- 12 Nisan 2012
- 4.543
- 6.798
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Aynı hisse üzerinden al sat mi yapıyorsun? Dusukten eklersen maliyet düşer, yüksekten eklersen çıkar gibi bir şey mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır aynı hisse üzerinden al sat yapmıyorum daa zararda olduğum hissenin ortalamasını düşürmek için alttan aldım. Ortalamaya çıkmasını bekledim çıkınca sattım. 100 TL kâr a sattım ama uygulamada 2000 TL zarar görünüyordu aradım sordum öyle dedilerAynı hisse üzerinden al sat mi yapıyorsun? Dusukten eklersen maliyet düşer, yüksekten eklersen çıkar gibi bir şey mi acaba
Başka hesabın varsa oraya yollayabiliyorsun hisselerini. Yada yeni eklemelerini diğer hesaptan yap . Karışıkmis böyle.Yok hayır aynı hisse üzerinden al sat yapmıyorum daa zararda olduğum hissenin ortalamasını düşürmek için alttan aldım. Ortalamaya çıkmasını bekledim çıkınca sattım. 100 TL kâr a sattım ama uygulamada 2000 TL zarar görünüyordu aradım sordum öyle dediler
Ama amacım ortalama düşürmekBaşka hesabın varsa oraya yollayabiliyorsun hisselerini. Yada yeni eklemelerini diğer hesaptan yap . Karışıkmis böyle.
Ayni şey ordan aldın mi da toplamda maliyetin düşmüş olur banka değişmek istersen yaniAma amacım ortalama düşürmek
Elindekiler hangileri ?Hayirli olsun hisselerinŞirkete güveniyorsan sorun yok .
Ben de hisselerime çok güveniyorum . Yavaş gitse de problem değil. Eklemeleri için fırsat veriyor.
Bekliyorlar düzeltme. Ama takip ettiğim bir kaç kişi 3400 leri gördükten sonra diyor. Geneli 3200 lerce bekliyordu. Ve sanırım Eylül 15 sonrası olması bekleniyor.Elindekiler hangileri ?
Yorumlarda endeks düzeltmesiyle alakalı haberler var mı ?
Risk mi suan piyasa
Hepsinden var mı elinde ?Bekliyorlar düzeltme. Ama takip ettiğim bir kaç kişi 3400 leri gördükten sonra diyor. Geneli 3200 lerce bekliyordu. Ve sanırım Eylül 15 sonrası olması bekleniyor.
Aslında hisse bazlı hareket ediyor. Bazıları düzeltme olsa da düşmüyor, Bazıları çıksada cikmiyor
Bugün demir çelik hisseleri artiyor.
Eregli-isdemir
Vesbe
Alkim
Ttrak
Kozal
Angen
Egpro hisseleim .
Bugün ne kadar arttı portföyün cumadan bugüne 4000 TL kâr a geçti hesabım ayy inşallah daha da büyüdüğünü görürümBekliyorlar düzeltme. Ama takip ettiğim bir kaç kişi 3400 leri gördükten sonra diyor. Geneli 3200 lerce bekliyordu. Ve sanırım Eylül 15 sonrası olması bekleniyor.
Aslında hisse bazlı hareket ediyor. Bazıları düzeltme olsa da düşmüyor, Bazıları çıksada cikmiyor
Bugün demir çelik hisseleri artiyor.
Eregli-isdemir
Vesbe
Alkim
Ttrak
Kozal
Angen
Egpro hisseleim .
Evet var uzun vade aldim. Ama takip ediyorum yine de . Youtube da hisse ismi ,temel analiz yazıp bakabilirsin. Ben de genelde öyle yapiyorumHepsinden var mı elinde ?
Sen de hangi hisseler vardi. Benim bir çıkıyor biri dusuyor o yuzden çok kar da sayılmam. Toplamda 7.500 yeni hisselerimde. Ama hazirandan beri.Bugün ne kadar arttı portföyün cumadan bugüne 4000 TL kâr a geçti hesabım ayy inşallah daha da büyüdüğünü görürüm
su00 hangi hisselerdesin.Bugün ne kadar arttı portföyün cumadan bugüne 4000 TL kâr a geçti hesabım ayy inşallah daha da büyüdüğünü görürüm
Bende Ereğli İsdemir vesbe isyat var iki gündür Ereğli ve demirçelik bayağı yükseldi bugün azicik bir düşüş yaşadı ama portföyümu bayağı yukarı çıkardı. Düşmesi çıkması çok ilgilendirmiyor aslında temettü bekliyorum bahar ayında ama yine de insan yükselişi görünce mutlu oluyorSen de hangi hisseler vardi. Benim bir çıkıyor biri dusuyor o yuzden çok kar da sayılmam. Toplamda 7.500 yeni hisselerimde. Ama hazirandan beri.
Mesela angen var , 38 lerim gördü, 32 lerce suan .
Enkai yukarıya yazmayı unutmuşum Led_BiR_Vele_DisTiri
Enkai 21 leri gördü 18 lerde. Ttrak 265 lerim gördü. 244 lerde. Yıl sonu daha iyi olacaklar bekliyorum
Aynen ben de 3 5 sene için aldim Ereğli isdemiri bakalim vesbe ancak maliyetim de .Bende Ereğli İsdemir vesbe isyat var iki gündür Ereğli ve demirçelik bayağı yükseldi bugün azicik bir düşüş yaşadı ama portföyümu bayağı yukarı çıkardı. Düşmesi çıkması çok ilgilendirmiyor aslında temettü bekliyorum bahar ayında ama yine de insan yükselişi görünce mutlu oluyor
Aynen ben de emeklilik için aldım bu arada yatırım tavsiyesi değildir demeye gerek var mı acabaAynen ben de 3 5 sene için aldim Ereğli isdemiri bakalim vesbe ancak maliyetim de .
Gerek yok sanırım zaten elimiz de var herkesin her zaman kendi kararı, biz kimseye al demiyoruz.Aynen ben de emeklilik için aldım bu arada yatırım tavsiyesi değildir demeye gerek var mı acaba
AynenGerek yok sanırım zaten elimiz de var herkesin her zaman kendi kararı, biz kimseye al demiyoruz.