatırdım. 4 ay önce güvendiğim iki şirketten hisse aldım, düzenli olarak her ay arttıriyorum. Al-sat değil, al-yat yapıyorum. 4 ayda bile güzel kazandım, bereketli olsun...
Al yat ifadesine bayıldımSelamlar...
yaparsin yeter ki para olsun hisse adı seç lot sayısı yaz al de tamamHesap açtım ama gel görelim kullanmayi henüz beceremedim sabırla yavaş yavaş
ekleyebileceğin tutar az ise iki hisse mantıklı ama büyük ise riski bölmeni tavsiye ederim. bazen sektörel olarak çok düşüşler oluyor ya o yüzden.Ben de sıkı takipteyim borsayı. Az az olsa da 2023 için birikim hedeflerim var. 2 hisse belirleyip 1 tanesi ile al sat diğeri ile al yat yapmayı planlıyorum. Bu aydan inşallah ufaktan başlayacağım
Tutarım az. Kredi ödüyorum bir taraftan. Sepet Biraz da altın alırım ortaya karisik evet bazen ciddi düşüşler oluyor pandemi de çok düşüktü bazı hisseler şimdi uçuyor.ekleyebileceğin tutar az ise iki hisse mantıklı ama büyük ise riski bölmeni tavsiye ederim. bazen sektörel olarak çok düşüşler oluyor ya o yüzden.
Evet altın daha mantıklı geliyor bana da. Hektaş hakkında ne düşünüyorsun peki şuan düşüşte tekrardan 30ları görür mü sence? 30dan alayım uzuuun vadede dursun diyorum. Herkes al yat yatirimi oldugunu soyluyor zaten ben de o amacla almak ve bekletmek istiyorum bakalımSelam herkese ,hosgeldiniz kizlar
Nerelerdeydiniz, topigi açtım yazan yok diye pek yazmıyordum ben de . Herkes faydalansın el atsın borsamiza diye actim
Güzel bir yükseliş oldu. Pazartesi ,sali biraz düşüş bekleniyor, fakat hisse bazlı bakmak lazım. Telaş yapmaya gerek yok . Mesela cuma günü de düşüş oldu ama benim hisselerim çok düşmedi.
Bu düşüşler al yat yapanlar için fırsat zaten. Seçim e kadar bir yükseliş daha bekleniyor. Bakalim neler olacak.
Al sat için konjonktüru, al yat için tersini yapın diyorlar .
Suan elimdekilerin bir kısmı ile orta vade al sat yapiyorum . Ocaktan sonra her ay ekleyerek yapicam bir şeyler. Her gün bir şeyler öğrenmeye calisiyorum borsayı seviyorum.
Sade frappe Amerika faiz artırımına devam ettiği sürece dolar euro düşmez diye okudum, bir yerde bugün.
Ben dolar euro almam ama altin alırdım bu fiyatlardan sanırım. Çünkü 1 yıldır neredeyse aynı fiyatta. Herkesin kendi tercihi. Kimse bilemez sonucta
Borsa işinde paniğin pek yeri yok ama bizim gibi tecrubesizler hemen aman aman amannnnn moduna gidip stresle satayim moduna giriyor. Ben de vakti zamanında o zamanki en yuksek seviyesinden 20 tlden vakko hisse senedi almistim sonra hisse 10 liralara kadar düştü eşim sattirdı hepsini param yarı yarıya deger kaybetmisti. Simdi bakiyorum da 60lara yukselmiş hisse. Alip sonrasinda da hic bakmamak gerekiyor saniyorumMerhaba. Ben de yeni merak salanlardanım. 1 yıldır birikimim boş yere altında yatıyordu, hiç kar edemedim. Farkettim ki borsa yatırım için kısa vadede daha kazançlı. 3 şirketin hisselerinden aldım. Şu anda ikisi zararda aslında ama sabırla bekleyeceğim. Biliyorum ki bikaç aya iyi getirileri olacak. Heyecanı da seviyorum galiba
Merhaba hayırlı olsun hisselerintemeli iyi olan hisse ise iyi olacaktır. İlk alımda hep zarar yada ufak kar oluyor. Başlangıç için bist 30 hisseleri daha iyi.Merhaba. Ben de yeni merak salanlardanım. 1 yıldır birikimim boş yere altında yatıyordu, hiç kar edemedim. Farkettim ki borsa yatırım için kısa vadede daha kazançlı. 3 şirketin hisselerinden aldım. Şu anda ikisi zararda aslında ama sabırla bekleyeceğim. Biliyorum ki bikaç aya iyi getirileri olacak. Heyecanı da seviyorum galiba
Hektas güzel bir hisse . Önden fiyatlandı biraz , 2023 te de iyi olacak diyorlar alım yeri için youtube videolarına bakın.Evet altın daha mantıklı geliyor bana da. Hektaş hakkında ne düşünüyorsun peki şuan düşüşte tekrardan 30ları görür mü sence? 30dan alayım uzuuun vadede dursun diyorum. Herkes al yat yatirimi oldugunu soyluyor zaten ben de o amacla almak ve bekletmek istiyorum bakalım