Bornozlarınızı ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?

Ben bir kaç haftada bir yıkarım ve genelde 60 derece de ve bir kapak yerine 2 kapak yumuşatıcı ile.Havlu cinsi şeylerde yumuşatıcı kokusunu seviyorum.Buna rağmen sert oluyorlar belkide sıcak sudandır bilemiyorum.Ama ben de sert havlu seviyorum temiz olsun mis gibi koksun yeterli benim için :)

Ben bir kaç haftada bir yıkarım ve genelde 60 derece de ve bir kapak yerine 2 kapak yumuşatıcı ile.Havlu cinsi şeylerde yumuşatıcı kokusunu seviyorum.Buna rağmen sert oluyorlar belkide sıcak sudandır bilemiyorum.Ama ben de sert havlu seviyorum temiz olsun mis gibi koksun yeterli benim için :)

valla ben kokmadığı müddeteçe yıkamıyorum şaka maka zaten yıkadıktan kısa bir süre sonra yıkama ihtiyacı duyuyor insan

ben ayda bi yıkıyorum bornozumu. öğrenci olunca bide elimde yıkayınca koca bornozumu haliyle ayda bi yıkayabiliyorum. haftada bi yıkasam bileklerim şuanda ellerimle bütün olmayabilirdi sanırım:27:

Ben bornozlari ayda bir yikiyorum zaten max.3-4kez kullaniliyor, gunluk duslar icin banyo havlusu kullaniyoruz onlarda toplanip haftada bir yikaniyor (70x140cm olanlardan) ama aliskanlik herhalde her dus yada banyo sonrasi mutlaka yeni havlu kullaniyoruz ve bir aliskanlik daha bu sanirim annemden kalma 95derecede kaynatma programinda uzun pro. da yikarim tum havlulari... tabii ilk gunki gibi degiller ama tas gibi oldularda diyemem.

Banyo havlulari ve paspaslari en hizli bakteri ureten urunler diye biliyorum.

ben evitadan almıştım ayda 1 kez 60 derecede yıkarım yumuşatıcı falanda koymam

ben haftada bir yıkıyorum.sertleştiler benimkilerde.bende makinaya attığımda makina yumuşatıcıyı aldığında kapatıyorum 1 gece bekletiyorum öyle.snra sıktırıp seriyorum yumuşuyolar biraz...

Ben bornoz sevmiyorum,boğuyorlar beni sanki
yaz kış beyaz hamam seti kullanırım,eşim de bornoz sevmez ama ona almıştım çeyizimde:34:

bende 2-3 kullanımda yıkıyorum ve beyaz olduğu için 90 dereceye atıyorum
benimkiler de özdilek ve gerçekten kazık gibi...

genelde hergün duş aldığım için ya 4-5 günde ya da 1 haftada bir mutlaka yıkarım
60-70 derecede yıkıyorum hatta bornozum beyaz olduğundan bazen çok hijyenik olsun diye yıkarken bazen çamaşır suyu bile koyuyorum ohh mis:12:

sürekli yıkamak iyi değil cnm taş gibi olur zamanla buda eskimesi anlamına gelir....kirlendiği zaman yıkamak en ideali..:34:

6 aylık evliyim bornozları haftada bir 30 derecede yıkıyordum çok az yumuşatıcı koyuyordum. ve ilk aldığım günkü gibi yumuşacık oluyordu. 2 ay sonra aklıma nereden geldiyse 60 derecede ve çok uzun bir programda yıkadım. çıkarıp kuruttuğumda gözlerime inanamadım. semsert ve tüyleri diken dikendi. artık ne yapsam eski haline gelmiyor.

sizlere tek tavsiyem 30 derecenin üzerinde yıkamayın. üzerindeki etikette de yazar zaten.

aynen kirlendikçe yumoş exstradan diğer çamaşırlara koyduğpumdan daha fazla koyup 40 derecede yıkanıyor.çıkıncada missllerrrr :39: gibi kokuyorr ohhh temizz temizz :21:

Sodamatik bildiğin çamaşır sodası....bornozları 5-6 kllanımdan sonra yıkaak iyidir.. 40 derece yeterlidr... çamaşır suyuna, yumuşatıcıya gerek yoktur..:))

Back