Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Aynı hisse üzerinden al sat mi yapıyorsun? Dusukten eklersen maliyet düşer, yüksekten eklersen çıkar gibi bir şey mi acaba
Yok hayır aynı hisse üzerinden al sat yapmıyorum daa zararda olduğum hissenin ortalamasını düşürmek için alttan aldım. Ortalamaya çıkmasını bekledim çıkınca sattım. 100 TL kâr a sattım ama uygulamada 2000 TL zarar görünüyordu 😳aradım sordum öyle dediler 🤣

Yok hayır aynı hisse üzerinden al sat yapmıyorum daa zararda olduğum hissenin ortalamasını düşürmek için alttan aldım. Ortalamaya çıkmasını bekledim çıkınca sattım. 100 TL kâr a sattım ama uygulamada 2000 TL zarar görünüyordu 😳aradım sordum öyle dediler 🤣
Başka hesabın varsa oraya yollayabiliyorsun hisselerini. Yada yeni eklemelerini diğer hesaptan yap . Karışıkmis böyle.

Dün 1200 liralık hisse senedi alımı gerçekleştirdim. Hazirandan beri yatırım yapıyorum bir şirket harici geri kalanı kardayım. Zarar görünen şirketime de çok güveniyorum maliyetini 30 liranın altına çekmeye çalışıyorum

Hayirli olsun hisselerin😊Şirkete güveniyorsan sorun yok .
Ben de hisselerime çok güveniyorum . Yavaş gitse de problem değil. Eklemeleri için fırsat veriyor.

Elindekiler hangileri ?
Yorumlarda endeks düzeltmesiyle alakalı haberler var mı ?
Risk mi suan piyasa
Bekliyorlar düzeltme. Ama takip ettiğim bir kaç kişi 3400 leri gördükten sonra diyor. Geneli 3200 lerce bekliyordu. Ve sanırım Eylül 15 sonrası olması bekleniyor.

Aslında hisse bazlı hareket ediyor. Bazıları düzeltme olsa da düşmüyor, Bazıları çıksada cikmiyor😅
Bugün demir çelik hisseleri artiyor.
Eregli-isdemir
Vesbe
Alkim
Ttrak
Kozal
Angen
Egpro hisseleim .

Bekliyorlar düzeltme. Ama takip ettiğim bir kaç kişi 3400 leri gördükten sonra diyor. Geneli 3200 lerce bekliyordu. Ve sanırım Eylül 15 sonrası olması bekleniyor.

Aslında hisse bazlı hareket ediyor. Bazıları düzeltme olsa da düşmüyor, Bazıları çıksada cikmiyor😅
Eregli-isdemir
Vesbe
Alkim
Ttrak
Kozal
Angen
Egpro hisseleim .
Hepsinden var mı elinde ?

Eregli-isdemir
Vesbe
Alkim
Ttrak
Kozal
Angen
Egpro hisseleim .
Bugün ne kadar arttı portföyün😍😍 cumadan bugüne 4000 TL kâr a geçti hesabım ayy inşallah daha da büyüdüğünü görürüm

Bugün ne kadar arttı portföyün😍😍 cumadan bugüne 4000 TL kâr a geçti hesabım ayy inşallah daha da büyüdüğünü görürüm
Sen de hangi hisseler vardi. Benim bir çıkıyor biri dusuyor o yuzden çok kar da sayılmam. Toplamda 7.500 yeni hisselerimde. Ama hazirandan beri.
Mesela angen var , 38 lerim gördü, 32 lerce suan .
Enkai yukarıya yazmayı unutmuşum Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri 😊
Enkai 21 leri gördü 18 lerde. Ttrak 265 lerim gördü. 244 lerde. Yıl sonu daha iyi olacaklar bekliyorum

Sen de hangi hisseler vardi. Benim bir çıkıyor biri dusuyor o yuzden çok kar da sayılmam. Toplamda 7.500 yeni hisselerimde. Ama hazirandan beri.
Mesela angen var , 38 lerim gördü, 32 lerce suan .
Enkai yukarıya yazmayı unutmuşum Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri 😊
Enkai 21 leri gördü 18 lerde. Ttrak 265 lerim gördü. 244 lerde. Yıl sonu daha iyi olacaklar bekliyorum
Bende Ereğli İsdemir vesbe isyat var iki gündür Ereğli ve demirçelik bayağı yükseldi bugün azicik bir düşüş yaşadı ama portföyümu bayağı yukarı çıkardı. Düşmesi çıkması çok ilgilendirmiyor aslında temettü bekliyorum bahar ayında ama yine de insan yükselişi görünce mutlu oluyor 🥰

Bende Ereğli İsdemir vesbe isyat var iki gündür Ereğli ve demirçelik bayağı yükseldi bugün azicik bir düşüş yaşadı ama portföyümu bayağı yukarı çıkardı. Düşmesi çıkması çok ilgilendirmiyor aslında temettü bekliyorum bahar ayında ama yine de insan yükselişi görünce mutlu oluyor 🥰
Aynen ben de 3 5 sene için aldim Ereğli isdemiri bakalim 😊 vesbe ancak maliyetim de .

Herkese selam .Twiterdan takip ettiklerim yavaş yavaş kenara çekiliyor. Beni bu yukselis çok etkilemedigi çin çekilmiyorum şimdilik. Zaten borsa düşs😘ede hisse bazlı daha çok dusuyor ve düşmeyen hisseler olacak.
Uzun vadeciler için sıkıntı yok ,bu borsa düzeltmesi olacak benim cogu hissem uzun vade onlari ellemiyorum.duserse ekleme için fırsat olur.
Hisse biriktirmek çok zevkli😁😁 ama suan okul ihtiyaclari falan ekleme yapamıyorum. Eheh

X