Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netten bazı kurumların yazılarını okudum,2010 yılı sanayi hisselerinin yılı olacak diyorlar,siz ne dersiniz?
Gerçekten 2010 yılı sanayilerin yılı olabilir mi?
Günaydın, evet öyle söyleniyor ama borsa bu sağı solu belli olmaz:) beklenmedik anda beklenmedik şeyler olabiliyor
Not: 2010 yılı halka arzların yılıda olucak denilmekte !
Merhaba
Hisse senetleri,vob alım satım konusunda yardımcı olmak isterim..
Saygılarımla
berfinbilgen,
seyrettin mi bugünkü düşüşü,Avrupa hala düşüşte,üfffff çakıldı hisseler
sabah çıktım hisseden,Allah bereket versin,biraz düşüşü seyredeyim sonra yine dalarım
VIX endeksi de düşüşü destekler nitelikte,hissede yakalananların Allah yardımcısı olsun
Obama'nın açıklamaları vs. epey etkiledi piyasaları
Halka arzlar hakkında sen ne düşünüyorsun?
Ya şimdiye kadar hep sanki piyasa değerinin üstünde arz edildiler gibi geliyor bana,arz sonrası birkaç ay sonra piyasa değerine geri geliyor kağıt,ben mi önyargılı davranıyorum acaba:uhm:
ben dün 1 seans seyrettim keyifli bir seanstı ama 2 seans izleme şansım olmadı ne olduysa o zaman olmuş zaten çakılmış, ben hala hissedeyim benim içinde bulunduğum hisse garanti ve düşüşte bile kazandırdı dahada kazandıracak inşallah, bir kaç tane beklentili güzel hisse var iyi getiri yapabilecek, genel halka arzlardan pek bir şey çıkmıyor malesef
Merhaba
Hisse senetleri,vob alım satım konusunda yardımcı olmak isterim..
Saygılarımla
afyon yeni kartı hakkında düşünceleriniz neler acaba dostlar düşükten alanlar ii kazandı bugün düşüş yaşasada daha devam edicek mi acaba
Merhaba
Arkadaşlar borsaya yatırım yaparken tek bir hisseye yapmayın zarar edersiniz en az 10 farklı hisseye dağıtın ozaman kazanmaya başlarsınız.Ve geçmiş fiyat analizlerini takip edin yüzdesel olarak artış ve düşüş ile.Başarılar bol kazançlar herkese
Merhaba
Arkadaşlar borsaya yatırım yaparken tek bir hisseye yapmayın zarar edersiniz en az 10 farklı hisseye dağıtın ozaman kazanmaya başlarsınız.Ve geçmiş fiyat analizlerini takip edin yüzdesel olarak artış ve düşüş ile.Başarılar bol kazançlar herkese