Borsa oynayanlar burayaa

Merhaba
Arkadaşlar borsaya yatırım yaparken tek bir hisseye yapmayın zarar edersiniz en az 10 farklı hisseye dağıtın ozaman kazanmaya başlarsınız.Ve geçmiş fiyat analizlerini takip edin yüzdesel olarak artış ve düşüş ile.Başarılar bol kazançlar herkese

"en az 10 farklı hisse" demişsiniz

bana mantıklı gelmiyor adam akıllı 3 tane kagıt beliremek daha iyi

Slm bende yeni katıldım aranıza hatta bu konuda topik bile açtım bir arkadaşım 1500TL sini iki ayda 15000-Tl yapınca bu konuya eğilmeye karar verdim.kağıt istediği kadar yükselince parasını çekti.arabalarını satıp üzerinede krediyle ev almayı düşünüyorlar inş darısı başımıza...kağıdın adını yazamıyorum VK....ile başlıyodu sanırım şuan düşüşte ama dibi gördüğünde tekrar almayı düşünüyormuş .Ayrıca önerdiği bir kağıt daha var AF.. diye şimdi eşimle o kağıtları inceliyoruz Sizlerde getirisi olacağını düşündüğünüz kağıtları paylaşırsanız çok sevinirim ÖZELDEN msjlarınızı beklerim.

evet o yazdıgın kagıtlar iyi prim yaptı birinde hala devam eden bir umut var, bu aralar hem riskli hemde iyi kazandıran bir donemdeyiz...

Yurtdışı yangın yeri gibi tarihi düşüş yaşanıyor,toparlanma olmazsa yarın bizim piyasada yaşanan bu düşüşten kötü etkilenecek gözüküyor,hissede yakalananlar panik satışı yaparlarsa kağıtların tekrar toparlanması zaman alır kanaatindeyim,ki zaten kişisel fikrim hisseler prime doymuştu,tekrar olması gereken seviyelere inmeliler ki yatırımcılara alım fırsatları doğsun,vobta satış pozisyonundakiler şu sıralar düşüşü kutluyorlardır a.s

evet dıs piyasalar kotuye gidiyor dogal olarak bizim piyasalarda nasibini alıyor ama ben seninle aynı fikirde degilim, fiyat olarak evet bir doygunluk var ama isteyen bu dususte bile firsat yakalayabilir düşüncesindeyim

benimde şuan 750 liralık kağıdım var, babam işletiyor.Son düşüşte ne oldu sormadım ama babam çok kaybetti :KK43:(

arkadaşlar bu düşüşler altına yaradı altın sizce daha da çıkmaya devam eder mi?
şuan 60 yani 70 i görür mü?

benimde şuan 750 liralık kağıdım var, babam işletiyor.Son düşüşte ne oldu sormadım ama babam çok kaybetti :KK43:(

bu dönemler genelde bir hisseye bağli kalma dönemi değil daha çok al sat dönemidir ( beklentisi olan hisseler hariç tabiki )

arkadaşlar bu düşüşler altına yaradı altın sizce daha da çıkmaya devam eder mi?
şuan 60 yani 70 i görür mü?

bu tür yükselişler geçici anlıktır kalıcı değildir.

evet dıs piyasalar kotuye gidiyor dogal olarak bizim piyasalarda nasibini alıyor ama ben seninle aynı fikirde degilim, fiyat olarak evet bir doygunluk var ama isteyen bu dususte bile firsat yakalayabilir düşüncesindeyim

bu dönemler genelde bir hisseye bağli kalma dönemi değil daha çok al sat dönemidir ( beklentisi olan hisseler hariç tabiki )

bu tür yükselişler geçici anlıktır kalıcı değildir.

Söylediklerine katılıyorum,al sat dönemi,elbette dediğin gibi beklentisi olan hisseleri bunun dışında tutmak kaydıyla,lakin pek çok küçük yatırımcı kulaktan dolma veya çıkıyor gibi gözüken kağıtlara bilgi sahibi olmadan girdikleri için kayıpları oldu,şu son bir haftada kesin prim yapacak diye ismi zikredilen hisseleri alanlar küllüm zararda,o yüzden şahsi fikrim şu sıralar Borsa'ya yatırım yapmak isteyen fakat analiz bilgisi olmayan yada tecrübe sahibi olmayan,sağdan soldan duydukları hisselere yatırım yapmaya niyetlenenler elindeki sermayeyi kediye yükler.

Şu son düşüş sonrası piyasa ne olur meçhul çünkü bugün gelen habere göre P&G'ın yanlışlıkla 16 milyon lot yerine 16 milyar lot satışı yapıldı,işlem hatasıydı haberleri yalanlandı,işlemde tombul parmak veya pc hatasına rastlanamadı,bilinçli bir düşüştü,Avrupa ekonomisi kötü durumda 750 milyar Euro para dağıtılacak,bunun etkileri ne olur şimdiden kestirmek zor ama birde bu dağıtılacak paranın geri ödemesi var,Yunanistan vs. ülkeler zaten borçtan iflasın eşiğinde şimdilerde bu para işlerini görse de geri ödeme zamanı gelince ne olacağını çok merak ediyorum doğrusu.

Son düzenleme:
son bir kaç günkü tatsız durumda neler yaptınız zararınız varmı arkadaslar?

Ben hisselere bulaşmıyorum bu aralar,vobtayım şimdilik durum iyi,zararım yok şükür ama yinede temkinli davranıyorum,2-3 kontratla işlem yapıyorum:nazar:

Ben hisselere bulaşmıyorum bu aralar,vobtayım şimdilik durum iyi,zararım yok şükür ama yinede temkinli davranıyorum,2-3 kontratla işlem yapıyorum:nazar:

gunaydın, daha kotusune daha risklisine bulasmıssın:)) vobda bu aralar bir liman degil bence,

gunaydın, daha kotusune daha risklisine bulasmıssın:)) vobda bu aralar bir liman degil bence,

:))
gece pozisyonda olmayınca sorun olmaz,şu sıralar herşey düşüyor,düşerkende para kazamak lazım :nazar:
Tek sıkıntı sürekli pc başında bir long bir short yaparken adamın gözü şeşi beş oluyor:bbo:
:roflol::roflol:

Son düzenleme:
:)) haklısın zaten bu matrıks tarzı ızleme programları ınsanın gozunu acayıp yoruyor, para kazanıcaz derken kor olmayında:)

hissede dusus kazanc demek ama vobdakı bu sert haraketler urkutucu gelıyor bana acıkcası,

Son düzenleme:
:)) haklısın zaten bu matrıks tarzı ızleme programları ınsanın gozunu acayıp yoruyor, para kazanıcaz derken kor olmayında:)

hissede dusus kazanc demek ama vobdakı bu sert haraketler urkutucu gelıyor bana acıkcası,

Merhaba berfinbilgen,
Evet vob konusunda haklısın,hissedeyken düşüşe yakalansanda bunu tolere etmek,çıkış fırsatı yakalamak voba göre daha kolay ama vobta ters harekette yakalandığında hiç affı yoka.s vobta en küçük bir hareket bile 1000-2000 puandan başlıyor,aman yakalandım,pozisyon kapıyayım diyene kadar işler sarpa sarıyor,eh tabii aracı kurumunun uyguladığı komisyonda eğer kabul edilebilir rakamların üzerindeyse zararın dahada büyüyor,aslında işin mantığı ister borsada ister vobta yatırım yap belli bir disiplinle hareket etmek gerekiyor.
Matriks dedinde yarım saat evveline kadar önemde açıktı,bir yandan siteye bakarken bir yandan gözüm ordaydı:)))

Merhaba berfinbilgen,
Evet vob konusunda haklısın,hissedeyken düşüşe yakalansanda bunu tolere etmek,çıkış fırsatı yakalamak voba göre daha kolay ama vobta ters harekette yakalandığında hiç affı yoka.s vobta en küçük bir hareket bile 1000-2000 puandan başlıyor,aman yakalandım,pozisyon kapıyayım diyene kadar işler sarpa sarıyor,eh tabii aracı kurumunun uyguladığı komisyonda eğer kabul edilebilir rakamların üzerindeyse zararın dahada büyüyor,aslında işin mantığı ister borsada ister vobta yatırım yap belli bir disiplinle hareket etmek gerekiyor.
Matriks dedinde yarım saat evveline kadar önemde açıktı,bir yandan siteye bakarken bir yandan gözüm ordaydı:)))

Gözmü dayanır buna hem siteye bak hem borsaya bak:) şaka bi yana piyasaların tadı iyice kaçtı bu aralar

Kızlar, ihlas gazetecilik ne yaptı öyle? 4 günde %50 artış. Alacaktım beni korkuttular. Sonra da hisseyi tutamadım. Kent de öyle.
Anel'e yatırım yaptım tık yok. Offff!....

Bundan bir kaç ay önce operason yapan grup yine aynı hisselere el attı herhalde yine aynı hisseleri ucurdular, gozume carpan bir kac hisse var takipte

munecim nerelerdesin sesin çıkmıyor tatil modunamı girdin yoksa ? :-)

Merhaba berfinim,
Borsa gibi bende yaz rehaveti içerisindeyim:)))
Seni sormalı,hafızam beni yanıltmıyorsa Temmuz'da tatile çıkıyorsun değil mi?
Yazdıklarına bakılırsa hisse takibindesin:)Ben kendimi nadasa çektim,bir süre sadece izlemeye karar verdim ama Vob'a devam :nazar:

X