• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Estağfurullah cok güzel ozetlemissiniz. Aklınıza geldikçe yazın lütfen. 🥰
Ben de konjjetore göre hareket edilmesi gerektiğini, daha önce dinlesemde, hisselerimden vazgeçemedim.
Simdi çok arastiriyorum , kafamda bayağı şirket oturdu,ama detaylar bitmiyor🤭 hepsini de alamiyorsun zaten.
En azindan elimde ki hisseler iyi .

Sakince beklemek lazım o zaman değil mi? Ekleme yapmak lazım?
Kademeli eklenebilir ama ne kadar düşeceği bilinmez. Yataya bağlayınca alin , diyorlar .
Youtube dan hissenin teknik analizini arat, destek noktalarından kademeli alinabilir.
Hisseleriniz neler? Sakıncası yoksa

Kademeli eklenebilir ama ne kadar düşeceği bilinmez. Yataya bağlayınca alin , diyorlar .
Youtube dan hissenin teknik analizini arat, destek noktalarından kademeli alinabilir.
Hisseleriniz neler? Sakıncası yoksa
Ben daha yeniyim ortaya karışık yardırdım açıkçası. Ereğli, hektaş, şişecam, gedik, vanet gıda.

Ve twiter canlı yayınları dinliyorum. Çok faydalı oluyor😊
Hala acemiyim tabiki borsa da ama yine de birkaç tecrübemi paylaşmak istiyorum.

Burayı msj yazmayan kişiler de okuyor diye.

Borsada hiç bilginiz yoksa , borsa ile ilgilenecek vaktiniz yoksa ,ya fonlara yatırım yapın yada temettü veren hikayesi olan hisselere.
Bu hisselere de youtube dan ulaşabilirsiniz
Sanırım bende temettüye yöneleceğim.

Borsaya ilgisi olan ,öğrenmek isteyen arkadaşlar için de.
Birkaç temel analiz eğitimi alsam da henüz içsel değer hesaplayamiyorum . Uğraşmayın çok açıkçası.

Hesaplayan kişilere, twiterdan denk geliyorum. Takip ettiğim de var. Gani gulaydin.

Temeli iyi hikayesi olan hisseleri az çok biliyorum . Bunları öğrenin.

Teknik analiz eğitimlerine de baktım. Youtube ve udemy . Biraz öğrendim. Ama çok detayları var ,takası susu busu. Olsun az çok anlıyorum artık.

Sektör analizi, hisse analiz ( Twitter ve youtube ) içsel değeri hesaplanmis bulursam ucuz, en son da teknik analize bakicam.

Teknik analiz de takip için de macd ,hacim ve pivot a bakiyorum daha çok. Destek ,direnç vs bakıyorum.
Bu sekilde😁
Maşallah size 😊Bayağı ilerletmişsiniz.

Yaa ne guzel 🥰. Açıkçası çevrem de borsa ile ilgilenen hiç yok neredeyse. Birkaç yakinim varmış, ben bahsedince söylediler.
Daha önce soyleselerdi , 3 5 atardım ben de 😅

Ben herkese anlatıyorum. Ama riske girmemek adına ,sonucta bir şey bilmiyorlar . Kumbarada biriktireceginize temettü hissesi alin diyorum.

Hiç olmadı, sırf çocuklara alınabilir azar azar.
Bir yerden başlamak lazım.Bunun bu kadar geri dönüşlerini olduğunu bilseydim üç beşte ben atardım emeklilik param hazır olurdu. Dört gözle promosyonun yatmasını bekliyorum.Aylar sürdü neyseki bu ay sonuçlandı.Bu ay hayırlısıyla ilk lotlarimi alıp temettü emekliliği için adım atmış olacağım.

Siz nelerden aldınız yazabilir misiniz? Ben de çok yeniyim neleri alabileceğimi kestiremiyorum 😅
Ben promosyonu bekliyorum bu ay başlayacağım.Borsa videoiaları izliyorum.Onların tavsiyelerine göre temettü için ereğli ,fordoto, türk traktör, tüpraş,tofaş, şişecam gibi hisseler.Ereğlinin zamanı Mart 2023 müş .Alabilirsem Marttan önce alacağım biraz pahalı ama bir yerden başlayacağım.

Siz nelerden aldınız yazabilir misiniz? Ben de çok yeniyim neleri alabileceğimi kestiremiyorum 😅
İ
Ben promosyonu bekliyorum bu ay başlayacağım.Borsa videoiaları izliyorum.Onların tavsiyelerine göre temettü için ereğli ,fordoto, türk traktör, tüpraş,tofaş, şişecam gibi hisseler.Ereğlinin zamanı Mart 2023 müş .Alabilirsem Marttan önce alacağım biraz pahalı ama bir yerden başlayacağım.
Tekrar baktım fordoto daha pahalıymış

Ben daha yeniyim ortaya karışık yardırdım açıkçası. Ereğli, hektaş, şişecam, gedik, vanet gıda.
Gedik ve vanet gıda pek bilmiyorum. Diğerleri iyi şirketler.
Gedik i duydum da ,yatırım şirketleri ile ilgilenmiyorum😊
Ben lot artırma olarak baktığım icin, nakitim olsa ekledim.
Maşallah size 😊Bayağı ilerletmişsiniz.
Teşekkürler. Sevdim borsayı. Calismiyorumda . İş yaparken video dinliyorum. Arada eğitim videoları.vs
Sanırım bende temettüye yöneleceğim.
Ben de Naci ambalaj falan olaylarından sonra temettuye yönelmiştir. Ne seneydi bilemezsiniz😅 ben de hisselerimi aldim .
Eski olanda var aralarında.
Ama anladım ki ,bir kısım da hikayesi iyi olan ama ucuz hisseler de alınabilir. Bir de konjoktür önemli. Bir kısım için.
Temettu hisseleri ,aylık birikim için uygun. Çok fazla hareket etmediği için.
Çok pahali değil Ereğli hala😊

İşte o sınırı satacagimiz zirveyi alacağınız tabanı bir kestirsek bizden güzeli olmaz🤣TAMDA

Gedik ve vanet gıda pek bilmiyorum. Diğerleri iyi şirketler.
Gedik i duydum da ,yatırım şirketleri ile ilgilenmiyorum😊
Ben lot artırma olarak baktığım icin, nakitim olsa ekledim.

Teşekkürler. Sevdim borsayı. Calismiyorumda . İş yaparken video dinliyorum. Arada eğitim videoları.vs

Ben de Naci ambalaj falan olaylarından sonra temettuye yönelmiştir. Ne seneydi bilemezsiniz😅 ben de hisselerimi aldim .
Eski olanda var aralarında.
Ama anladım ki ,bir kısım da hikayesi iyi olan ama ucuz hisseler de alınabilir. Bir de konjoktür önemli. Bir kısım için.
Temettu hisseleri ,aylık birikim için uygun. Çok fazla hareket etmediği için.
Çok pahali değil Ereğli hala😊
Evet Ereğli ile Ford otoyu karıştırdım 😁pahalı olan fodrdu. Ben çalışıyorum emekli olmamada birkaç sene var.Emekli olunca maaşlar yarıya düşüyor.Emeklililigimde kit kanaat geçinmek istemiyorum 😊YouTubede birkaç video izledim bayağı gaza geldim .

Gözden cikarabildigimnufak bir meblağ ile başladım. Maksat öğrenene kadar beni uzemeyecek rakamla baslamakti. İlk iki farklı senet aldım hafta sonuydu hafta içi oldu bir tuelu oortfoyde görünmüyor. Biraz karıştırdım. T2 olarak görünüyor. Nedir ne değildir araştırırken banka iki gün bloke koyup iki gün sonra kafasına göre bozup parayı hesabıma gönderdi.tabi alım satım da para kesti. Biraz zararla parama kavuştum. 😂 Nasıl aldım nasıl oldu bilmiyorum. Zarar ettim bari nereye tuklamamam gerekiyor onuda öğreneydimn iyiydi 😂

Seyit kimyadan azcik aldım. Uzak vadeli yorumlara bakarak şuan iniyor çıkıyor kar yok sakız oparasi zarar var 😂 bakalım nasıl olacak onu da öğrenecek.

Teknosa Şişecam eregli demir çelik ve enerji hisselerinin yorumlarını araştırıyorum şimdi yüz kelimeden 10 tanesini dün anlıyordum. Bugün 11 kelimeye yükseldi. 😂

Sonuç zarar yok bilgi tecrübe var kizlar benim cephemde 😂

Back
X