Bornozlarınızı ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?

bende 2haftada bir yikiyorum
yumusatici katip
ama 40derecede yikiyorum
kirlenmedigi icin
bide benim kurutucum var yumusacik cikiyo
8yildir ayni bornoz takimlarini kullaniyorum

Ne kadar sık yıkıyormuşsunuz hanımlar:) Afrika içecek su bulamıyor, siz maşallah :olmaz:

Ben 3 ayda bir yıkıyorum.İnanabiliyor musunuz? Çok mu kokuşmuşum yoksa kaydirigubbakcemile2

Adı üstünde bornoz, banyodan çıkınca zaten tertemiz olmuş vücudunuzu SADECE kurulamaya yarıyor, neden kirlensin ki? Ayrıca ben de yumuşatıcı filan koymuyorum, elimden gelse deterjan da koymama ama o kadar abartmıyorum. Biz temiz olcaz derken doğa kirleniyor. kaydirigubbakcemile

aynen canım türkiyede israflık had safhada ne gerek var haftada 1 yıkamaya zaten temizken kullanıyoruz.1-2 kez kuruluyoruz sonra koyuyoruz yerine 3-4 ayda yıkarım bende hiçte pis değil yani.banyoyuda 3 güne 1 yaparım tamamdırvereliniortak

aynen canım türkiyede israflık had safhada ne gerek var haftada 1 yıkamaya zaten temizken kullanıyoruz.1-2 kez kuruluyoruz sonra koyuyoruz yerine 3-4 ayda yıkarım bende hiçte pis değil yani.banyoyuda 3 güne 1 yaparım tamamdırvereliniortak

ARkadaşlar bende 3-4ayda bir yıkıyorum neden o kadar sıklıkla yıkıyorsunuz ne gerek varkaydirigubbakcemile3

bende 2-3 haftada bir yıkarım. ön yıkamalı 40 derecede kış sonu kaldırmadan önce 60 derecede yıkar kaldırırım. benimkilerde sert oluyor. yumuşatıcı fayda etmiyor. sanırım dediğiniz gibi cinsinden kaynaklanıyor. birde havluları ütülemeyin su çekmiyor.

2 haftada bir 90 derecede yada 60 çok kirli programında yıkıyorum ben...

4yıldır kullanıyorum ama hiç sertleşme olmadı benimkilerde CADIARZU

Bir de ben bütün çamaşırlarımı -çoraplar ve sütyenlerim hariç- ütülüyorum.Belki ütü de yumuşatabilir ne bilim CADIARZU

4-5 haftada bir yıkarım bazen daha da fazla. sadece temiz suyumuzu çekmiş dolapta temiz duran şeyi yıkamam çok da fazla.

havlu ütülenirmi allah aşkınıza ya yapmayın şunu havlu bu kıyafet değil niye ütülüyorsunuz anlamıyorum ne için:sm_confused:

ayda bir.bazen 2 ayda bir.
haftada bir yıkamam uğraşamam ya.tertemiz kurulandığım havluyu niye durmadan yıkayayım ki :umursamaz:

:D
15-gün ya da 1 ayı bulur şaka bi yana.ama haftada bir yıkamam.
2 ayı bulursa o ara depresyonda olduğumdan bornoz mornoz rutine hiç bağlamam:P

Son düzenleyen: Moderatör:
ben haftada bir yıkıyorum... beyazlarla birlikte ...90 da yani... ama benimkilerde sertleşmiş durumda üstelik özdilek marka ama yine de sert ... yumuşatıcıda kullandığım halde...

benim bornozlar özdilek
her hafta kesinlikle yıkarım..
çünkü eşimin bornozu beyaz benimkide pembe,beyaz
60 da yıkıyorum hiç bişey olmadı şimdiye kadar
2 yıldır kullanıyorum havluları

Back