Borsa oynayanlar burayaa

Netten bazı kurumların yazılarını okudum,2010 yılı sanayi hisselerinin yılı olacak diyorlar,siz ne dersiniz?
Gerçekten 2010 yılı sanayilerin yılı olabilir mi?

Netten bazı kurumların yazılarını okudum,2010 yılı sanayi hisselerinin yılı olacak diyorlar,siz ne dersiniz?
Gerçekten 2010 yılı sanayilerin yılı olabilir mi?

Günaydın, evet öyle söyleniyor ama borsa bu sağı solu belli olmaz:) beklenmedik anda beklenmedik şeyler olabiliyor

Not: 2010 yılı halka arzların yılıda olucak denilmekte !

Merhaba
Hisse senetleri,vob alım satım konusunda yardımcı olmak isterim..
Saygılarımla

Günaydın, evet öyle söyleniyor ama borsa bu sağı solu belli olmaz:) beklenmedik anda beklenmedik şeyler olabiliyor

Not: 2010 yılı halka arzların yılıda olucak denilmekte !

berfinbilgen,
seyrettin mi bugünkü düşüşü,Avrupa hala düşüşte,üfffff çakıldı hisseler
sabah çıktım hisseden,Allah bereket versin,biraz düşüşü seyredeyim sonra yine dalarım:nazar:
VIX endeksi de düşüşü destekler nitelikte,hissede yakalananların Allah yardımcısı olsun:nazar:
Obama'nın açıklamaları vs. epey etkiledi piyasaları:nazar:
Halka arzlar hakkında sen ne düşünüyorsun?
Ya şimdiye kadar hep sanki piyasa değerinin üstünde arz edildiler gibi geliyor bana,arz sonrası birkaç ay sonra piyasa değerine geri geliyor kağıt,ben mi önyargılı davranıyorum acaba:uhm:

Merhaba
Saygılarımla

Teşekkür ederiz...

Son düzenleme:
berfinbilgen,
seyrettin mi bugünkü düşüşü,Avrupa hala düşüşte,üfffff çakıldı hisseler
sabah çıktım hisseden,Allah bereket versin,biraz düşüşü seyredeyim sonra yine dalarım:nazar:
VIX endeksi de düşüşü destekler nitelikte,hissede yakalananların Allah yardımcısı olsun:nazar:
Obama'nın açıklamaları vs. epey etkiledi piyasaları:nazar:
Halka arzlar hakkında sen ne düşünüyorsun?
Ya şimdiye kadar hep sanki piyasa değerinin üstünde arz edildiler gibi geliyor bana,arz sonrası birkaç ay sonra piyasa değerine geri geliyor kağıt,ben mi önyargılı davranıyorum acaba:uhm:

ben dün 1 seans seyrettim keyifli bir seanstı ama 2 seans izleme şansım olmadı ne olduysa o zaman olmuş zaten çakılmış, ben hala hissedeyim benim içinde bulunduğum hisse garanti ve düşüşte bile kazandırdı dahada kazandıracak inşallah, bir kaç tane beklentili güzel hisse var iyi getiri yapabilecek, genel halka arzlardan pek bir şey çıkmıyor malesef

Merhaba
Saygılarımla

Merhaba bende eski bankacıyım uzun zaman oldu çalışmıyorum, ufak yatırımcılardan bırıyım. zaman zaman evde ınternet uzerınden alımsatım yapıyorum bana paylaşımlarınız olursa sevınırım...

ıkizler Doğan grubuyla anlaşamamış, bu durum hisselere nasıl yansır?

afyon yeni kartı hakkında düşünceleriniz neler acaba dostlar düşükten alanlar ii kazandı bugün düşüş yaşasada daha devam edicek mi acaba

berfincimm özelden msjlarını bekliyorum ama ben atamıyorum yanlış anlama lütfen

Son düzenleme:
afyon yeni kartı hakkında düşünceleriniz neler acaba dostlar düşükten alanlar ii kazandı bugün düşüş yaşasada daha devam edicek mi acaba

afyony tahtası başarılı bir tahta arkadaşım yani gidicekti o tahta ama kurumlar dün itibariyle afyon eski ve yeniyi kredili alıma kapattıkları için millete mal döktürdüler bugünkü açılışa bakmak lazım eğerki yukarı eğilim yaparsa bakmadan alın derim...

ama siz bilirsiniz yinede...

boşfren hakkındaki düşünceleriniz neler acaba afyon hareketlendi acaba boşfrende kazandırır mı?

Merhaba
Arkadaşlar borsaya yatırım yaparken tek bir hisseye yapmayın zarar edersiniz en az 10 farklı hisseye dağıtın ozaman kazanmaya başlarsınız.Ve geçmiş fiyat analizlerini takip edin yüzdesel olarak artış ve düşüş ile.Başarılar bol kazançlar herkese

Merhaba
Arkadaşlar borsaya yatırım yaparken tek bir hisseye yapmayın zarar edersiniz en az 10 farklı hisseye dağıtın ozaman kazanmaya başlarsınız.Ve geçmiş fiyat analizlerini takip edin yüzdesel olarak artış ve düşüş ile.Başarılar bol kazançlar herkese

teşekkürler canım güzel bilgiler vermişsin...

Ya bu hisse alıp vermek ne demek oluyor:sm_confused:
Nerden öğreniyorsunuz arkadaşlar bunları.Benim hiçbir bilgim yok.

Merhaba

Ben seninle aynı fikirde değilim ne kadar çok dağılırsanız o kadar çok iş zorlaşır ve kayıp olma şansı daha yüksek olur. bunu bu şekilde değilde beklentisi olan tek bir hissede daha güzel kar elde edilebilir bu daha garanti bir yöntemdir.

arkadaşlar bende uzun vade pozisyonunu koruyan al sat yapmayan bir yatırımcıyım elimdeki birikimle minimum altı aylık vadede bekleyebileceğim iki kağıda girdim fakat genel konjonktür berbat gidyior yani okadar komikki ben borsaya girdiğim gün faiz arttırımı onaylandı borsa düştü tabi sonra s&p türkiye notunu yükseltti tekrar toparladı derken bu seferde politik karışıklıklar gözlatılar falan derken 49000 seviyelerine indi allahtan uzun vadeli yatırımcıyım şuanda 52000 seviyelerinde ama çıta 53,500 aşılırsa iknici basamak 55000 fakat şu andada patlak veren imf kirizi derken uğursuz olduğmu düşünmeye başladım..

bütün yatırımcı arkadaşlara verebileceğim en güzel tavsiye birikimlerinizi sepet olarak değerlendirin yani çeşitli kaynakları kullanın ben korkak bir yatırımcı olduğum için büyük bir kısmını faiz kar getirmediği üzre ondan biraz daha riskli olan ve bira daha fazla para getiren tahvil bono fonuna koydum arta kalan bir kısmını faiz ve borsaya....

herkeze bol kazançlı günler diliyorum
artık gerçekten ekonomik konjonktürün stabil hale gelmesi adına dua etmekten başka yapılacak pekte birşey olmadığını söyleyebilirim:1shok:

Spk uyarınca görüşler bakıyorum biraz daha yuvarlanmış ceza almamak için:)

Slm bende yeni katıldım aranıza hatta bu konuda topik bile açtım bir arkadaşım 1500TL sini iki ayda 15000-Tl yapınca bu konuya eğilmeye karar verdim.kağıt istediği kadar yükselince parasını çekti.arabalarını satıp üzerinede krediyle ev almayı düşünüyorlar inş darısı başımıza...kağıdın adını yazamıyorum VK....ile başlıyodu sanırım şuan düşüşte ama dibi gördüğünde tekrar almayı düşünüyormuş .Ayrıca önerdiği bir kağıt daha var AF.. diye şimdi eşimle o kağıtları inceliyoruz Sizlerde getirisi olacağını düşündüğünüz kağıtları paylaşırsanız çok sevinirim ÖZELDEN msjlarınızı beklerim.

Son düzenleme:
başkalarının kazandığını duyup borsaya giren birçok kişi hüsrana uğramıştır. şu an bilmeden girilecek seviyeler değil. çok iyi araştırmadan sadece duyumlara göre hareket etmemenizi öneririm.

X