• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben ilk defa borsayı denemrk istiyorum ama ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Bu bir uygulama mı yoksa internet üzerinden mi giricem? Nasıl kullanılır biraz açıklarmısınız.
Borsa bir yatırım aracı. Youtubedan daha kolay arastirabilirsiniz.
Halka arz olmuş sirketlere ortak oluyorsunuz. Ortak olmadan o şirketlerle ilgili araştırma yapabilirsiniz.
Bist 30 ,riski daha düşük sirketlerdir. Bir de temettü (karini) dağıtan şirketler var.
Başlangıç için temettü veren şirketler bana göre ideal. Ayrıca aylık olarak,ihtiyacınız olmayan parayla almalısınız.
Itfo ile birikim kanalını önerebilirim. Fikir sahibi olmanız açısından.
Nasılki ev ,araba alırken arastiriyorsak ,hisse alırken de arastirmaliyiz. Hiç bilmeden hisse almayın

Borsa bir yatırım aracı. Youtubedan daha kolay arastirabilirsiniz.
Halka arz olmuş sirketlere ortak oluyorsunuz. Ortak olmadan o şirketlerle ilgili araştırma yapabilirsiniz.
Bist 30 ,riski daha düşük sirketlerdir. Bir de temettü (karini) dağıtan şirketler var.
Başlangıç için temettü veren şirketler bana göre ideal. Ayrıca aylık olarak,ihtiyacınız olmayan parayla almalısınız.
Itfo ile birikim kanalını önerebilirim. Fikir sahibi olmanız açısından.
Nasılki ev ,araba alırken arastiriyorsak ,hisse alırken de arastirmaliyiz. Hiç bilmeden hisse almayın
Hangi uygulamayı önerirsiniz? Bir de yatırım hesabı açmamız gerekiyormuş sanırım borsayla ilgilene bilmek için. Mobil bankacılıkdan denedim ama yapamadım. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

Hangi uygulamayı önerirsiniz? Bir de yatırım hesabı açmamız gerekiyormuş sanırım borsayla ilgilene bilmek için. Mobil bankacılıkdan denedim ama yapamadım. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Evet ben ziraat kullanıyorum. Bilgisayardan açmıştım. Youtube da nasıl olacagi ile ilgili video vardı,ziraat bankası için.
Hiç bilginiz olmadan hisse almayın. Tunç satiroglu,Tuncay tursucu videolarını da tavsiye ederim. Uzun vade yatırım için hisseler yazarsanız çıkar.
Sonra da çıkan hisseyi youtube a yazıp araştırın.

Evet ben ziraat kullanıyorum. Bilgisayardan açmıştım. Youtube da nasıl olacagi ile ilgili video vardı,ziraat bankası için.
Hiç bilginiz olmadan hisse almayın. Tunç satiroglu,Tuncay tursucu videolarını da tavsiye ederim. Uzun vade yatırım için hisseler yazarsanız çıkar.
Tamamdır, çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Z borsayı mı indiiryoruz

kızlar selam
hisse senedi hesabı açtım kendime
hisseleri sadece ‘gün’ olarak seçebiliyorum, sebebi nedir?

selamlar, 40 bin kredi çektim. aklımda bir yatırım planlsması var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz 40 bin tl'yi?

selamlar, 40 bin kredi çektim. aklımda bir yatırım planlsması var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz 40 bin tl'yi?
Günaydın ben olsam yarısıyla altin , yarısıyla fon alırdım.
Aslında hisse alırdım. Ama daha önce hiç almadiysaniz, bu şekilde daha uygun.
Fonlardan, nnf ve katılım fonu hkh ye bakmanızı öneririm.
Bu arada temettü hisselerini de arastirmanizi öneririm 🌺

Günaydın ben olsam yarısıyla altin , yarısıyla fon alırdım.
Aslında hisse alırdım. Ama daha önce hiç almadiysaniz, bu şekilde daha uygun.
Fonlardan, nnf ve katılım fonu hkh ye bakmanızı öneririm.
Bu arada temettü hisselerini de arastirmanizi öneririm 🌺
yarısıyla dolar almak var aklımda ama ölü yatırım gibi olur sanırım. temettü hissem var ama önerdiğiniz diğer yatırım kanallarına bakacağım. teşekkür ederim 💐

yarısıyla dolar almak var aklımda ama ölü yatırım gibi olur sanırım. temettü hissem var ama önerdiğiniz diğer yatırım kanallarına bakacağım. teşekkür ederim 💐
Dolar yerine altin daha mantıklı. Yani cihat çiçek var youtube da o, ve başkalarından da dinledim kağıt para yatırım aracı değil diye.
Altında anca paranın değerini korur. Ben o yuzden yatırım olarak hisse diyorum.
Hangi temettü hissesini aldınız? Gerçi hepsi birbirinden değerli ☺️

Dolar yerine altin daha mantıklı. Yani cihat çiçek var youtube da o, ve başkalarından da dinledim kağıt para yatırım aracı değil diye.
Altında anca paranın değerini korur. Ben o yuzden yatırım olarak hisse diyorum.
Hangi temettü hissesini aldınız? Gerçi hepsi birbirinden değerli ☺️
size özelden yazıyorum. hisse adı vermek yasak olabilir belki

Fistiklicikileta Fistiklicikileta naptinnn nasıl gidiyor 😍😍 ben her ay 1000 TL ekleyebiliyorum hesabım 70 bin e ulaştı 50 binden 🥰 100 bin i görmek istiyorum 100 binden sonrası daha kolay geliyor diyolar😍
Selam sucum. İyi gidiyor çok şükür. Sonunda beklenen düzeltme geldi ama 1 hissem hariç etkilenmedim çok. Yeotk almistim, maliyetim düşük yinede .
Yıl sonu her şey daha güzel olacak diye umuyorum.
Allah bereket versin ❤️daha çok çoğalsın birikimlerimiz ins🥰

Back
X