Amiinn inşallahSelam sucum. İyi gidiyor çok şükür. Sonunda beklenen düzeltme geldi ama 1 hissem hariç etkilenmedim çok. Yeotk almistim, maliyetim düşük yinede .
Yıl sonu her şey daha güzel olacak diye umuyorum.
Allah bereket versin daha çok çoğalsın birikimlerimiz ins
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- borsa borsacı kadınlar hisse önerileri hisse senedi yatırım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?herkesin yatırımları çoğalsın inşallah :) ama 100 bin eskidendi ya bu enflasyonla 250-300 binden sonra kolay artık.
benim daha az portföyüm 65 bin oldu. yine altın ve borsa dengesi kurmaya çalışarak devam :))
benim daha az portföyüm 65 bin oldu. yine altın ve borsa dengesi kurmaya çalışarak devam :))
Instagramda takip ettiğim birkaç birikim sayfası var onlar100binden sonraki artışın daha hızlı büyüttüğünu söylüyorlarherkesin yatırımları çoğalsın inşallah :) ama 100 bin eskidendi ya bu enflasyonla 250-300 binden sonra kolay artık.
özelden yollayabilir misiniz o sayfaları? :)Instagramda takip ettiğim birkaç birikim sayfası var onlar100binden sonraki artışın daha hızlı büyüttüğünu söylüyorlar
Selam hosgeldinben ziraat kullanıyorum . Sürekli al sat yapmadığım için.kızlar selam. borsa'ya giriyorum. hangi borsa uygulamasını /platformunu kullanıyorsunuz?
Acele etme girmek için, borsa hızlı yükseldi. Aralık 1.haftasi veya 2. Haftası bir düşüş bekleniyor. Tabi bütün hisseler düşmez, hisse bazlı düşebilir ama o an düştüğünde ilk olarak çoğunluk dusuyor.o zaman girmek mantikli olabilir.
Borsa hakkında bilgin var mı?
Hisselerin belli mi? Belli ise youtubedan teknik analiz olarak arat ,ona göre al.
hiçbir bilgim yok, annem tutturdu girelim diye. enerjim de yok merakım da. iki tane hisse öğrenmiş onlara bak falan dedi. hala bakmadım.Selam hosgeldinben ziraat kullanıyorum . Sürekli al sat yapmadığım için.
Acele etme girmek için, borsa hızlı yükseldi. Aralık 1.haftasi veya 2. Haftası bir düşüş bekleniyor. Tabi bütün hisseler düşmez, hisse bazlı düşebilir ama o an düştüğünde ilk olarak çoğunluk dusuyor.o zaman girmek mantikli olabilir.
Hisselerin belli mi? Belli ise youtubedan teknik analiz olarak arat ,ona göre al.
Bende borsaya küçükte olsa bir girmeyi istiyorum.İş arkadaşlarımda girdi.Bu sene çok kar yapmış bire dört verenler olmuş.Bir arkadaşım faizsiz kredisiz sıfır ev aldı bir senede.Önceden çok korkardım adı geçince bile ürperirdim kumar gibi gelirdi ama ne bileyim bu sene içimde çok istek var.Verdiğiniz tarihler için teşekkürler.Biraz daha bekleyelim.Selam hosgeldinben ziraat kullanıyorum . Sürekli al sat yapmadığım için.
Ya iyi düşünmüş annen. Suan için kenarda belli miktar paran yoksa yapılabilecek en mantıklı yatırım bencehiçbir bilgim yok, annem tutturdu girelim diye. enerjim de yok merakım da. iki tane hisse öğrenmiş onlara bak falan dedi. hala bakmadım.
Ben hiç bilmeyenler için yuksek oran temettü veren hisseleri araştırmalarını öneriyorum. Çünkü onlar karını artiyor ve paylaşıyor.
Onun dışında temettü vermeyen büyüme hisseleri var.
Tuncay tursucu,tunç satiroglu, yatırım 101 ,info yatırım kanallarını youtube dan takip etmeni öneririm. Özellikle son yayınladıkları videoları dinle.
Geçmiş videolarına da bakabilirsin.
Sansliymis arkadaşınız . Evet o kadar veren hisseler . Ben borsaya girerken kötü başlangıç yaptığım için, daha temkinli davrandım. 1 e 2 kazandım. 1 hisse de 1 e 4 kazandım sadece o da küçük meblağ sayilir.Bende borsaya küçükte olsa bir girmeyi istiyorum.İş arkadaşlarımda girdi.Bu sene çok kar yapmış bire dört verenler olmuş.Bir arkadaşım faizsiz kredisiz sıfır ev aldı bir senede.Önceden çok korkardım adı geçince bile ürperirdim kumar gibi gelirdi ama ne bileyim bu sene içimde çok istek var.Verdiğiniz tarihler için teşekkürler.Biraz daha bekleyelim.
Şimdi biraz orta vade al sat yapiyorum . Bakalim
orta vade dediğiniz kaç aylık bir süreç oluyor? ya da neye göre ben bunu satıcam diyorsunuzSansliymis arkadaşınız . Evet o kadar veren hisseler . Ben borsaya girerken kötü başlangıç yaptığım için, daha temkinli davrandım. 1 e 2 kazandım. 1 hisse de 1 e 4 kazandım sadece o da küçük meblağ sayilir.
Şimdi biraz orta vade al sat yapiyorum . Bakalim
Öncelikle ne olursa olsun temeli iyi hisse aliyorum . Ucuz olmasına dikkat ediyorum . Suan pek ucuz hisse kalmadı sayilir teknik analiz öğrendim ona göre al sat yapiyorum.orta vade dediğiniz kaç aylık bir süreç oluyor? ya da neye göre ben bunu satıcam diyorsunuz
Tam ay veremicem ama ortalama 6 ay diyelim, daha kısa da olabilir.
Gani gulaydin var twiterda, genelde hisselerin ederini hesaplıyor. Onu takip ediyorum .
Vakti olmayanlar ve hic bilmeyenler için uzun vade tavsiye ederim . 1 sene ve üstü. En güzeli bist 30 hisseleri ,koç ve oyak şirketleri bana göre
Tenettunun yatacağı günden 1 gün önce almanız yeterli, temettü almak için.Bir şey daha soracağım. Bu temettülü şirketler, temettü vereceklerini borsaya bildirdikten sonra hisse alsak gene de kar payı alabiliyor muyuz? Bir bilginiz var mı?
Ama temettü alayim sonra satayım derseniz bir anlamı yok. Çünkü hisse temettü verince, fiyatından o kadar düşüyor.
Mesela eregli 28 liralari gördü. Orda aldınız. Temettü tarihi mart 2023 . Büyük ihtimal o zaman 55 60 lafı görecek diye bekleniyor. O zaman hem hisse bazlı kar ,hem de temettü alıyorsunuz.
Temettü hisselerini almanin mantığı söyle aslında. Bilmeyenler için yani. Yoksa al sat yapan çok.
Her ay dolar, altin alır gibi hisse de alıyorsun. Biriktiriyorsun.
Itfo var youtube da ,yazmistim daha önce onun kanalında da güzel bilgiler var ,borsa ile ilgili.
Evet ben de köklü şirketler olmasına dikkat ediyorum. Al satçı değilim yani o kadar tecrübem bilgim yok. Al kenara atçıyımÖncelikle ne olursa olsun temeli iyi hisse aliyorum . Ucuz olmasına dikkat ediyorum . Suan pek ucuz hisse kalmadı sayilir teknik analiz öğrendim ona göre al sat yapiyorum.
Tam ay veremicem ama ortalama 6 ay diyelim, daha kısa da olabilir.
Gani gulaydin var twiterda, genelde hisselerin ederini hesaplıyor. Onu takip ediyorum .
Vakti olmayanlar ve hic bilmeyenler için uzun vade tavsiye ederim . 1 sene ve üstü. En güzeli bist 30 hisseleri ,koç ve oyak şirketleri bana göre
hımm anladım dediğiniz yerlere de bakayım. Kumbara gibi düşündüm yani kumbaraya para atacağıma oraya atıyorum. Öyle çok büyük miktarlar atamıyorum. İnşallah ileride büyürTenettunun yatacağı günden 1 gün önce almanız yeterli, temettü almak için.
Ama temettü alayim sonra satayım derseniz bir anlamı yok. Çünkü hisse temettü verince, fiyatından o kadar düşüyor.
Mesela eregli 28 liralari gördü. Orda aldınız. Temettü tarihi mart 2023 . Büyük ihtimal o zaman 55 60 lafı görecek diye bekleniyor. O zaman hem hisse bazlı kar ,hem de temettü alıyorsunuz.
Temettü hisselerini almanin mantığı söyle aslında. Bilmeyenler için yani. Yoksa al sat yapan çok.
Her ay dolar, altin alır gibi hisse de alıyorsun. Biriktiriyorsun.
Itfo var youtube da ,yazmistim daha önce onun kanalında da güzel bilgiler var ,borsa ile ilgili.
Hiç yoktan iyidir tabi. Damlaya damlaya göl olur. Ben çocuklarıma da bu bilinci öğretmeye çalışıyorum. Bazen harçlıklarını getirip anne bana hisse al diyorlar kumbara da para biriktirmeye son info yatirimin güncel videolarını dinleyin . Beğendikleri hisseleri de paylaşıyorlar.Evet ben de köklü şirketler olmasına dikkat ediyorum. Al satçı değilim yani o kadar tecrübem bilgim yok. Al kenara atçıyım
hımm anladım dediğiniz yerlere de bakayım. Kumbara gibi düşündüm yani kumbaraya para atacağıma oraya atıyorum. Öyle çok büyük miktarlar atamıyorum. İnşallah ileride büyür
Mesela eşime falan kumar gibi geliyor. Yani bizim ne işimiz olur öyle şeyle diyorHiç yoktan iyidir tabi. Damlaya damlaya göl olur. Ben çocuklarıma da bu bilinci öğretmeye çalışıyorum. Bazen harçlıklarını getirip anne bana hisse al diyorlar kumbara da para biriktirmeye son info yatirimin güncel videolarını dinleyin . Beğendikleri hisseleri de paylaşıyorlar.
Borsaya yeni başlayanlar icin
Akbankkızlar selam. borsa'ya giriyorum. hangi borsa uygulamasını /platformunu kullanıyorsunuz?