G
gunessizkedi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Selam herkese. Yazılan tüm yorumları okudum ve değerli paylaşımlar için özellikle teknik bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.Yalnız sanırım firma analizleri çok da işe yaramadığı için ( malum, hizmet edeceği amaca yönelik bi kaç tip gelir tablosu ve bilanço oluşturulabiliyor firmalar tarafından) oyun/kumar kapsamına giriyor sanırım çoğu zaman.Bir de, aslında borsada hisse senedi alıp satmanın verdiği bi tat varsa, küçük yatırımcı olan bizler dev manipülasyonlar yapamayacagımıza göre, ufak karların dışında, gündemi takip ederek sektörlere ait hisse senetleriyle gündem arasında mantık illişkileri kurmak olur diye düşünüyorum.Yanlış mı? Mesela bir arkadaş yazmış yorum olarak, ramazan olması sebebiyle gıda firmalarına yöneldim -sanırım- diye. Bunun gibi ...Yani aslında verilen teknik bilgilerin yanında , tecrübeli arkadaşlar, bu sayfa üzerinden gündemdeki olaylarla hisse senetleri arasındaki ilişkiyle ilgili geçmiş tecrübelerini anlatsalar bizlere, çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum. opuyorumnanaktan